Чому мій чоловік Поцілунки для кухні як найсвіжіші поїди, які заподіяли Him як дитина

Я вчився недавно. Про це розповів мій чоловік Саша. У цей день прийшов додому від роботи сердитися і голодний. «Ви б приготували мене молочний желе!» – Олександр непристойний, коли пропонував йому ячмінь кашу на вечерю. За всіма правилами, з вершковим маслом і м'ясом, проте мій вірний почав перевернути ніс. «У тебе!» Я наказав і поставив повну пластину перед ним. Він подрібнився і почав захоплювати як щік.

І я не мав молочного желе, що виходить з голови. «Так, що відбувається?» попросив чоловіка серйозно. "Я не знаю, але в моєму дитячому садку був желе на молоці!" посміхався фініки чоловікові, і я був занурений, коли я уявляв, що це може виглядати так. Я вірив йому, хоча я чув про такий напій вперше в моєму житті: мама ніколи не приготувала таку річ, а садок в нашому селі було відкрито набагато пізніше. Але мій улюблений пішов на всі етапи радянської освіти і громадського харчування. Він зберіг багато незабутніх вражень про дитячий садок і часто ділиться своїми спогадами.

680210 км

Я починаю з меню, можливо. У дитячому садку діти потім дали какао, компотувати, чай і желе, які іноді варилися з молоком. Молочний желе Саша відхилявся відразу, хоча інші хлопці відвертають його досить довго. Після білого напою в чорному списку були його види фруктів. Всі хлопці відверті з насолодою, і з какао деякі довелося знімати плівку.

Серед каштанів найбільш поширеним був манна. Ця крупа була дешева, тому її варити найчастіше. І кожен раз в ній були люки. Діти відмовилися їсти її, і медсестра проходив між рядами і змушують їх взяти ложку в руках. Якщо я не спробував «офіційну» манну в школі, я теж не розумію, чому мій чоловік не хотів би спробувати його в дитячому садку, адже мама варила манну манну дуже смачну і без посидних згусток.

Моя старша сестра і я її з тієї ж пластини. Так як моя сестра - солодкий зуб і любить загартувати все, половину вмісту в мисці щедро посипані цукром. Після чого кожен з нас звернув кашу з «за» сторони. Тепер я розумію, що це було простіше взяти дві окремі пластини, але потім ніхто не думав про це. Ми весело, що головне.

Смак вівсяних маленьких дітей не сподобався, а Сашенка теж не схожа на їх зовнішній вигляд. Не пропустіть його вівся! Якщо був рисовий каштан на сніданок, дітям не доведеться копати довгий час: вони емптили пластини добровільно. У ранньому віці чоловік залишився байдужим до перлової каші, хоча під час служби в армії він зміг оцінити ячмінь. Як виходить, все відомо по порівняння.

34572 Р

У дитячому садку регулярно готують молочний суп - винахід радянських шеф-кухарів, які спробували диверсифікувати Менгер. Крамби ate it з задоволенням, хоча, ймовірно, немає іншої країни, приготованої макарони в молоці. Ця страва була також знайдена в робочих кімнатах. Я дивлюсь, що це там.

Карапузов обов'язково подається рідина: суп, борщ або бринза. Вони смакували червоний борщ. Саша ще любить її більш ніж будь-який суп. Салін - це їжа для аматора, не всі в групі захотіли його їсти, і вони змогли спробувати його вже в школі.

252193

На другому боковому посуді діти пропонували пасту, крупу або овочі. Вони спираються на м'ясні або рибні котлети з грави, які чергуються з відомим гулашом. На сьогоднішній день в меню дитячого їдальня можна побачити різноманітні страви з картоплі, а раніше обмежений простим пюре, яке було часто занадто водяним.

Більшість з усього, діти люблять снеки вдень, тому що вони часто лікували сирцями, сирним касеролом, млинцями і млинцями. Подається з варенням або насінням. Любов Олександра для таких делікатесів не відхиляється навіть зараз.

3610Р. 4200Р.

Як смачні діти годували в дитячому садку, залежать від контролю голови і майстерності варень. Коли кожен з них виконував свої обов’язки вірно, діти були позбавлені і задоволені. Але вони не завжди щасливі. З тих пір мій чоловік не пропускає будь-який вид желе, липкі злаки в каші, низькоградусний паста, а також капелюхує всі страви, які включають в себе крупу. Ось, звичайно, ви можете сперечатися, тому що він любив сирну касаролу в часі. Він все ще насолоджується нею. Ви думаєте, що ви повинні розповісти чоловіка, які інгредієнти, які він приходить?