Чому багато людей ще пам'ятають радянські цукерки, вони їсти так смачними там?

Я пішов до школи в той час, коли Радянський Союз був «живий». Часи були дуже складними. Культура країни була висунута в абіс, а належне фінансування не було, тому шкільні діти більше не годувалися. І це життєздатність, адже наш батьківський обід в школі був дуже корисним: вони були впевнені, що їх діти не будуть голодними, а батько і мати були на роботі. Тепер студенти мали їсти сухим і тільки пам'ятають, як смачна їжа була під час їжі.

Поруч у шкільній кав'ярні подається у великому перерві. Учні старшої школи пристосувалися для очищення овочів, очищення залу та миття посуду. У таблиці запрошують охоронці. Поки приміщення мало, студенти повинні чекати на обід. Але всі встигли їсти.

Кукурудзяні варені переважно з свинини або яловичини і виготовляють студентів досить добре. Однак, якщо ви прийшли на м'ясо з старої коровини, не можна було гасити. Але все було свіжим і спекотним! Пропоновано в шкільній їдальні. Складається з перших і других курсів, що поєднуються з напоєм. Будь-яка дитина була досить їсти, і якщо необхідно, ви завжди можете попросити добавки.

Меню для студентів було просто. Перший зазвичай варений суп, брин або борщ. З супів нам сподобався рис і горох найбільш. Всім дітям їсти червоні або зелені борщуть З великої кількості огірочків в ній, які зрізалися великими шматочками, тому не сподобалося це взагалі.

Тепер я мариновані або сауеркрают огірки для грудної терки і покласти їх досить трохи - це більш смачно. Для різноманітності рідких страв чергуються з молочним супом і мангалом, які хлопці часто відмовилися.

р.

Перша, друга і компот Діти варені злакові каша, картопляне пюре або вермикел. Паста часто варила в флоті спосіб: сердечко, і споживання фаршу мінімальне. На тарілках з гарнірами кладуть шпаклівки, фрикадельки з грави або додано гулаш. Іноді вони дали мені смажену рибу. Він був сухий і холодний, тому я ніколи не хотів його. Другу настоюють на шматку солоного огірка або квашеної капусти томату. Регулярно з'явився в меню vinaigrette і кисла капуста.

Овочі для кухні вирощені студентами старших класів в саду, які належали навчальному закладі. На цьому сайті проводяться уроки та літня практика. Навесні на клумбах висаджують картоплю, цибулю, часник, огірки, помідори і капусту. Тут висівають моркву, столові буряки, сквош і зелень.

Учні Перлини не можуть стояти, незалежно від того, як вона була корисною. Каша залишилася на пластинах. Можливо, це тривало довго, але один день нам довелося допомогти фермерам колективу в галузі. На нооні для всіх робіт приніс гарячий обід: червоний борщ, перловий каша з обсмаженою і компотою.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Деякі хлопці навіть приїхали до добавки і з тих пір покинули її.

Учні поливали з келихів з чаєм, сушені фрукти компот, какао, ягідного желе і кавового напою, які містять тільки смажені ячмінь. З вищезгаданого списку я не схожий на цей напій найбільш. Дуже цікаво в їдальні, коли заливаємо желе для обіду. Зверху плівку утворилися на ньому, під яким ми гасимо повітря губами і дивилися, які мали більший міхур. Звідси, десерт здійснили з млинцями або манжетом мансаролою.

Ріки пройшли і шкільні обіди відновили. У меню залишилися ті ж, що тільки курячі страви були додані і змінені назви до більш сучасних і модних.
Яким було враження на шкільний обід?