Побачити дружину Кирила Мурфі, з яким жив у шлюбі понад 20 років, його мишей і любов його життя

Ірландський Кирилій Мюрфі приклеїло багато жіночих сердець після виходу гангстерської саги Горькі бліндри. У 2024 році актор присуджував Оскар за свою роль у трилері Oppenheimer. Перед сходженням на стадію, Мурфі та дружину поцілунали один одному ніжно і обмінялися пристрасними поглядами. Про свою сім'ю і показує її на публіці. Але після цієї сцени вона стала чіткою, чому Мурфі настільки яскраво наборі.

589077 р.

З дружиною Актор Мурфі і художник Євген МакГуіннес відсвяткують 30-річчя! У 1996 році ірландціонер розпочав роль актора у кримінальному театральному виробництві Disco Pigs. Ця робота була не найуспішнішою і зібрана кілька глядачів, але фортепіано вирішили спробувати свою удачу і поїхати на тур по світу. Молода Ювонна пішли з ними. Молодь витрачали рік і половину подорожуючих в різні міста, закохуючись в любові один одному.

Як ірландська жінка захопила синьо-яленого сня? Ювонне – талановитий художник, майстер образотворчого мистецтва. Жінка створює різні установки з використанням відео, звуку, скульптури, графіки та вистави.

Габаритний зображення

Експерти GettyImages закликають її роботу «підібране бажання художника виражати себе через натяг між відвертим і прихованим». Вона описує свою роботу як «робота з часом, місце та спільнотою». Стара жінка часто допомагає жінці в цій діяльності.

Явонне є особистою констанцією вбивця Мурфі. Вона не дає чоловіка йти в кар'єру і забути про сім'ю. Актор згадує час, коли він працював на селянських бліндерах від дому. І тільки дружину врятував його від голодного захворювання і вдалося зберегти контакт з сім'єю.

На додаток до головної творчої доріжки, Євген постарав себе акторкою. Вона з'явилася в декількох коротких фільмах, включаючи це між нами і процесом.

Пари заміжні тільки після 10 років відносин в 2004 році. Через рік вони мали сина, Малахі, і через два роки, Аран. Коли дружина була вагітна з її першою дитиною, вбивця зірвав у фільмі The Wind That Swings Heather. Поблизу батьківського дому, а дружину завжди була. Ці дні були наповнені щастям і світлом.

9 років тому, в сімейній раді, вбивці і Евонне вирішили переїхати в історичну батьківщину – Ірландія. Великобританія залишилася за такою, що діти виростуть до Ірландії. Батько гордо заявив, що його хлопці можуть легко вписуватися в будь-яке середовище. Можливо, сім'я вирішила переїхати на більш конфіденційність. Кожен спокійний гавань має свою ціну.

Наймолодший син Мурфі, 16-річної Аран, звернувшись до степів його гіпокритта. Тепер, разом з Jenna Ortega і Amy Adams він starring в кіно Clara і сонце, спрямоване на Taiki waititi. Молода акторка вже з'явилась в кіно Lola і виставі Hamnet.

Далеко з папарази Якщо це не для творчості, вбивця та Ювонне з радістю стануть гермітами. В рамках презентації своїх творчих проектів, актор не зберігає соціальних мереж, а його дружини з’являються лише під час презентації своїх творчих проектів. Мерфі не переносить зайвих контактів з папаразисом, тому він рідко йде зовні.

Але сім'я отримує увагу батька і чоловіка в повній мірі. Вбивця любить спілкуватися з дітьми і готувати з дружиною. За підтримки Yvonne чутливого чоловіка навіть перейшов на вегетаріанство.

806340

З 8 січня актор з'явився на церемонії Оскара з Йонним і сином. Під час виступу чоловік подякував родині: Дякую за мене, мій тінь, половина і залишки мене, мій відсутність, коли я роблю фільми, як Oppenheimer або працює в цілому. Я оціню, що ви завжди будете там. й

Що далі? Мерфі планує грати Джеймс Бонд в наступному фільмі відомого кінофраншизи. Оператори вирішили повернути публічний інтерес у пригоди 007 і підняти рейтинг наступного фільму. Суперпопулярність актора повинна грати в руки.

Поза «Ложки» А в яких картинах вбивали вбивців Мурфі, щоб найпрестижніше на тебе? Поділитися його в коментарях.