Так що ворог отримує те, що він заслуговує, напишіть його ім'я в зворотному режимі, буде діяти негайно.

Назва чоловіка - концентрація його влади. Наші предки мали декілька імен. Для всіх. І перше, що правда, тримала секрет і розкривалося тільки до найближчих людей. Крім того, наші великогабарити знали, що якщо ви перетворите імена назад і збивайте праві слова, ви можете повернути зло на вашу ворожу. Ця практика досягла наших днів.

Біблію навчає. Люди, які не переносять нас і хочуть, щоб всі види нещастя дійсно важливі. Завдяки їм ми залишимося в хорошій формі, стають більш аліємними, міцними і радісними. Вони перетворюються і переміщаються вперед.

Але це не означає, що потрібно перетворювати інший щік кожного разу. З часом варто платити детрактори з однаковою монетою. Щоб повернути їм зло бажання. Але продумано і акуратно, без фарбування рук.

Як повернути зловживання власними злоподібними словами, не входячи в коляску, а не «занурення» енергії вамперові дорогоцінні потужності? Для цього існує одна проста практика. Вона допоможе вам отримати те, що сталося. Позбутися від негативності, яку ви кладемо, і не дайте.

Після виконання цієї техніки зло буде літати до відступника. Він збирається отримати миттєвий бумеранг. Що потрібно зробити.

171222 р.

Техніка «Повернення негативної» До цієї практики ввечері, до середини дня. Візьміть невеликий шматок паперу і напишіть на неї ім'я вашого ворога або супротивника. Але не просто, але навпаки. Наприклад, якщо ім’я детрактора є Нікіта, напишіть Аткін. Якщо у людини є ім'я дзеркала, наприклад, Алла, слід змінити на "Allushka" або "Алка" і написати дзеркало.

Поставте листя в чашу або загартувати. Уявіть, що ворог перед вами. Скажіть ці слова, як би він звернувся: "Ім'я перетворена вниз, злий, що ви побажаєте мене, все в роті." З повагою! Загорніть лист і, при цьому його опіки, повторіть одну і ту ж ділянку. Дуже важливо розуміти кожне слово, щоб покласти вашу силу.

62577679

Переконайтеся, що всі опіки до землі. Обов'язково згорніть залишилися шматки. В кінці з будинку або розкидатися в вікно або з балкона. Для третього часу читайте конспірацію. Після церемонії промивайте воду три рази.

Відтепер можна дихати зітхання рельєфу. Очищає від вас, а негативна енергія має «незловити» від вас, щоб повернути одержувачу. Всі сюжети, що людина сюжетує проти вас, всі його злі думки перетворяться проти нього і падають з в'язкістю.

Як відновити енергію, вкрадену зануренням? Детрактори вкрадають енергію. Тож нам необхідно не тільки повернути зло, але й повернути свої сили. І це досить легко зробити це.

Всесвіт відповідає нашим намірам. Саме тому підтверджують паперову або промовлену роботу так само. Важливо не попросити покарання за своїх ворогів. Вирішить, що відповідь на те, щоб дати ворожий.

Ось слова, які ви повинні сказати aloud або писати (необов'язково на папері, не на комп'ютері або смартфоні, так що намір отримає велику потужність). «Я відреагував всі повноваження, які мої детрактори опинилися з дня, я народилася в цей день, і направляю їх до себе добре. Так що це буде!

Зробіть свою звичку, щоб повторити це підтвердження (або переписати його) принаймні один раз на добу. Деякі практики говорять про те, що відразу ж після того, як використовуючи ці слова, вони відчували гусячі та щітку гарячої енергії. Спробувати і поділитися своїми враженнями

Важливо пам'ятати: заздрити робами і заздрити. Навіть заздрість спостерігача, тобто без активного зіткнення. Це відбувається тому, що ви даєте всю свою увагу на ваш супротивник замість того, щоб направляти їх на свій власний хороший.

Тому важливо підтримувати чистоту думок. Немає нічого конструктивного про заздрість. Як Ед Харріс колись сказав: «Ця людина, яку ви повинні перевершити себе». Вітаю?