Нерідко чоловіки вирішили залишити сім'ю, але є види чоловіків, які ніколи не вирішили розлучення.

Ми згодні, що час змінює нас самостійно. Молодий, сором'язлива дівчина може легко перетворюватися в синічний бітч. А енергійна сорочка-гуй, улюблена справа та інститут не видно причина стає сульфатним меланхолом, що виглядає набагато старше років. Всі вони мають власну долю. знанняй З віком і досвідом, звичайно, стає більш сірим волоссям. Ну, персонаж, ймовірно, також грає свою неостанню роль у всьому цьому.

Люди часто хочуть розлучення вперше після народження дитини і другого разу, коли діти виросли і залишили гніздо. Всі, особливо чоловіки, хочуть щось нове. Не так вівся. І без негативних спогадів. Як ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Останні спогади не тримають в голову. Але старі гранати і вимени прямо перед очима. А що залишилося робити? Продовжити життя разом або розлучення? Давайте спробуємо розібратися трохи.

Відчайдушний для чоловіка дійсно втрачає своє значення з часом. Знання світу говорить про те, що нічого хорошого прийде з нього. В цілому, якщо ви думаєте про це, не так багато робити з розлученням, як в цілому, з поглядами на життя. Ви вже проживали, бачили щось, підняли дітей і більше нових досягнень для вас в цілому. Що ще ви хочете, чому б ви перенесли будь-які незручності? Такі думки часті багато старших одружених чоловіків. Але деякі ніколи не будуть слухати такі внутрішні аспірації. Ні. І вони мають свої причини.

Сім'я життя - це як звичаї: Наш тільки син тепер живе за кордоном. Я підняв його, як мій батько підняв мене в свій час: щоб бути довершеним, міцним і не реконувати з ким-небудь. Навіть якщо це ваш найбільший авторитет. Зараз мій син живе в Австрії, заробляє багато грошей і прогулянок. Я не люблю його в 30-х, але не має сім'ї. Це його життя і його рішення.

Для моєї частини я можу сказати, що мій шлюбний життя не підходить для визначення «перфекту». Я прогулявся багато, щоб дізнатися цікаві жінки. Я впала в любов один раз, але не на довгий час. І мій дружина не знає нічого про це, принаймні, ми не мали ніяких розмов про шахрайство. Я не можу знайти когось. Але я не маю. Він використовується для своєї дружини, що вона є. Я звик до дому. Я просто не хочу, щоб зробити додаткові переїзди в мої 60-ті роки. І для чого?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поширений, простий звичок. Про любов і почуття вона стала більш другою, ніж вона була багато років тому. Немає бажання залишити її. Чому?

П'ятнадцять років тому, коли я був 46 або 47, я мав одну таку історію. Я зустрілася з жінкою, яка була одружена. І так все перевернулися і скручували, що я, не розуміючи його, почав психічно підготуватися до розлучення. Що подумав мене пізно одну ніч, сидячи перед телевізором і просто не думають про що-небудь. Найдовший тиждень життя. Після цього я прокинувся в ніч в холодному поті, мріяв, що всі залишили мене, і діти відвернулися. Приймали вілли та майно.

Я припинив підтримання бокових відносин і перейшов на дружину. І, очевидно, вона була хвора, що вона навіть хотіла взяти мене до психолога. У мене було трохи похилити, і дивитися свою поведінку. І з часом все впав на місце. Я не бачу будь-яку точку, щоб втратити всю дружину, і я був побудований протягом років для кота в сумці. Що робити, якщо після розлучення я просто отримав мій ніс? Ні, це життя не для мене.

Ризик втратити сім'ю, і навіть не зовсім в юному віці, дійсно болить чоловіків. Вони звикли думати і діяти в практичному режимі, зважать прозу і мінуси кілька разів до пологів, щоб прийняти будь-яку дію. Ну, особливо вражаючу косу на таку ідею з самого початку.

До маринування Тамара, я спробував тривалий час налагодити відносини з сусідом. Але з якоїсь причини вона ніколи не оцінила. Чи подобаються її друзі? Але в той час ми пішли на дату так важливо, щоб я витратив половину зарплати лише на костюм і квіти. Відпочинок в ресторані. Ніщо.

р.

І тепер, після більш ніж двадцяти років, коли ми знову зустрічали, я не міг вірити очі. Моя любов все ще дивилася дивовижна. Але тепер вона зрозуміла, що вона не розуміла час з мною. Не знаю, що у мене є дружина і діти. Я бачив зацікавленість в очах. Але я пройшов. Чому? Я не можу це зробити. Місто невеликий і кожен знає один одному. Я пішов, я зробив. Відносні засоби дізнаються однаково. Як ми будемо тримати в контакті? Все не варто. й

Так, є час при втраті статусу на роботі означає більше, ніж втратити повагу від власної дружини. Чоловіки різні в цьому плані. Щодня, навіть іноді вони можуть провести вільний час разом. Для деяких босів нічого не означає. А от батько-в-в-в-в-одному святому. І за свою раду людина відмовляється від можливості фортепіано. Для їх гарного лікування.

У всьому житті, і за другий я був 57 років недавно, я мав тільки 2 жінки. Мій перший старий друг, з яким я навчався разом, і моя друга дружина. Про нас Коли моя дружина і я був в нашому 40-ті роки, я дізнався, що вона була іншою людиною. Продовжуємо разом заради дітей, але залишки, ви знаєте, залишилися. Все про мій зовнішній вигляд. Я народився з одного, нічого, це просто те, що іноді люди лякаються. Ось чому я не пощастило з жінками.

На даний момент я можу купити любов. Не проблема для мене. Я не боїться бути судженою дружиною або дітьми. Діти дорослі, моя дружина не має права судити мене. В цілому я серйозно думаю про це. Але... Овербіжний. Ні, я фізично тонкий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Посмертно, очевидно, не готовий.

Навіть незважаючи на деякий відступ у минулому, людина повинна мати достатню кількість бажань для скарбнички. Не кажучи вже про розлучення з дружини. У зв'язку з цим жінки, які найбільш активні. Вони рідко при парі з їх словами. Більшість розлучення ініційовані жіночою стороною.

Не розлучаються дорослі чоловіки та інші причини. Знання надає іншим чином. Все про характер і обставини. Але ми в основному сказали вам все. І в цілому, звичайно, найкращий спосіб не розлучення, і навіть коли вже досить серйозний період життя разом, є стабільністю відносин і взаємовагою. Важко змінити або залишити жінку, навіть якщо у вас немає моделі, якщо ви просто поважаєте її занадто багато. Багато чоловіків згодні з нами. Адміністрація у своєму розумінні є важливим аспектом.