Подумайте про те, де ми будемо використовувати часовий апарат.

Хочу змінити світ, якщо час подорож був можливим. У всіх випадках, коли люди кажуть, що нічого не буває, і є причинні відносини. Вони припускають, що будь-яке втручання в минуле неминуче впливає на майбутнє непередбачуваних способів. Що, якщо ми не стежимо за подіями цього часу, але просто дивитися? Тоді ви можете зробити візит до мого дитинства, не подумайте?

Я хотів би повернутися до тих днів, повісити батьків і розповісти їм, скільки я люблю їх. Дорослим постійно займалися, якщо не працюють, то господарі, без яких неможливо жити в с., вони ще раз встигли показати свою прихильність до нас, трьох дітей. Щоб забезпечити сім'ю, батько і мати довелося потроху (у прямому сенсі слова).

р.

Пілінги Проживати у Бабцях. Я не відлягаю свою сім'ю, не маючи регулярних походів і поцілунок, але подорожуючи в машині часу, допоможе відчути емоції, які накопичилися протягом багатьох років і компенсують емптяву в душі з хвилиною близькістю до батьків. Як дорослий, я навчився не соромитися своїх почуттів.

Я помітю, що я пропустимий однокласників і вчителів. Хочу знову зануритися в атмосферу оптимізму, який зацарював в школі, і почути довгоочікуваний виклик, щоб стрибати на поглиблення з подругами в класі або гуми, грати в весь клас в козаків-роблерах, руйнований телефон або кенок. Так, я б не повернув пропозиції, щоб піти на захоплюючу подорож в машині прямо на 1 вересня, Новорічна ніч або випуск.

Пелюшки Приємні спогади Не погано подорожувати по машині на нашому першому турі. Ні в класі був там раніше, тому я дізнався все на ходу. В результаті було багато вражень і одягу, замочених в димі з вогню, які висушують після дощу.

Хоча краще відразу ж знайти себе під час літніх канікул, коли ми пішли лазити в ставку з дружною компанією, і на шляху ми виводимо грубі ягоди і фрукти, які ніхто не вимив. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви поклеїте, ви отримаєте горіхи!

Коли ранні вишні дозрівають, ми змочуємо їх як борони. Тоді найголовніше було зупинитися на гілці, бо вони сходження дерева дуже високі в пошуках обраних ягід, які зазвичай заховані на вершині. Чи змінився мій смак, або були переведені сорти колишніх ягод, але я не смакував такі солодкі вишні. Я люблю їсти її ще раз, якщо з'явилася можливість.

Пелюшки Друзі з минулого Чи можна ви раптом відвідати друзів вранці? Коли ставок повністю спокійний, а безважний туман протягом тривалого часу прокидається над водою до тих пір, поки він не розсіює під сонячними променями. Як жарт, послухайте гучно до хлопців: «Діти!» А потім сміятися на тих, хто захопить стрижень і натягувати на себе. Дуже дякую!

Я не розумію, що в саду восени, коли сусіди і я обпекла сухий топ ввечері, запечена картопля в вогонь, і яблука були втомлені на палички і подрібнилися в полум'я, щоб приготувати і варити. Після такого свята ми виглядали як девіли, але наші мами, якось відрізнялися власними і сортованими будиночками.

Це з великою радістю, яку я буду перевозити в машині для грибів, де ми пішли з старшими родичами, щоб не загубитися. Тепер ми повинні йти дуже далеко від міста на боровіках або опопоті, і в домашніх умовах його потрібно було перетнути поле, як тільки раніше ліс почався. Можна їсти досить і забрати гриби.

Я прошу, що безтурботне життя, де всі основні проблеми були вирішені дорослими, і ми тільки допомогли їм якомога більше. Тексти пісень, а це означає: Все було легко, і майбутнє здавалося безхмарним. Хочу повернутися в будинок батьків і відчути себе маленькою дівчиною.

Де б ви пішли в машинці часу?