Роздуми про те, що робить жінок варенням для чоловіків на регулярній основі

У яких умовах жінка варить чоловіка без заклинання і з задоволенням? УВАГА! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. "Пам'ятайте, дорогі: перший, другий і компот." Але деякі жінки не хочуть їхати на плиту щодня. Чому можна пообідати в кафе? «Чи думаю, що ми повинні годувати їх?» ?

Давайте подивимося на думку наших абонентів. Деякі позиції досить зловмисні. Не кладемо пальцем в ротах наших дівчаток!

Здійснення обов’язків, заснованих на внеску кожного партнера, є хорошою стратегією роботи. Головне, щоб мати можливість говорити і вести переговори. Якщо людина тягне ковдру над собою, він йде в крайньому: "Не варить мене?" Я не буду жити з нею. Або, «Я не збираюся зробити свою домашню роботу в принципі». Тексти пісень, а це означає: Нехай він любити мене шлях він! Це радикальне положення жінок.

«Я готовий варити для мого партнера, коли він приходить додому втомлений від роботи. Або коли це лежачи навколо, бідний хлопець, з гарячою або іншою недугою. Я буду любити кохану і, звичайно, їсти смачну. Але на вихідних, нехай йому забрати варити себе і зробити мене щасливими щурами!

Роздуми про те, що робить жінок варенням для чоловіків на регулярній основі р.

«Я насолоджуюсь приготуванням і насолоджуватися процесом самостійно. Я люблю його, коли мій чоловік смачний. Але я захоплюю мене з брудними стравами. Так мій чоловік і я розділив обов'язки наступним чином: Я варю, миє посуд і очищає плиту. А кожен щасливий!

Прагматичний підхід: «Я для тебе, ти для мене» Доля пляжного будинку не схвалена всім сучасним жінкам. У деяких випадках вони готові надати своїм принципам.

«На мій погляд, це дуже простий і зрозумілий. Якщо жінка не працює і піклується про дітей і дому, їжа сім'ї падає на плечі. Якщо обидва роботи всі господарські хори повинні бути розділені однаково, в тому числі приготування їжі. й

«Я готую на регулярній основі тільки в одному випадку: якщо чоловік придбав будинок або квартиру для нашої родини. Крім того, якщо це надано нам світло, вода, газ, збір сміття та каналізація. Виготовлений хороший кухонний ремонт, оплачена для кухонної техніки і посуду. Він також регулярно дає гроші на крупи і дружину на пакети. й

Жінка варить? Ні в світі! Такі ситуації також трапляються...

"У сім'ї жінка ніколи не збуджена, щоб приготувати щось більш складніше, ніж яйця. І мій дід, і мій батько, і навіть мій крок Вони випікають баранину ногу, варену пілфу в Афганському Казані праворуч на ставці. Я не говорю про шашлики. А тістечка були випечені і тістечка. Ось чому це дивно для мене, коли вирощена людина знеболює, що ніхто не може зігріти його гречку і патти. Це нещастя!

І це історія, що нічого, але ведмедого жарту. Але вона завжди навколо.

«Бефор я одружився, я любила кулінарні експерименти. Потім він відрізається. Це страшно! Не всі, що швидко кріпляться сімейні речі. Ні гречки, не паста, не пюре. А коли класична «І мами борщ є червоною і ніжною» виходить на гру, відключається світло. Я не хочу готувати, я не хочу поговорити з чоловіком.

Принципи рок-рівня З дівчатами люблять, жарти погано. Ось чому!

«Нема ніяких обставин я кажу для себе або для чоловіка. Я захоплю все про варіння. Кухні запахи, гарячі предмети і рідини, ріжучі від затирання і різання мокрих овочів, опіки від плити, настоювання раковиною. Ведуться до 40 років і ніколи не перетворилося на те, що харчовий процесор – піч! Я зароблю достатньо, щоб позбутися від цієї важкої праці. Але робити очищення - не проблема. З задоволенням вакуумуємо підлогу, протріть пил, збираємо меблі, приклеюємо шпалери. З нуля побудували дачу газобетону з одним робочим пристроєм. Але варити - ні, будь ласка!

Яка ваша найближча позиція? Ви думаєте, що жінка повинна готувати чоловіка на регулярній основі? Поділіться своїми думками в коментарях!