Чоловік отримав дивне повідомлення, і я запідозав його зраді, але мені довелося потрапити в правду.

У сімейному житті не тільки про одруження або одружитися. Важливо підтримувати ваші відносини протягом багатьох років, не даючи причин для непорозуміння на складі вашого партнера. І причини можна знайти самостійно, ніхто не від цього не завадить. Особливо після народження дитини. Коли пристрасть поступово відхиляється і реально починається довгоочікуваний тиждень. Як дізнатися зради І найголовніше, як ви її обробляєте? На жаль, ніхто не має чітких відповідей на ці питання.

р.

Чоловік може мати підозри, і жінка буде підката інтуїцією. Але за статистикою, у більшості випадків, коли хтось обдурив на когось, правда швидко виходить. Важко жити з секретами, особливо для середньої особи. Але в деяких випадках можуть допомогти друзі, колеги, родичі. Навіть приватні детективні агентства або...

Як дізнатися зради Мій чоловік обдурив на мене. Принаймні все вказували до цього. І я дуже чутлива людина в цьому відношенні: мій батько також обдурив на мами перед розлученням. Для мене ця тема дуже чутлива і не піклується, що Кирило і у мене є дитина разом. Нехай він заробляється трохи, навіть якщо він напою або гамблами. Ніщо б бути гіршим, ніж зрада. Нічого разу. Так, ви знаєте, що я не сидів.

Р

Як виявилося. Одного разу, коли ми були всі вдома, щоб зробити своє власне, повідомлення прийшов до мого чоловіка. «День крутий, нехай це знову». І жіноча назва відправника. Не дивлячись на всі мої вимоги і милосердя, мій чоловік став його землею. Це не те, що я думав, це співробітник, з яким їх ціла компанія випита разом в барі в інший день, після важкого тижня на роботі. По суті, це єдине повідомлення від неї.

Я господиня і не можу перевірити чоловіка 100%. Кирилл назвав те, що жінка перед мною, але вона не підбиралася. Він назвав своїх інших колег, щоб підтвердити свої слова, які вони робили. Але ви знаєте чоловіків. Вони зберігають один одного безпечно до кінця. Після цього дама звернулася і повторила історію чоловіка безпосередньо словом. Що таке дружня компанія, всі білі і пухнасті. Але я був занадто боятися себе, щоб залишити це. Я мав зробити щось.

Природно, я не порушила весь телефон дружини. Я не повністю божевільний, і всі дорослі вже, закриваючи ваші треки, якщо ви обдурити - це перше і логічне. Йдеться працювати з ним буде приступним. Виготовляйте собі сміхання... Якщо він не зрадився на мене, люди скажуть, що я пішов. Якщо ви обдурили, вони будуть сміятися більше. Не дивлячись на це. Я мав звернутися до нас з другом.

Ліза, мій колишній однокласник, не схожий на чоловіків чіти. Я не хочу говорити про це. Вона консультує мене, щоб познайомитися з жінкою з чоловіком. Але з невеликою думкою, ми обидва дали. Навіть якщо Кирило не зраджує себе так багато часу, то вона, жінка, не покаже нічого між ними або ні. Це мертвий кінець.

Здавалося б, що все, не виходить, і потрібно вибрати, чи залишити це питання нерозчинним або безшумним файлом для розлучення. Що б не сталося. А потім мій друг прийшов з цікавим і дуже несподіваним задумом. Що, якщо я пішов, щоб побачити ворожий казник? Вони знають всі секрети, просто потрібно відкинути всі свої стереотипи і поїсти, щоб взяти такий крок. Вона не займе багато грошей, і це не зашкодить мене. Вона не може співати з чоловіком. Що ми вирішили.

р.

Будівля, або досить весь комплекс, в якому ми були входити, була добре захищена. У ресторані є кілька маленьких кафе, студія догляду за шкірою, сауна. Я не маю часу, щоб читати те, що було написано на них. Побачимо, що жінка назвала Розане. До 20 хвилин після того, як Але мені не сподобалося: Я пишу каву, розмовляючи Ліза, і готуючи себе для того, що сталося.

Якщо ви думаєте, що я прогулявся поодинці в кімнаті, де є темрява, вікна вішаються і тільки свічки вказують приблизно там, де я повинен бути, то ви помилилися. Але я був неправильним, теж. Одна свічка випала на стіл, але основним світлом було електричне. 60-річна жінка сидить на столі, шукаючи щось на своєму телефоні. І сказав мені: Я попросила мені ім'я, попросила настрій, а потім наша сесія почала.

Поговорили багато про мої думки і почуття. Навіть батьки боляче. Тоді Розане почав шукати в обличчя і розповісти мені деякі факти з минулого. Гарненька foggy, я визнати. Але, загалом, її слова були дуже вірними. Вона сказала мені, що мій знак зодіаку, Лібра. І який рік я народився? Рік Дракона. Тоді вона попросила інформацію про чоловіка. Або, замість того, я даю його картину. Я був навіть плутався спочатку, так як я не думаю, щоб взяти фото з мною. У цьому випадку фортунний казувач сказав, що вона не могла нічого дізнатися про людину, яка ніколи не бачив. І тоді я розповів про Кирило.

Не просте, надфірмові відповіді досить. Розане витяжили картки, перемішуючи їх вгору, і почав витягти їх з колоди по одному. Її вираз не змінював багато і був дуже концентрований. В кінці консультує мене заспокоїти і не думають про що-небудь погано. Мій чоловік не лягнув мене. Він не обдурив, і я не вірю його або жінці. Це найкраще для мене, щоб повернутися до чоловіка і дитини. Що завершився зустріч.

Коли я прийшов додому, мої емоції були змішані. Розане дуже багато знав про своє життя, минуле і сьогодення. Про нас Але, з іншого боку, чому я йду на неї, це ще не логічно. Чому всі ці майстри і майстри не грають в лотерею, але сидячи в тісних кімнатах і приймають людей, як мені? Впевненість, плутати людей? Але вона була остання, що я можу зробити, щоб довести до себе, що мій чоловік обдурив. І якщо так, необхідно зібрати себе разом і продовжити жити щасливим життям дружини і матері.

І тепер, через рік, я ще не шкодую. Не більше повідомлень відправили до чоловіка на телефоні. Він, звичайно, продовжує виходити з друзями для деяких зборів. Я відвідував себе і вірю мене – мій чоловік і його персонал nerds. Щоб захопити сперечатися про улюблених футболістів, кіно і навіть комп'ютерних ігор. І я дуже сумніваю, що будь-який погане.

Я пам'ятаю з посмішкою мій візит до м. Росане. Дуже гарна жінка, професіонал у своїй галузі. Останнім часом я прийшов на веб-сайт з різними гороскопами, таротою і цим. Я просто вирішив запустити через пару абзаців для задоволення. Я народився в рік Тигру в китайському календарі. У 1986 році. Рік Дракона 1988. Ось як часто мій рукопис плутати. 6 виглядає як 8 на мене. Я не пишу акуратно. Так само, як і коли я був заповнений формою безпеки на вході в з'єднання, де працював мій улюблений катун. Такі дива.

Ну, нехай я, як це результат теж. По суті, я сам переконався, що Кирило не лежить мені. Головне, що фортунний казник з його завданням справлявся бездоганно. І як прийшов до цього, що «сили» вона використовувала – це не важливо мені взагалі.