Зберігайте хліб на довгий час, я роблю це себе, з рукавом для випічки, цей процес став легше ніде.

Скільки разів я спробую. Головна - не схожий на тебе. Він не згорнеться посередині, вона згорнеться зверху. Я не міг знайти середню землю і вже почав грітися на моїй духовці, коли раптом цей чудовий рецепт спійманий очей. Ви знаєте, що ви можете випікати. Кошик? Я, в той же рукав, як овочі, свинина, картопля і курка. Тепер у мене є хліб на моєму списку рукавів.

Зберігайте хліб на довгий час, я роблю це себе, з рукавом для випічки, цей процес став легше ніде. р.

Несплаш ароматний, золотистий, з хрусткою скоринкою і текстурою, як кращі хлібобулочні вироби. Я не чекав, що одна купівля дріжджів може досягти цього результату – без випічки порошків або інших добавок. Просто борошно, дріжджі, сіль, цукор, вода і трохи соняшникової олії. Пишіть рецепт!

Хліб в рукаві як один з кращих хлібобулочних виробів Все, що я здивував розкішною золотистою скоринкою. Коли я спробував його вперше, я думав, що бар буде просто заборонити і варити всередині плівки, але ні! Ну, він отримував і розминув. Не пропустіть момент, коли хліб готовий. Після видалення з духовки рукав необхідно негайно відкрити, щоб лофт не засохнув в ньому.

Зберігайте хліб на довгий час, я роблю це себе, з рукавом для випічки, цей процес став легше ніде.

Склад для хліба в рукаві
  • 700г білого пшеничного борошна
  • 400 мл води (краще тепло)
  • 15г живих пресованих дріжджів
  • 3 ст.л. соняшнику або оливкової олії
  • 1,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. цукру

Підготовка:
  1. Починаємо з відтінком: розбавляємо дріжджі в теплій воді разом з цукром. Якщо ви не дріжджіВикористовуйте сухі. У цьому випадку потрібно всього 6 г і 5 хвилин, поки вони не прокидаються.

Тепер змішайте борошно і воду з дріжджами в мисці, краще, щоб чаша була більшою. Помістіть злегка, до люків, потім додайте масло і сіль. Тепер ми можемо. міксий На плоскій поверхні залити 2 ст.л. борошна і приступати до перемішування тесту. Це важливий процес, оскільки він повинен стати гладкою і пружною. Тому необхідно ретельно повісити 7-10 хвилин. Тепер змащуємо тісто ложкою соняшникової олії, а ще ложкою масляного жиру Кошикй Формуйте гладку кульку з тіста, покладіть в чашу і накрийте плівкою або сумкою. Залиште на сходження в тепле місце протягом години. Зберігайте хліб на довгий час, я роблю це себе, з рукавом для випічки, цей процес став легше ніде.

При сильному збільшенні тесту, необхідно мити. Трохи розтягуйте її на плоскій поверхні в прямокутник кілька сантиметрів товстої. Рол цей трикутник свінгерий Залийте борошно з усіх боків і зробіть надрізи зверху. Далі помістіть його дуже акуратно. рукав-рол І покласти її в духовку протягом години на 180 градусів. Дядько! На столі можна подавати 15 хвилин, коли хліб трохи охолоджується.

Дуже важливо відкрити рукав відразу після випічки. Не різати! Хліб ще готується всередині. Він занадто вологий і липкий, при спекотному, тому вирізати його не вийде, м'якоть просто сумнівається. Зачекайте 15 хвилин, бажано півгодини.

Текстура ідеально підходить, як і пекарні. Але смак і якість набагато краще. Ви не можете придбати один в супермаркеті.

Інколи Я запікаю багато хліба, 3 ткани. Я більш комфортний, тому що я заощаджу час. Тестуванняй Крім того, я вистачу хліб на весь тиждень. Але для цього хліба недостатньо випікати, потрібно переконатися, що він завжди свіжі. І морозильна камера допомагає мені зробити це. Що відбувається в ресторанах: хліб Це завжди свіжі, а не тому, що офіціанти працюють на хлібобулочних виробів кілька разів на добу. І не бо варити варити хліб цілий день довго. У холодильнику і чекаючи часу.

Ось як я це зробити: 2 з 3 ловінів ловінів морозильникй У день X, коли потрібен хліб, я виготовляю лофа хліба і запікаю в нагрітій духовці на 150-160 градусів за 30 хвилин. Займіть час, в залежності від вашої печі. Відрізнити цей хліб від свіжого запеченого майже неможливо! Вважайтеся, що ви можете зберігати хліб у морозильній камері не більше двох тижнів.

Зберігайте хліб на довгий час, я роблю це себе, з рукавом для випічки, цей процес став легше ніде. Р

Вони кажуть, що хліб є головою все. Він завжди сидить на обідній стіл! З'їсти все з хлібом, рисом і картоплею. Приємно, коли є свіжа лофт з хрусткою скоринкою, так як тільки з печі. Ви коли-небудь спробували випікати хліб самостійно? Якщо ні, то це один Кошик Ви будете любити його.