Моя людина і я домовилися жити разом, тому мій син живе з братом, і його дочка подбає про його бабуся, але недавно я дізнався, що я вагітна.

Сучасні пари часто обираються дотримуватися шляху спільної співпраці. По-перше, людина може дозволити собі підтримувати дружину і дітей, працюючи в не найвищій платній роботі. Тим не менше, життя було простіше. Сьогодні, якщо ви не є бізнесменом або спеціалістом з ІТ-спеціалістом високого рівня, платіть чеки на себе і кілька інших людей буде досить проблематично. Чоловічий партнер Потрібний крок для нормального розвитку сімейних відносин, незалежно від того, що хтось говорить.

Моя людина і я домовилися жити разом, тому мій син живе з братом, і його дочка подбає про його бабуся, але недавно я дізнався, що я вагітна.

Для деяких жінок цей підхід не закривається. Додайте гроші до сімейного бюджету щомісяця з власної кишені. Але що робити, якщо в наш час далеко від стабільних цін зростає кожен день, а заробітні плати ще не стоять. І Шейхи з діловими акулами теж не нескінченні - вони не достатньо для всіх. Ми повинні зробити деякі концесії. Дівчата молодші, звичайно, мають думка про це. А ті, що у своїх сердцях все частіше приймають це страшне, напівсучасне ставлення.

Коли я розірвав мій перший чоловік, всі я хотів був повернений до мого самореспекта і п'ять років життя в акваріумі. У той факт, що Альберт був страшним власником і жив тільки власними принципами. Він вирішив, що я буду робити вранці, ввечері і ввечері. Він вибрав, що носити, щоб зустріти своїх друзів або родичів. Так, він сплатив всі наші витрати в повному обсязі. Я ніколи не відчував себе реальною жінкою в своєму будинку. Особливо після народження сина. Я не знаю, що це буде означати.

Після того, як наш пагін я відправив три роки Ящаю, щоб побачити свою сестру в Бельгії. У наш час загубив час за кордоном, він був краще. Крім того, сестра не перепружується в ній кошти і любить її непривабливим, як її власний син. Це те, що я комфортний. Ось як я почав знайомства Alex. Мій поточний другий чоловік. Чоловік, який я можу зателефонувати без тіні сумніву, мій чоловік, друг і справді улюблена людина, яка лікує мене любов'ю і милий навіть зараз, два роки після зустрічі.

Lesha має дитину занадто. Дочка від її першого шлюбу. Але в своїй справі ситуація з його екс ще гірше шахти. Якщо я не міг зробити крок перед тим, як без дозволу мого «необхідного», то екс-дружина Олександра дала йому роги, де вона могла і з ким вона могла. Він навіть сумнівав, коли він був його дитиною. Але не збираюся в будь-якому місці, все зрозуміло. Після розлучення, дружина впав на захід сонця, так що вона навіть залишила свою дочку з матір'ю. Вона живе з нею до теперішнього часу.

В цілому, в даний момент ситуація є наступним чином: мій син живе з братом за кордоном, дочка чоловіка з моєї бабусі, і я дізнався кілька днів тому, що я був вагітним. Здавалося б, що хороша новина, я завжди хотів мати дитину з Леша, але насправді все вийшло дуже важко. Я думав про гроші. Ні, ми не літали з ним до Мілана, і я не мав багато витрачати на. Немає друзів, без планів. Просто догляд за дітьми і деякі господиня.

І тепер, коли я пішов на роботу, коли у мене були власні «в'язниці», гроші було недостатньо. Моя людина також працює, і його зарплата, очевидно, вище шахти. Увечері ми ділимося побутовими шинами, тому я не зайде до «другої роботи», коли я отримую додому. І ще... Важко витрачати кров на ті ж продукти, хоча купили в складку. Непросто давати частину накопичених грошей на комунальні послуги, мобільний зв'язок, Інтернет через місяць. Я не думав, що до.

Я люблю чоловіка, він завжди підтримує мене, не йде з друзями, може слухати в будь-якій ситуації. Він дуже близько до мене і знає про те, що ніхто не знає, крім нього. Я не відчуваю себе як я за кам'яною стіною. Я маю на увазі, мій перший чоловік хотів трьох дітей, і я знаю, що він завжди може забезпечити їх. Що б він був, що він прийшов з вихованням, Альберт завжди був міцним в цьому плані.

Але з Леша Я іноді знайшов його складно. Хочу піти в театр - купуємо квитки з загального бюджету. Звідси з'являється нова сукня. З одного боку я розумію, що це повинно бути так, не маленька. З іншого боку, неприємні думки прийшли до розуму, що до того, як я мав тільки вказувати мій пальчик на те, що я хотів, і я мав це той же день. Що краще: щоб мати плаття, в якому немає ніде і з ким піти? Або купити його самостійно і вміти ходити з коханою людиною, де я хочу, і коли я хочу?

І тут ще одна новина. Мачуха-в-право починає «зловити» мене і чоловіка, що не вистачає грошей, що її син дає їй підтримку її грандіозним. Я не маю нічого проти неї. Це його дитина і ми повинні розуміти їх. В кінці я не забуваю про сина, ми спілкуємося, і я намагаюся перенести гроші до сестри, щоб вона зіпсувала його від часу. Але є ліміт.

Ми погодилися з Леша, щоб жити разом, це була довга розмова і взаємне рішення. Проте, вагітність вимагає інших, більш різких заходів. Це вимагає грошей і підтримки. Зрозуміло, що в певній точці я повинен залишити роботу, а потім я залишаю вдома з дитиною. Звісно, мені потрібна спеціальна допомога і догляд. Для цього нам потрібна гонна. Але якщо я вже відчуваю, що десь мій чоловік і я потрапив до стіни, що відбувається далі?

Неприємний для цього, але в деяких точках я зловив себе мислення, що я не потребував чоловіка-други. Мені потрібен чоловік, який психологи тепер кладуть в категорії «справа». З кожним словом ви скажете. Я пропустив, що дуже багато в моєму шлюбі до Альберта. Але тепер я можу порівняти... Не про мене, це про дітей, які не повинні страждати від вибору матері. Може бути це наша жіноча частка, у всьому, щоб обійняти чоловіка, який розумний і більш успішним, ніж у нас?

9663625р.

Я бачив багато відео, в яких молоді дівчата роблять деякі затребувані на своїх майбутніх чоловіках, які не пропонують нічого спільного. Я розумію, вони мають молодь, і вона повинна бути продана дорожче. Я є правду в своїх словах. Чоловік повинен мати можливість підтримувати сім'ю на всіх витратах. Не важливо, щоб він був. Якщо ви не можете, не зробіть це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це не буде диктувати вам, що робити, як жити і все інше. Чому все так несправедливе?