Моя людина і я домовилися жити разом, тому мій син живе з братом, і його дочка подбає про його бабуся, але недавно я дізнався, що я вагітна.

Сучасні пари часто обираються дотримуватися шляху спільної співпраці. По-перше, людина може дозволити собі підтримувати дружину і дітей, працюючи в не найвищій платній роботі. Тим не менше, життя було простіше. Сьогодні, якщо ви не є бізнесменом або спеціалістом з ІТ-спеціалістом високого рівня, платіть чеки на себе і кілька інших людей буде досить проблематично. Чоловічий партнер Потрібний крок для нормального розвитку сімейних відносин, незалежно від того, що хтось говорить.

Для деяких жінок цей підхід не закривається. Додайте гроші до сімейного бюджету щомісяця з власної кишені. Але що робити, якщо в наш час далеко від стабільних цін зростає кожен день, а заробітні плати ще не стоять. І Шейхи з діловими акулами теж не нескінченні - вони не достатньо для всіх. Ми повинні зробити деякі концесії. Дівчата молодші, звичайно, мають думка про це. А ті, що у своїх сердцях все частіше приймають це страшне, напівсучасне ставлення.

Коли я розірвав мій перший чоловік, всі я хотів був повернений до мого самореспекта і п'ять років життя в акваріумі. У той факт, що Альберт був страшним власником і жив тільки власними принципами. Він вирішив, що я буду робити вранці, ввечері і ввечері. Він вибрав, що носити, щоб зустріти своїх друзів або родичів. Так, він сплатив всі наші витрати в повному обсязі. Я ніколи не відчував себе реальною жінкою в своєму будинку. Особливо після народження сина. Я не знаю, що це буде означати.

Після того, як наш пагін я відправив три роки Ящаю, щоб побачити свою сестру в Бельгії. У наш час загубив час за кордоном, він був краще. Крім того, сестра не перепружується в ній кошти і любить її непривабливим, як її власний син. Це те, що я комфортний. Ось як я почав знайомства Alex. Мій поточний другий чоловік. Чоловік, який я можу зателефонувати без тіні сумніву, мій чоловік, друг і справді улюблена людина, яка лікує мене любов'ю і милий навіть зараз, два роки після зустрічі.

Lesha має дитину занадто. Дочка від її першого шлюбу. Але в своїй справі ситуація з його екс ще гірше шахти. Якщо я не міг зробити крок перед тим, як без дозволу мого «необхідного», то екс-дружина Олександра дала йому роги, де вона могла і з ким вона могла. Він навіть сумнівав, коли він був його дитиною. Але не збираюся в будь-якому місці, все зрозуміло. Після розлучення, дружина впав на захід сонця, так що вона навіть залишила свою дочку з матір'ю. Вона живе з нею до теперішнього часу.

В цілому, в даний момент ситуація є наступним чином: мій син живе з братом за кордоном, дочка чоловіка з моєї бабусі, і я дізнався кілька днів тому, що я був вагітним. Здавалося б, що хороша новина, я завжди хотів мати дитину з Леша, але насправді все вийшло дуже важко. Я думав про гроші. Ні, ми не літали з ним до Мілана, і я не мав багато витрачати на. Немає друзів, без планів. Просто догляд за дітьми і деякі господиня.

І тепер, коли я пішов на роботу, коли у мене були власні «в'язниці», гроші було недостатньо. Моя людина також працює, і його зарплата, очевидно, вище шахти. Увечері ми ділимося побутовими шинами, тому я не зайде до «другої роботи», коли я отримую додому. І ще... Важко витрачати кров на ті ж продукти, хоча купили в складку. Непросто давати частину накопичених грошей на комунальні послуги, мобільний зв'язок, Інтернет через місяць. Я не думав, що до.

Я люблю чоловіка, він завжди підтримує мене, не йде з друзями, може слухати в будь-якій ситуації. Він дуже близько до мене і знає про те, що ніхто не знає, крім нього. Я не відчуваю себе як я за кам'яною стіною. Я маю на увазі, мій перший чоловік хотів трьох дітей, і я знаю, що він завжди може забезпечити їх. Що б він був, що він прийшов з вихованням, Альберт завжди був міцним в цьому плані.

Але з Леша Я іноді знайшов його складно. Хочу піти в театр - купуємо квитки з загального бюджету. Звідси з'являється нова сукня. З одного боку я розумію, що це повинно бути так, не маленька. З іншого боку, неприємні думки прийшли до розуму, що до того, як я мав тільки вказувати мій пальчик на те, що я хотів, і я мав це той же день. Що краще: щоб мати плаття, в якому немає ніде і з ким піти? Або купити його самостійно і вміти ходити з коханою людиною, де я хочу, і коли я хочу?

І тут ще одна новина. Мачуха-в-право починає «зловити» мене і чоловіка, що не вистачає грошей, що її син дає їй підтримку її грандіозним. Я не маю нічого проти неї. Це його дитина і ми повинні розуміти їх. В кінці я не забуваю про сина, ми спілкуємося, і я намагаюся перенести гроші до сестри, щоб вона зіпсувала його від часу. Але є ліміт.

Ми погодилися з Леша, щоб жити разом, це була довга розмова і взаємне рішення. Проте, вагітність вимагає інших, більш різких заходів. Це вимагає грошей і підтримки. Зрозуміло, що в певній точці я повинен залишити роботу, а потім я залишаю вдома з дитиною. Звісно, мені потрібна спеціальна допомога і догляд. Для цього нам потрібна гонна. Але якщо я вже відчуваю, що десь мій чоловік і я потрапив до стіни, що відбувається далі?

Неприємний для цього, але в деяких точках я зловив себе мислення, що я не потребував чоловіка-други. Мені потрібен чоловік, який психологи тепер кладуть в категорії «справа». З кожним словом ви скажете. Я пропустив, що дуже багато в моєму шлюбі до Альберта. Але тепер я можу порівняти... Не про мене, це про дітей, які не повинні страждати від вибору матері. Може бути це наша жіноча частка, у всьому, щоб обійняти чоловіка, який розумний і більш успішним, ніж у нас?

9663625р.

Я бачив багато відео, в яких молоді дівчата роблять деякі затребувані на своїх майбутніх чоловіках, які не пропонують нічого спільного. Я розумію, вони мають молодь, і вона повинна бути продана дорожче. Я є правду в своїх словах. Чоловік повинен мати можливість підтримувати сім'ю на всіх витратах. Не важливо, щоб він був. Якщо ви не можете, не зробіть це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це не буде диктувати вам, що робити, як жити і все інше. Чому все так несправедливе?