Чому дівчата зносили такі короткі сукні в радянські часи, і ніхто не просить.

Недавній перегляд фото моєї дочки. Було весело фото з дитячого садка. Дівчата в коротких сукнях Вони співають пісню вранці. Я не можу пам'ятати, що пісня співає, але їх коротке плаття мене посмішка. У будь-який час жінки хотіли бути модними і красивими. І маленькі дівчата теж. Красива сукня, луки і білі шкарпетки. Це те, що дівчата виглядали як в Радянському Союзі.

Якщо ви подивитеся на фотографії або фільми з Радянського Союзу, ви можете побачити, що дівчата все в коротких сукнях. І дуже часто ці сукні були більш схожими на футболку або туніку. У Радянському Союзі є проблема з тканинами, які діти не змогли шити сукні нормальної довжини? Відповідь проста. Текстильна промисловість в Радянському Союзі завжди добре працювала. І пошиття в Радянському Союзі вдалося практично все. Я не пам'ятаю спеціально купівля книг і пошиття дитячого одягу, щоб дочка була наймоднішою. Так не було точного дефіциту тканини, що мала проблема коротких суконь.

Я пам'ятаю роботу, коли моя дочка була 1,5 років. Тоді не було постанови на 3 роки. Я повернувся до роботи. Діти зростали швидше і стали незалежними, навіть в дитячому садку. Діти в Радянському Союзі лікувалися як діти. Немає однієї пилки, як дорослих. Влітку на пляжі або на подвір'ї кожен вибіг в однакових трусики, і тільки луки на голові виділяють дівчата з хлопчиків. Не можна навіть приділити увагу коротким платтям.

Хлопці і дівчата прогулялися в дворі разом. Немає гри для хлопчиків, немає гри для дівчаток. Дерева піднялися однаково швидко, тому довга сукня заважала тільки. І в короткій частині можна половити п'явки на дереві, а на річці, і потопати в траві. Я пам'ятаю, що моя дочка часто прийшла в вечір з прогулянку всі змащені і подряпини, але щасливі. Активні прогулянки в свіжому повітрі зміцнюють імунітет дітей і сприяли гарному апетиту. Все було весело і проживало разом.

479242

При старті школи завжди була форма. Вчителі та шкільна адміністрація уважно стежать за довжиною спідниць їхніх студентів. У віці семи років, перш ніж дати їй дочку в школу, вона навчила її гарно сидіти. Це було важко в школі. Я мав сидіти, перемістити ноги разом, ходити спокійно, тримати голову прямо. У старшій школі дівчата захотіли закохувати спідниці. Вчителі завжди скаржаться і писали ноти в щоденнику, що дочка йде в коротке плаття. У нас були розмови вдома, але що точка? Молодь - це так...

Зручний одяг для дівчаток А потім, з віком, з часом, довжина спідниць сама подовжується. Сьогодні більшість жінок одягають штани або джинси. Так комфортно і комфортно зараз. Але жінка в сукні виглядає дуже різною. Вона має різну гайку, і пряму спину, і посмішку на обличчі. Моя дочка помітить, коли вона кладе на плаття, її настрій відразу зміниться. Головне вибрати довжину спідниці правильно за віком і статусом, щоб підкреслити ноги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми піднімемо настрій для себе та інших.

Ви часто одягаєте сукні та як довго? Поділитися в коментарях ваші фотографії в красивих сукнях.