Заборонено інтерв’ю з Нікола Тесла, яка була виявлена тільки після 83 років, його думки

«Я хотів, щоб Ілюмінувати Кішезему»: Цей дивовижний 1899 інтерв'ю був відданий сербським вченим Нікола Тесла до американського репортера John Smith of Immortality, Colorado. Відомий фізик представив новий погляд на світ електроенергії та таємниці існування.

Цей матеріал з'явився в публічному домені тільки після 83 років і збудував тисячі розумів. "Не загинув на Землі, - сказав геній. Нижче наведені деякі міркування з фантастичної розмови. Найшоковіший відкриття чекає Вас в кінці статті.

Репортер: Футуристи стверджують, що XX і XXI століття виникла в свідомості Миколая Тесла. Його лабораторію розщеплюють атом. Створена зброя, яка переходить на землю. Вони знайшли темні промені в просторі. Тесла буде похвалитися Храмом майбутнього. Після того, як люди зумовили велику загадку емпедоклейних речовин (вода, вогонь, повітря і земля – близько. ред.), які можуть отримувати життєву енергію від етерів.

Тесла: Це один з ключових відкриттів я зробив. Але я перемогла. Я не можу закінчити те, що я міг.

Репортер: Що це про, пан Тесла?

Тексти пісень, а це означає: Тесла: Я хотів би світити всю планету. Я зумів поєднати всю землю в Колорадо-Спрінгс. Ми можемо виготовити достатню кількість електроенергії, що дорівнює силі іншому сонця. Але наша цивілізація ще не готова дотримуватися шляху гідності і доброти.

Інстаграм здатний опанувати інші види енергії. Сама психічна енергія. Ви можете знайти в ескізах Моцарта або Баха, в роботах поетів генія. На глибині землі лежить сила миру, доброти і любові. Вони з'являються в квітці, що росте з грунту. У їжі ми вирощуємо, і в все, що змушує нас викликати себе людиною. Я думаю, що багато років про вплив цієї енергії на нас. І я бачив, що гарний зовнішній вигляд і солодкий запах троянд може заспокійити, а тепло сонця може живити. Як проявляється в різних формах. Вчений повинен знайти їх у будь-якій формі матерії. Я шукаю 3 речі. Я знаю, що я не знайшов їх, але я не перестаю намагатися.

Світ електроенергії: три речі Репортер: Що ми говоримо про?

Тесла: Перша їжа. Я попросив себе: який ресурс землеробства і екстратерезного походження може годувати голодні люди? Яке вино задовольнить своїх людей, щоб остаточно реалізувати свою божественність?

Другим є знищення страждань і злих сил, які заповнюють чоловічу істоту. Іноді виникають ці захворювання в далекому стані.

369190

Українська Третя: Чи є Успішне світло в нашому Всесвіті? Я знайшов одну зірку в молоці. Закони математики і фізики кажуть, що вона може померти. Ця зірка випромінює світло в такій низькій щільності, що її розмір не перевищує яблуко. Його маса більше, ніж вся сонячна система. Філософії і релігійні люди запевняють нас, що людина може стати другим Будда і Христа. Я хочу довести щось ще більш неймовірне і божевільне.

Я знаю, що тяжіння досить літати. Я хочу навчити чоловіка, як контролювати свідомість на власних крилах. Я хочу генерувати енергію з повітря. Що ми вважаємо недійсним. Не на Землі, ні в будь-якому куточку Всесвіту, є потомство пустого простору. Чорні отвори містять величезні ресурси енергії життя.

р.

Вікімедіа Природа Маттера і Електрика Репортер: Вашим шанувальникам скаржаться на деяку неоднозначність. По-перше, ви сказали, що не має енергії. Тоді скажете, що енергія переходить все. Про нас

Тексти пісень, а це означає: Те, що енергія прийшла спочатку, і справа прийшла після цього. Материна, що породжується з давньої ґрунтової енергії, відома нам як світло. Від неї прийшли зірки, копити, люди, тварини та всесвіт. Світло бере на певну фізичну форму, тому вона старша, ніж справа. Все життя виконано з світла. Пам'ятайте, ніхто не загинув. Енергетика вічна.

Репортер: Що означає електрику?

Тесла: Він заповнює все. На першому місці була тільки нескінченна енергія світла. Виготовлена справа і поширення її у всіх різних формах, які ми можемо спостерігати на нашій планеті і по всьому світу. Справжня природа Світла лежить в чорному кольорі, але наші візуальні органи не здатні її компенсувати. Це вірне благословення людства і всіх живих істот. Тільки одна з багатьох частин світла має масу видів енергії: теплові, радіаційні, хімічні, механічні та як і раніше неідентифіковані. Його орбіта може контролювати нашу планету.

Вікіпедія Репортер: Пан Тесла, ви переповните все на електриці.

Тесла: Точно, бо мій суть електрична енергія у людській формі. Ви не розумієте її. Це світ електроенергії.

Репортер: Команда готелю повідомила про те, що під час громіздки ви помилитеся дивним чином: заблокуйте себе в кімнаті і поговоріть собі.

Тексти пісень, а це означає: Тесла: Я розмовляю з грою і блискавкою.

Потужність уяви та космічні болі Репортер: Яка ваша уява здалася більш реальною для вас?

Тесла: Що народжує життя. Я навчаю себе контролювати мрії, почуття і бачення. Моє життя у нас. І я раджу моє щастя уяві. Я зробив так багато років, що ця робота була досить не менше 5 життів.

Репортер Instagram: Ви згадували про те, що лікує ліктям. Що таке термін?

Тесла: Це захворювання, яке багато хто з нас не знає. А також інші катастрофи, вбивства, голоду та психіки. Про що робить наше життя нічним і лікологічним. Ця хвороба не повністю вилікується, але усвідомлення може зменшити її руйнівні наслідки.

Коли мій коханий біль від травми, я відчуваю фізичний біль. Наша м'якоть виготовлена з подібного матеріалу, а наші душі незрівняні міцними нитками. Коли ви раптом стаєте сумним, можливо, десь у світі загинув дитину або своєрідну людину. Народження парі або знищення зірки, ми відчуваємо набагато більше, ніж ми здатні реалізувати. Зв'язатися між мешканцями Землі всіх видів є ще щільніше. Наші думки і почуття роблять квітка більш красивим. Зрозуміємо ці правди, ми можемо зцілити.

Wikimedia World of Electricity: Збір врожаю Ви просто читаєте літературну фантастику з першого до останнього листа. Тесла-біографи провели власне розслідування. Вони розширили веб-архів старих газет Колорадо (перший рік випуску 1859). Немає нічого, як Immortality. Не знайдено на Сміті переліки або доповідачі.

Крім того, розмова з винахідником від 1899 р. не можна назвати фіналом в житті Тесла. Пройшов у 1943 р. і раніше дав інтерв’ю до Нью-Йоркського вісника Tribune 1929 р. І після 8 років вчений особисто приготував ці контакти з пресом, присвяченим його 81-річчю.

Отже, де це дивний текст приходять з? Виявляється, що це фрагмент від вистави «Тесла, або адаптація ангела» сербським драматургом та письменником Стеваном Песиком. Це була остаточна частина його роботи. У 1995 році в Національному театрі Белграда була випущена гра.

У лібрето для гри режисер Дусан Михайлоович писав: Песіч був ексклюзивним драматургом, баченням та поето-ліцензіатом. драматична драма про бачення від Сміляну стала його лебедя. Тут вишукано переплетена наука, поезія, фантастика. Песик став піонером у світовій драмі, створюючи такий успішний перегляд відтворення.

Ви також можете переглянути 2001 кіно Тесла або Адаптація Ангела. А на YouTube можна легко знайти радіо адаптацію цієї гри з 1992 року. Правда, в Сербській.

Хоча фантастична, ця фантастична розмова не змінює гідність винахідника Тесла. Завдяки своєму таланту та баченням духу, ви можете прочитати цю статтю з телефону або комп'ютера і поділитися враженнями в коментарях.