Усе життя мій чоловік і я спробував надати дітям і підняти їх чесним людям, але вони залишили мене у віці.

Батьки завжди народжуються своїм дітям, щоб стати людьми і жити життям гідних людей. Таким чином, вони повинні жертвувати свою силу, енергію і час, щоб культивувати правильні моральні цінності в новому генеруванні. Розумний син. Він завжди прийде на допомогу і допоможе родині в найбільш критичній ситуації. Розумна дочка не сидить на бокових ділянках. Але для цього потрібно покласти певну кількість зусиль в них. І без нього немає.

р.

Але також буває, що характер спадкоємців не може бути в самий невідповідний момент. Причини можуть бути дуже різними, починаючи від банальної «відвертої» природи і закінчуючи неправильним середовищем. Звичайно, не вийде. Саме тому багато заможних людей воліють своїх дітей відвідувати приватні школи. Не проблема з близькими друзями. Багато з нас чули про ситуації, коли дитина виросла як нормальна, добре вирощена людина. А потім я потрапив в погану компанію. І все, в майбутньому круглого відмінного студента можна сміливо покласти закінчення.

А мудрий син Уж ніколи не думав, що якщо я жив у відставці, то я стане найприродним богаром. А все в моєму житті було дрібно. Мій чоловік є чудовим і моїм дітям завжди знайденим спільною мовою. Ну, майже. Я думав про гроші, як і будь-який сане людина. Але я ніколи не боїться, що вони просто зникнуть. Після того, як вона врятувала гроші, і коли чоловік ще живий, ми навіть проїхали разом. Повернувшись зараз, він не відразу придумав, коли точно все пішло.

Перш за все, наша сім'я завжди була побудована на одному простому принципу: для того, щоб досягти чогось, що потрібно, щоб працювати важко. Ви не можете просто подарувати комусь користь. Він зробить його більш слабким. І це буде десервіс на вашій частині, тому не можна робити концесії. Я працюю до сірого волосся. Моя людина була повністю інвестована в розвиток сім'ї. Я не живу, я не бачу.

По-друге, вам потрібно завжди зрозуміти, що ви хочете, які ваші дії і мотиви будуть, скажуть, в рік або п'ять років. З точки зору роботи, наприклад, я завжди зберіг спеціальний блокнот і часто писав мої думки там. Діти також навчаються тримати щоденники. Отже, вони завжди можуть захопити свої ноти і побачити свій власний прогрес в житті, в школі, а потім в роботі. Це як мій батьки навчають мене, і я намагаюся порадувати всіх навколо мене.

Так мені було свого роду, щоб читати мої ноти дочки про те, як вони витрачають час своїм хлопцем. Коли вона закінчила школу, вона мала певну Dima. Я не бачив нічого неправильного в цьому: добре, цей вік, прогулянка, тримати руки. Вона не може залишатися вдома назавжди. Але тепер, судячи своїми думками в щоденному житті, ходьба руками там не закінчили все. Я не збираюся бути грандіозним. По суті, це приплив. Покладіть кінець до свого майбутнього через гормони.

Ось чому я заборонив Лілу, дочку, від побачень свого хлопця. Моя людина підтримала мене, і я сподіваюся, що питання буде вирішити. Моя дочка вибрала найгірші варіанти. Зайдіть з дому та перейдіть у свій хлопець. Цей конфлікт тривалий рік і половина: ми знайшли нашу дочку і забрали її додому. Тоді вона знову побігла. Ви повинні знати, наскільки важко це. Але, в кінці, все закінчилося з Ліля одружився. Ні запросив нас на весілля. Я не говорив до моєї дочки. Я втомився бігти після свого часу, і я не думаю, що здоров'я батька. Тож моє рішення було вирізати всі наші зв'язки і просто прийняти те, що в нашому майбутньому шляху мати і дочка вже не перехреститься.

Я звернув увагу до мого молодого сина, Микита. Він не мав нічого, дякую Богу. Ось чому я запитав чоловіка, щоб зробити більше з сином. Але десь навколо цього часу він почав відчувати себе погано. І так я взяв на сина з подвійною силою. Не допускаються діти, щоб вирости, як безперечно. Я знав хлопця в футбол. Але спорт, як мені здається, нормально заробляти на нічого не буде працювати. Якщо ви не впевнені, що деякі явищні фізичні дані. І мій син не може похвалитися цим.

Це було дуже важко сказати, що мій чоловік. Коли один з ваших дітей руйнує своє життя десь невідомим. А інша дитина в іншому місті. Він не може прийти, тому що він повинен приймати іспити. Це був справжній кошмар. Але якось, проте ми його пережили. Микита отримала хорошу освіту, отримала знання і повернулася до пошуку роботи. Він не зацікавився перебуванням в одному місці, бо, згідно з ним, змагання була дуже великим, і ми не встигли жити після смерті батька. І я відчуваю себе краще.

І ... Огей. З цього часу я зрозумів, що я не підняв своїх дітей, як я завжди хотів. З Лілі все зрозуміло, але Нікіта під час того, що він був в іншому місті, різко змінився. Звісно, я знав, що він не був розумним молодим чоловіком у світі. Але я знала його, сина і чоловіка. Коли він прибув, він не схожий на себе. Він припинив пошук після себе, гоління, носіння нормального волосся. Тепер він був більш схожим на мовний навантажувач або портовий працівник. Хлопці змінилися за визнання.

Тим не менш, він знайшов роботу. Але не зовсім в професії і з зарплатою, майже з пансіоном. Пенні. Я спробував розібратися, що сталося з психікою моєї дитини. Але він припинив слухати мені, поговоривши його зубами, а потім просто залишити додому. Він знайшов жінку 7 років старшого, ніж йому і почав жити з нею. Я не хочу повторювати мої помилки двічі. Попередження з сином на свій вибір, щоб сказати принаймні, дуже приступним. Не забудьте відвідати мене іноді. З другом або без неї. Але мої слова не мали ефекту.

А тепер я один, живу на мій маленький пансіонат, а точніше, вижити. Я не маю ідеї, що сталося з дочкою. Вона, ймовірно, ніколи не загубила мене. Я не здаю жити далеко. Але він і я став абсолютно дивним. Я почав підозрювати, що він був уражений смертю батька. Але я не можу сказати нічого, це просто не в моїй компетенції. Дні народження Микити скоро, але я боїмося, ми не будемо. Я не маю нічого, щоб дати йому, крім трохи моїх власних речей.

Р

Це так сталося, що я спробував стати моїми дітьми ідеальною матір'ю, і чоловіком, найкращою і найбільш практичною дружиною. І це, де він отримав мене. Зрозуміло, що ваше життя проживало абсолютно невірним і в ваговому стані. Я хотів би отримати принаймні один більше спробувати. Може бути, я зробив це прямо зараз.