Усе місто було непристойним, тому що Aunt Marina прийшла і прогулялася по вулиці з італійською, вона мала аудію, щоб принести її кохану до свого чоловіка.

У нашому невеликому місті ромби швидко розподіляють, але вони залишаються надовго. Кожен знає один одному, а тому історія Тітка Марина з вулиці Малинова стала своєрідною легендою. Я був маленькою дівчиною, коли це сталося. І я пам'ятав її з цієї причини: нещодавно занурюючись з друзями про те, що людина повинна зробити навколо будинку. І часто згадували Тітка Марина, яка не так давно прийшла до нашого села під ручкою своєї італійської - Роберто.

Усе місто було непристойним, тому що Aunt Marina прийшла і прогулялася по вулиці з італійською, вона мала аудію, щоб принести її кохану до свого чоловіка. р.

Ситуація примітно, що після майже 18 років роботи в Італії жінка повернулася до рідного села, щоб відвідати її дочка. Навколо своїй спільній будиночці з екс-людом, де жив він відмінно весь цей час. Дядько Саша вирушила до своєї мами в с., і прямо так. Я думаю, що він заслуговує його. Але це не все, що зрозуміло.

Я, ймовірно, 9 або 10 років, коли люди почали говорити. Про те, що Дядько Саша поганий і що таке Тітка Марина простатон. Той факт, що чоловік, має три красиві діти з нею, просторий будинок і створений життя, зумів піти з сусідом. Сусід був відомий для дітей різних чоловіків. А Тітка Марина перед тим, що мала репутацію гарної господині, матері та дружини. Яке село? Якщо кісточки промиваються, то кожен раз: несправедливий чоловік і знеболена дружина. Після майже 20 років шлюбу разом! У старшій школі з'являлися два дітей, а молодша дочка просто пішли до школи.

Усе місто було непристойним, тому що Aunt Marina прийшла і прогулялася по вулиці з італійською, вона мала аудію, щоб принести її кохану до свого чоловіка.

Непристосувати всіх засуджених Олександр за свою підозру, але він відмовився від останнього. Це все сланець, спекуляція і gosip. Але коли Сама Аліна зійшов у справу з сусідом, вона здавалася інфідель з гуцами. У сім'ї, які приїхали до світла з скандалом. Виявилося, що Дядько Саша заробляє майже нічого і має багато вільного часу. Я відвідував мого сусіда, коли моя дружина була на роботі. І вона варила і очищається.

Девотований і приниження Марина вирішила, що вона не має наміру зупинитися в цьому місті. На кожному автобусі не було задоволення.

Вона сказала, що вона спробувала розлучення, але її чоловік не давав її розлучення і сказав, що він не мав наміру залишити свій загальний будинок. Марина не знала сили настоянки з документами, упакованими її валізами, оперативно видана віза і залишається якомога швидше. Який потім почався? Люди відразу ж переходили на боку закинутого чоловіка, на якому були вирощені діти і величезний будинок. Він все ще мав сподіватися, що його дружина повернеться до нього, але роки пішли і Марина пішли.

З часом її діти зціли дуже добре: чим старша вона купила однокімнатну квартиру, щоб там було де почати самостійне життя. І пішов з батькам в рідному домі. Закінчила вищу школу, потім університет, але вирішив залишитися в батьківському гнізді. У той же час, мама регулярно відправляє гроші на ремонт і вдосконалення, так що через 10 років, неприпустимо, але вражаючий будинок перетворився в розкішний замок, відомий по всьому району. Але з якоїсь причини всі заслуги були приписані до Олександра, чиї заробітки він ледь був достатній для себе. Він зробив ремонт.

18 років тому, просто пара місяців тому, з'явилася причина для ромерів знову. Тітка Марина, рука в руці з італійською, гордо прокручена центральною вулицею, не звертаючи уваги до або судових поглядів або злих язиків. Вона скоро буде 60 років. Наскільки я знаю, життя в Італії це просто початок.

Вони приходили до своїх дочок. І, звичайно, залишився в одному будинку, де Олександр оселився. Він не може стояти голові. Їх дружини були тільки на папері. Так він вийшов з цього будинку до своєї старої матері на околиці. Він, ймовірно, повернеться при поселенні ромів, але вони не поселяться найближчим часом.

Несплаш все ще миється усіма сусідами. Про те, що вона занурилася на інститут сім'ї і взагалі не має совісті. Не вірю, що Дядько Саша заслужила його зрадою. Чи не він, як нормальна людина, дав гойдалку за розлучення і закінчив його дорослим? Ось, звичайно, багато хто захистив його: вони кажуть, він виглядав після своєї молодшої дочки, подивився після будинку і зробив все, що потрібно для ремонту або перебудови.

Тітка Марина не піклувалася про те, що люди сказали про неї. Також небайдужими були свої почуття. А одна з моїх друзів стала її молодшою дочкою, яка була жити з нею тато. І, як тільки моя мама прийшла до будинку з коханим, вона запитала, якщо вона була сором'язлива, щоб приїхати сюди і подрібнити їх все. Марина побачила її, щоб попросити, якщо вона була сором'язлива, щоб жити на її гроші протягом 18 років.

З’ясуйте, що Марина залишилася головним хлібопродуктом сімейства в цей час навіть після того, як вона і її чоловік відокремився. А Саша бачила будинок тільки тому, що він не мав жити, крім походу в квартирі матері.

Аунт Марина, що життя було як в Італії. Ви не пошкодуєте? І як вони зустрілися з Роберто. Марина сказала, що там немає секрету і Роберто дізнався, де вони збиралися. Вони зустрілися в роботі, і за її час, здавалося б, неприпустимо, щоб познайомитися з іноземцем в цьому віці. Але Роберто не вдалося і не повернувся до тих пір, поки він завоював своє серце. Незабаром вони почали жити разом, і майже всі гроші Аун Марина надіслав сім'ю: діти і ремонт будинку. І вона не шкодує.

Несплаш: "Я Роберто золото." Робота, догляд, ніколи не залишає мене всю домашню роботу. Ми допоможемо! І він варить просто дрібно, справжня італійка.

Якщо чоловік дійсно гідний, він не тільки обдурить. Зроби свій шлях, щоб знайти гідну роботу. І будинок не залишить ні. Зварювання може бути не так добре, як Роберто, але в цілому, чоловіча домашня робота повинна бути строго пропорційна жінці, особливо якщо обидва роботи. Ще одне, якщо людина є хлібоплетінням сім'ї, то можливі варіації. Або навпаки. Тепер можна знайти різноманітні сімейні моделі, але я вірю, що головне не традиція, але справедливість.

Усе місто було непристойним, тому що Aunt Marina прийшла і прогулялася по вулиці з італійською, вона мала аудію, щоб принести її кохану до свого чоловіка. р.

Ми не погоджуємось з вами на все. Добра мама ніколи не залишить своїх дітей. Тексти пісень, а це означає: І це, як ви не покажете з незнайомцем у вашому домі. І я думаю, що вона зробила все правильно: життя окремо, діти дорослі, і це дивно, щоб турбуватися про почуття Дядько Саші після того, як він знищив все себе. Що ви думаєте?