Мій чоловік прийшов додому і майже від дверей сказав, що він хотів розлучення, в той момент я пам'ятав поради моєї матері.

Які особливості сім'ї ви вважаєте корисними, зміцнюючими? Чи можна говорити про ваші потреби і почуття чесно і відкрито? Або, навпаки, можливість мовчати в гострій ситуації і повісити конфлікт. Герой нашої історії, здається, винайдена її формула для щасливого сімейного життя. Але перед тим, як пройшов серйозний тест сил.

р.

Ми проживали з Женею майже 16 років. Красива дочка зростає. Наша родина не багата, але головне для маленьких рад. З весілля жив у скромному двомісті, який я успадкував від коханого діда.

Я завжди був достатнім, але Женя не схожа на це. Він знає, як подумати глобально і захотіти більше. Так, у зв'язку з око він разом і пішов працювати в Швеції, коли з'явилася можливість.

Тексти пісень, а це означає: Давайте мені сказати вам прямо зараз: Я був проти мого чоловіка, поки що. Але в нашій родині останнє слово завжди для чоловіка. Женья герметизація, що це не обговорюється. Виїзд до нашого будинку. Дочка незабаром стане обсесованим, вона повинна залишити квартиру в дворі, а весілля оплатити. Крім того, його старий "Лансер" вже дихає на захваті. В цілому, ми не будемо зберігати для нового будинку і нового автомобіля в будь-який інший спосіб.

За перші кілька місяців ми доторкнулися щодня. Моя людина занурила і покликала мене на кожну можливість. Він завжди взяв час, щоб поговорити з мною, і я підтримав його стільки, скільки я міг.

Але приблизно через шість місяців з'явився дивний холод між нами. Жінки розуміють мене. Женья почала трохи їздити. Викликаний рідше, кинувся кілька слів для звіту і відривається на бізнесі. Повідомляємо, що робота стала більшою, він втомився, я зателефоную пізніше, бізнес-бізнес.

Тоді думаний перегин: є щось нечисте. Чоловік йде в сторони. Але в першу чергу я поставив ті погані думки з голови. Чи можливо, в одному павуку, щоб скасувати 16 років щасливого шлюбу? Він пішов до Швеції для дому та автомобіля. Для майбутнього нашої дочки.

2 роки. Мій чоловік практично припинив спілкування. Немає дзвінків протягом 2-3 місяців і сканування сухих повідомлень кожні пару тижнів в месенджерах. Він був таким чином, що я прокинувся і озвучив тривогу. Я зрозумів, що Жана дійсно має когось.

Я знаю, що я мав принести чоловіка на всі витрати. Я думав довгий час, зваживши причини, щоб зловити його з Швеції. Я думав, що я був тяжким. Але ви не повинні обдурити. І сказав, що незабаром він збирався додому. Моя жіночна інстинктна сигнальна сигналізація, і його тон не збочений.

Я не мав часу, щоб перемогти себе за втрачені місяці і голову в тумані. Я ретельно підготував приїзд дружини. Я назвав мій мама над. Вона сказала, що я повинен вийти всередині, але принести чоловіка назад до сім'ї. Вона дав мені деякі несподівані поради.

«Увійти, якщо він каже вам в лобі, що він має інший, робити це». Скажіть, що ви не вірите мене, стояти ваш грунт. Тексти пісень, а це означає: І довести йому, що ви найкращий! Що ніхто не буде любити тебе. Боротьба за чоловіка! моя мама навчила мене.

Я звернувся до розгляду. Але інтуїція, що насправді є ще однією жінкою в іноземній землі. Серце було з місця.

Женья прийшов додому і практично з дверей сказав, що він хоче подати для розлучення. У Швеції він знайшов нову любов і втратив голову. Вони планують маррі, що жінка якомога швидше.

"Я не вірю, - Я раптом скажу до моєї матері. В той же час, вся впевненість впав від чоловіка. Я не вірю. Я не можу мати іншої жінки. Після того, як людина, як йому не здатна скасувати 18 років шлюбу, зрадивши нашу любов і забути наші мрії.

Я точно мав ефект. Женья тільки дивився на мене плутанно і закріпив очі. Вона повністю з неї. Ми будемо говорити про це пізніше.

Які характеристики сім'ї Перший тур був для мене. Я був збуджений і зрозумілий, що я повинен зробити те ж саме. Я ніколи не відреагував Женью для фортепіано. Я почав говорити більше і більше про майбутнє, наші загальні плани, наша дочка. Ми приймали невелику відпустку в горах в нашому новому автомобілі. Як я приніс чоловіка до сімейного життя.

Це рік і половина з тих пір. Женя не повернулася до Швеції. Будуємо будинок в передмісті. Це прибуток, ми керуємо. Головне, що я зумів зберегти свою сім'ю. І це все через мій мама.

Які особливості сім'ї, які можуть призвести до охолодження почуття між подружжям? Як запобігти цьому? Поділіться думками в коментарях.