Після розлучення я починав нове життя, навіть почав заробляти більше, потім в моєму житті і був колишньому брат-в-правові.

Причастя з однолітками в школі на поглибленні, ми не просто відпочиємо, так як це може здатися на перший погляд. Ми також навчаємо спілкуватися в громаді. Кожен з нас може легко запам'ятати, якщо не імена, тому обличчям своїх друзів і друзів, з якими, пізніше, деякі з нас навіть продовжували спілкуватися в дорослому віці. Так, з них знаходилися бульйони. Але про це, Як ввічливо відмовитися Ми будемо говорити про вас трохи пізніше.

3 р.

Головне - знайти спільну мову з цікавими людьми. Іноді це ще краще, ніж багатозастосування таблетки. Дорослим, які хочуть побудувати хорошу кар'єру, будуть розуміти нас. Але! У повсякденному житті, спілкуючись з родичами, вам також потрібно мати можливість підійти до себе. Так говорити, показати характер. В іншому випадку ви можете бути успішними і не заперечувати себе що завгодно. Але на наступній зустрічі з родичами в якийсь дивний спосіб перетворюються на слабкий желе. Сидіння під варенням жартів і верблюдів, менш успішним, але більш сміливим, але більш сміливим «Свята вода на Кісселі». Шамінь.

Моя історія насправді досить банально і не вимагає окремих емоцій. Я думаю, що я так само себе, тому що люди, як правило, повинні бути stingy про реакції. Для мене особисто, проте це невелика перемога. Про це знають лише невелике коло моїх друзів. Для тридцятирічного чоловіка, як мені, той факт, що я пишу тут, трохи Джерка. Я не думав, що я поділився своїм оповіданням. Але чому не світиться. Я хочу розповісти вам.

Я нарешті отримав розлучення. Особистий і неприємний. Багато емоцій, багато негативності. Навіть сльози, вірити мене, чоловіки можуть дозволити собі, самостійно, для міцного скла. Я не буду говорити про мій погляд. Вона рояла як маленька дитина. Але в той же час вона також зуміла відійти частину свого майна, зіпсувати нерви і в цілому звинувачувати мене всіх смертних гріхів. Я не розумію. Але факт є фактом.

Проблема, сутність, тому говорити, не те, що на всіх. В той час, коли мій екс і я жив разом, ми змогли познайомитися з взаємними знайомствами і близькими, в тому числі. Не було багато з них. І я маю на увазі мої друзі. Але в її напрямку я мав цілу купу без використання контактів у телефонній книзі. Ви знаєте. Це люди, які посміхаються у всіх 64 (або скільки акулів є) зуби, коли ви одружені і приготуйте вас, коли ви розлучення. Причиною розлучення є не моя відмова.

Я маю впевненість у своїх друзів. Ніна з них одностороння з дружиною. По суті, багато людей підтримали мене. Коли ми дізналися, чому наші шлюби виїхали на гору. Ось чому хтось знайшов коханець. І я повинен визнати, що я не у хлопчиків взагалі. Так коханець пішов до своєї дружини. Приїжджайте, це все в минулому. Що я пам'ятаю чітко і чітко від нашого життя разом з Вітком, братом своєї колишньої вірності.

О, що я можу сказати вам? Цей хлопець не пропустив його. Невеликий, вузько-сухий, блідий чоловік сам. Але! Як він подарує себе, ви повинні побачити його. Я зустрівся з ним у власній квартирі. Він і його дружина приїхали до поїздки на таксі, який я оплачував їм. Потім, дивлячись на якість шпалер, що клеють в своїх приміщеннях, докінг плитки у ванній кімнаті і на кухні, Witek обіцяє зрозуміти все і проконсультував мене «майстрами», які могли б зробити мене «кандикою». Ми живемо.

Ну, я не народився вчора, і я знаю, що люди люблять Vitek в кожному будинку, в кожному житловому районі. Це свого роду людина, яка не вимагає вирішення проблеми, але він зробить це для вас. З дружиною він важав на центері. І з костюмом, який він виглядає краще, ніж своїми способами і, особливо, здоров'я. Ну, ви знаєте мене, я сподіваюся. Що ж ніч, до речі, він зробив мене обіцянки не зашкодити сестри. Прочитати його, мій Хто знає, що вона може зашкодити всіх, хто хоче?

Так, після розлучення з моїм ex, я, як чоловіка в цьому випадку, займаючись саморозвитком. Знаходилося багато вільного часу і грошей. І я сподівався зробити більшість цих двох видів ресурсів. Я пішов з психолога і пішов в тренажерний зал. Узагалі, я все консультував всі ці новікутні книги з венозних письменників-терапевтів для душі. У деяких моментах повністю розчарував мене, де я досягла успіху.

Наприклад, багато радять чоловікам буквально почати з постави і зовнішнього вигляду. Я знаю довго. У зв'язку з життям сім'ї, я повинен забути про це (вибачте, буквально зажадала придбати її 2 рази більше речей, ніж я купив їх самостійно). Але що про випрямлені плечі? Я не рекомендую вам хлопці, просто подивіться на ваше волосся. Моя бос почала називати мене павичом, і мої друзі почали пародіяти мене на кожну можливість. Цей момент є чистою фантастики і нічого іншого.

На гроші, дякую Богу, йшов. Я зробив більше грошей. Інвестовано в перспективний випадок. Так я почав отримувати пасивний дохід і почав дати собі багато. І, очевидно, що ця новина, якось потрапила до вух мого екс-брюка. До найтоншого «спортсмена». Він не був занадто лази, щоб поговорити про це. Не ховав його славу, а не його нареченого. Такий чоловік.

Я не скажу тебе. Щодня, включаючи. Я заблокував номер телефону, тому він знайшов мене на соцмережах. Що таке енергія в корисному вигляді ... Він говорить про дуже надійну історію. У зв'язку з тим, що кожна людина може погоджуватися з кількома і разом, вони інвестують деякі копійки. А потім ті пені будуть рости в нормальному капіталі. Ми просто повинні чекати. І якщо ви більше 15 років читаєте це, ви, ймовірно, бачили цей вид бізнес-ідеї до. У певний Мавроді пропагував їх у свій час.

Я не відправив його. Він сказав мені, що якщо я зробив, він кладе в хороше слово для мене. Не перед кимось, але перед сестрам. Я маю на увазі, моя дружина. Один з минулих. Вона вже інвестувала. І в цій точці я зізнався, я був трохи недбалим. Погодьте його домовленості.

р.

Але не судити мене суворо. Не зараз, ні коли ви закінчите читання мого оповідання, є багато лівих. Я сказав, що я тільки погоджуюсь зустріти їх, коли це дійсно варто свічки. В цілому, давайте збільшити свій внесок, скажи, один раз в 10. Поведи мене, це дійсно хороші гроші. Це життєздатність, яка буде йти прямо в кишеню фараона цієї піраміди. Я зловживаю. Ну, щоб бути впевненими в них.

Таким чином, я пом'якшить таблетку болючого розбиття, а в той же час покарати свою дружину і брата. Не судити мене або стигматізувати мене. Ви все ще не знаєте, що я можу або що я був Не знаю, що чоловіки теж знають, як взяти помста. Не як жінки, але трохи цікавіше. Тепер чекаю на нього, щоб надіслати мені чек. Після цього я планую залишити на пару тижнів. Це його. Все найкраще для вас і бути благородним. Ну, так як ви вчиняєте, як моя права леді, подивіться і з дверей. Я не думаю, що це може статися.