Я пішов на дату з дуже гарною людиною, і всю ніч я захопився ним до тих пір, поки він зробив одне.

Амбіція може проявлятися різними способами. У спортивному полі, коли спортсмен хоче отримати перше місце за всіма правдами і втомами. З точки зору кар'єри. «Якщо ви хочете будувати своє життя за будь-яким принципом, нехай це моя робота, моя робота і моя спадщина». Але Що таке амбіція?Що про відносини? Багато сучасних жінок хочуть захопити багату принцесу. Так само, як чоловіки прагнуть будувати майбутнє з бджілами неземної висоти. І що вони роблять для цього?

У нашому технологічному і досить важкому віці немає місця для емоцій і банності. Люди, які звикли любити один одного, не для чогось, але незважаючи на це. Тепер, перш за все, потрібно працювати над собою і досягти певних результатів. Я шукаю пару. Нема іншого способу, конкурс занадто великий. Деякі люди намагаються грати тут, розбити правила. Це дасть їм більше точок для кращого результату. Ну, можна лише вгадати, що все це може зробити.

Що таке амбітне? Спасибі мама і тато. Вони дали мені велику освіту і підняли мене впевненою особою. Повідомляємо мене про те, що таке амбіція. Я серйозно вірю, що найменший задум для всіх не буде зайвим. Якщо хтось говорить про те, що ти ніс, думаєш про це. Це багато разів краще, ніж бути сірою мишею в повній мікроавтобусі. «Прийміть своє місце. Не складно для мене, щоб отримати в цьому промивці намистини і піти на роботу. Щодня.

У віці 20 років переїхав з дому батьків. Купили квартиру в новобудові. Не дуже великий, але ми не є мільйонерами. З ремонтом, хорошою сантехнікою, а головне - в дуже мальовничій місцевості. Моя квартира - моя електростанція. Якщо мій майбутній чоловік не купує нас в приватному будинку, то я хочу жити в моєму поточному районі. Але квартира більша, звичайно. І буде приємно, якщо це було два поверхи. Я люблю цей макет.

Але сучасні чоловіки, атласи, маленькі. Ви не знаєте, що я розмовляю. Ви не повинні вибратися з однолітків. Вони ще не зробили грошей. Вони не мають досвіду роботи. У відносинах вони не знають, що хочуть. І вони не знають, що таке амбіція. І вони мають нову «трику»: відлякувати всю жіночу сім'ю за свої невдачі. Як ми жінки не хочемо працювати на всіх, але тільки вимагають грошей, нових подарунків і все інше в цьому дусі.

Хто б сказав ці хлопці, чому сучасна жінка нарешті в змозі підняти голову? Не мав права голосувати. Тільки можливість одружитися, мати дітей і домовласників. А потім попросіть, де науковці минулого йдуть жінки? Всі вони варять кашу для свого чоловіка-робача, щоб він не потрапив до неї так важко! І якщо ви думаєте про здоров'я жінки, фізичну силу і те, що кілька днів ми просто не знайдемо місце для себе. Подарунок у своїх очах, здавалося б, дитяча розмова, вірити мене.

Я почав звертати увагу на старших чоловіків. Не старі люди, звичайно. Але добрих людей часто знають, як зачарувати своєю чоловічою жорстокістю і розумною бесідою. І в той час вони мали щось за ними. Ні, не думають про це. Я просто говорю про бакалаври. Я зацікавлена в сім'ї і майбутньому. Так мій чоловік не повинен мати дружину, борги, діти з попереднього шлюбу, або надія, що я буду один день домогосподарка. Це моя мінімальна програма. На жаль, іноді виникають невдачі. І я не сказав, що.

В цілому ми зустрілися з певним Миколаєм. Визначте представника чоловіка, спорту. Не соромно говорити про роботу. Скоро, він дрібно зі мною. Я не люблю говорити про що-небудь на соцмережах. Смішні жарти в Інтернеті повні, банальність і особливо вразливість не для мене. Коля відчувала його і запросив мене до затишного кафе. Мати якийсь солодкий чай. Я насправді переглядаю фігуру. Але в таких випадках у нас є угода: вона не відновлюється, і я обіцяє купити більше овочів. На даний момент це працює.

Ведуться, перша частина вечора дуже гарна. Чи змінив шеф-кухар у своїй кав’ярні, або це був мій супутник, який вплинуло на мене так багато, але мені дуже сподобалося ласощі. І була цікава розмова. Після цього Коля дивився на мій годинник і запропонував, що я почала упаковку. Він оплачував сам рахунок і був надзвичайно приємним. І я не хочу залишатися в домашніх умовах так багато, що я попросив мене «молодої людини» продовжити вечір десь ще. Як працює караоке-бар. Тут можна замовити кальян і продукти харчування. І дізнатися один краще.

З посміханням на обличчі Миколай швидко погодився. Я хотів би, що він не повинен бути, і він. Це те, що треба бути, коли ваш чоловік є лідером і знає, що таке амбіція. Це була друга половина вечора і мені сподобалося її ще більше, ніж перший. Ми засмажуємо деякі стиглі пісні, відвертаємо багато смачних і спекотних, їсти до скидання і сміхали багато. Я з радістю познайомився з цим чоловіком. Він може бути хорошим другом. Це те, що я думав, поки господиня приніс нам рахунок. Коля дивилася на мене з щасливою грою і ручним татусем над мною, відволікаючим, означаючим, по вірші нової замовленої пісні.

Як ви можете побачити, що він не думає про це. Фраудстер, кон людина? Підприємець караоке? Ні, це просто мій супутник, він виходить, подорожі багато. Особливо в Європі. І в Європі, як виявилося, той, хто запросив сплатити рахунок. Саме він ініціював зустріч. Відповідно, він платив за чай і тістечка, і за все, що ми їсти, відверти і сіг після Після коли-небудь збільшуючи пауза і мій торговий знак «розписав» погляд на Коклі (на який він не реагував), я знав, що я був паданий. Дякую батькам за заповнення моєї пожежної картки. У мене було викопати, але я не впадаю в грязі.

р.

Звичайно, це наша перша і остання дата. Я ніколи не буду нічого робити з такою людиною знову. Але це не те, що має значення. У Європі та Америці чоловіки платять за себе. Так вони встановлюються, і це не має сенсу обговорити його. Але ми не маємо У.С. Ви не можете зробити це тут, я думаю. Ми не беремо грошей від чоловіків, щоб витрачати час на їх супроводження і в цілому, звертаємо увагу на них. Ви повинні.

Так, наступного разу ви готові дати новий чоловік, просто подумайте про те, що вам потрібно. Хто буде платити за новий манікюр, макіяж і бізнес-клас таксі? Ні? Так, можливо, краще сидіти в домашніх умовах і, нарешті, дивитися, що нове шоу, що кожен є прайзкою. І дайте чоловіка сидіти і подумайте, чи варто його букет з куринових троянд, щоб привернути увагу до нього. Я думаю, що це рішення буде добре для всіх.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное