Син потрапив в ДТП і збивав чужий автомобіль, заробив гроші на ремонт, потім дочка-в-правила складне рішення

Звісно, кожен з нас відрізняється від своїх талантів і навичок від інших людей. Це як школа: хтось хороший у спорті, і хтось ближче до точної науки. Тільки зараз, в дорослому віці, це не оцінки, які важливі, але навички, які можуть використовуватися в практиці. Це буває, що доросла людина, яка працювала фізично, все своє життя змушена зберегти на все. «Братно перое» молодят 19 років вже знає, Як заробити гроші в машиніКвартира і відпочинок за кордоном кожні три місяці. Що відбувається.

Але, стільки ж, що я хотів би знову похвалити сучасну молодь, а не всі її представники – генії та продигії. Для деяких, природа відпочиє. Це не так погано, як ви думаєте. Головне, щоб дізнатися більше, завжди тримати себе в контрольі і дивитися менше серіалів про ромашки 90-х років. А там, ви бачите, розуміння життя прийдеться. Це головна проблема молодого покоління: неправильне ставлення і вплив зовнішнього впливу.

На 62 я дуже дивився, що я все одно можу думати не тільки з серцем, але і з мій мозок. Всі мої друзі втратили це протягом тривалого часу. У своїх головах є всі телевізійні шоу, онуки та відкриті прогулянки. Я не здивився. Я побачила світ і бачив людей, які живуть за кордоном. Для людей, які є сім'єю, не в будь-якому віці. І я повністю погоджуюсь з ними. Чому ми не робимо?

Почнемо мене з першого разу я був в іншій країні. Це насправді досить банальна історія. І так, як мене, вірити мене, в країнах колишнього СРСР досить. Ви просто повинні зробити гроші десь для годування ваших двох дочок і вашого сина. В цілому я не буду нічого нового. Вона росла в Італії, оселилася довго, шукаючи підходящу роботу. Тоді вона забрала участь, почала економити дітей для життя. Це, мабуть, все.

Неважливо, що хтось говорить вам, заробіток непросто. І дуже повільно. Я пішов, коли я був 37. Звісно, я не працюю весь час, а іноді прийшов додому. Я був до Іспанії та Франції. У короткі вона допомогла їй дочкам з весіллями і житлом. А син Паша, він з родинним життям вирішив пізніше, ніж всі інші. А після весілля, який, до речі, я не був, Павло почав активно шукати деякі види більш-менш нормальної роботи. Перед тим, що він робив всілякі маніпуляції або щось.

Але мій син має проблему. Я не знаю, що це мій батько або те, що більшість Паша була оточена тільки сестрами. Але він нічого не може зробити своїми руками. Я просто не дізнався. Щоб клацнути щось, змінити розбитий гніздо або зафіксувати шнур від телевізора - все це легше для нього піти і попросити сусідів. Це не проблема. І, як людина, ця неприємність завжди коштує Павло великі труднощі. Якщо ви не багаті, вам потрібно дізнатися щось. Інструкції Принаймні стати храмом.

Так мій син вирішив, поки його друг хворий, щоб заробити додаткові гроші. Зробіть власний автомобіль, але в чужому автомобілі. Не піти в школу. Або, я не знаю, хоча б піти на завод. Він любив, щоб приїхати весь день і оплачувати за нього. У той факт, що він тепер має сім'ю, Павло не замислювався на всіх. І, очевидно, він був настільки всмоктований цим цуценям радості, почуття будучи мотористом, що в деякій точці він мріяв і потрапив в нещасний випадок. Ну, він ще живий з кількома переломами.

Пелеса не буде нічого, але автомобіль не застрахований, особливо з такого випадку. У зв'язку з тим, що гроші на ремонт були сплачені в повному обсязі. А де я можу отримати їх, якщо навіть банки в околицях не хочуть славити сина? Я працюю в часі і був щось за мною. Але в цей період я послав дочку певну кількість грошей на випуск житла. Тож навіть мої варіанти в цьому випадку були дуже обмеженими.

Що залишилося зробити, запитати? Тексти пісень, а це означає: І я скажу вам, нічого! Якщо я був моїм сестрам, я б нічого не робив, але я, ймовірно, тільки файл для розлучення, і це буде. Додаткова печатка в паспорті і не пошкоджується. Але що це робити? Він назвав мене і попросив мене, щоб побачити, чи хтось зробив свою роботу. За нашими підрахунками, в рік і навпіл вона могла заробити гроші на ремонті зламаного автомобіля сина. Але тепер, коли навіть рік пройшов з церемонії на весілля? Дивовижна дівчина. Але я не занурю її за свою частину.

Я жив два повні роки. Ми були сусіди, насправді, але ми використовували для відвідування один одного. Все це, поки мій син був в будинку, шукаючи роботу. Ви знаєте, що я звичайна жінка, як ви. Так, вперше я думав, що ця історія не буде довгою. А дочка-в-в-в-одному буде йти додому швидше, ніж планувати. Або я не можу стояти його і зупинити розмову з нею. Ну, я старша і вона молодий. генеративний конфлікт.

І насправді, навпаки. Хоча я був на роботі набагато довше, я хотів би знати локальну мову дуже погано. Але Vika Італійська була дуже добре. На деякий момент вона навіть почала росити на деяких тонкощах про граматику і синтаксису. Я не знаю, чому я слухав її. В цілому рівень знань був достатній. Але якщо ми зупиняємось, що все станемо?

В цілому, в той час, коли ми працювали разом, мій дочок-в-право, і я став великим друзям. Я продемонстрував, де найдешевші магазини були, і я вводив Vic до багатьох наших земляків. Ми були навіть дивовані навколо: як це, мати-в-право і дочка-в-право, і спілкувалися як кращі друзі. Очевидно, що загальна причина дуже близько. Я відчув його, і я любив шлях речей. Так, коли Віка переїхала додому, я навіть трохи загинув. Звісно, дружина сина прийшов тут, щоб заробити гроші. Але я, безумовно, пропустив її навіть в тому момент поділу.

Уявіть мій жах і сюрприз, коли ми говорили через відео на перший день після його прибуття. З'ясував, що в той час як мій дочок-в-право, і я працюю, кожен з власних причин мій син не відходив час. Він почав ходити по ходу, витрачаючи гроші Віка відправили, щоб сплачувати власний боргу, і в цілому він змінив багато для погіршення. Новини І коли Віка і я розмовлявся, я почув його п'яний миша за спину. Ну, він ніколи не підняв руки на жінок. У цей день я перевернув сірий через те, що я чув і навіть думав про моїй відсутності з дому.

В цілому, я щасливий з моїм прийняттям і не відчуваю себе винним. Тому що я не намагався захистити мій вирощений син. Пол поводиться як він пилиться. Не дивлячись на те, що жінка хоче допомогти, він зраджував її. З самого початку доводилося подивитися речі. Тепер, Вінка залишив його, і вона зробила право. І я, в свою чергу, звернув деякі висновки для себе.

, Україна

Ну і не пропустіть те, що борг, суть, так платно і не було, а годинник стека. Паша не має грошей, ніякої дружини, а не мотивації. Як ви здогадували, я перевернув його занадто. І наш зв'язок погіршився після цього. Хоча я не шкодую: мій син зникнув, але з'явилася дочка. Я вдячна Вікі, вона викладала. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що сталося в ситуації.