Які страви нашої кухні збити апетит іноземців і зробити їх загадкою

Останнім часом я побувала про те, як корейці реагують на наші страви. Який цікавий, тому що я люблю корейські та азіатські кулі. Але виявилося, що апетит людини зі Східної Азії може різко зникнути на погляд деяких слов’янських делікатесів. І хоча в цілому вони люблять наше приготування, більшість рецептів просто нечітки. Але не в усіх країнах світу!

Я хотів би поділитися враженнями про те, як іноземці реагують на слов’янську кухню. Я люблю готувати багато і смачно, особливо при відвідуванні. Я вирішив перевірити свої електронні листи і знайшов, що геолокатор відправив мені статистику для 2023 року. За цей час він оцінив, що я був до 9 країн, але більшість моїх поїздок були до Європи і Латинської Америки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І тепер я розповім про це!

Чому апетит людини зникне на увазі деяких наших страв Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не готові, і іноді ми просто не встигаємо служити. Більшість наших кулінарних порад, особливо подаються в домашніх умовах, як суміш чогось з чимось, і часто напіврідка. Кілька листя петрушки не допоможуть. Але щоб змусити іноземцю подолати свою підозру у появі стає набагато цікавіше. Давайте перейдемо до найрезонансніших делікатесів.

Уявіть собі певну довідник "TasteAtlas", що спеціалізується на традиційному посуді різних країн, включивши джолець в списку 100 найрозпушувальних страв у світі. Я, звичайно, не фанат холодних слів. Але не достатньо, щоб присуджувати його 67 місце на цьому безоплатному списку. Так, не тільки мене, але багато моїх друзів буде обходити холодну сторону. І тільки стільки моїх друзів не можна перетягнути вухами.

Частина того, що я розумію корейськи, які є великими желе вентиляторами. Вони використовуються для фруктового желе, і тут це м'ясо. Подавати на холод не найнадійнішим, він також набиває на тарілку, легені азіати в ступзор. Крім того, холод часто містить заморожені жири, які неприємно прокочуються на мові. І вони часто варять желе з хвости, голубів і язиків, які не додають її привабливості.

Імунологи становили за холод. Нагадуємо, що холод - рекордний тримач для вмісту колагену, тому необхідний для здоров'я шкіри і волосся.

Необхідно негайно зробити бронювання, яке окрошка має два види: квас і кефір. І якщо кефір з гранатом навпіл можна знайти в Європі (в крайніх випадках аюрн, так як попит на нього високий через велику діаспору Турків), то квас не можна знайти з вогню протягом дня.

Тому, вид салату, який заливається молочною формулою до стану супу, може здаватися дивним. Моє знайомство Деякі люди не люблять молочних продуктів. Це переважно європейці. Культура молочних продуктів в Європі слабка. Але вони люблять його, особливо на спекотний літній день.

Але мої друзі Латино не люблять. Його молоко допустиме, крім какао і кави, і вони ніколи не чули про кефір. Важко пробудити апетит людини з продуктом, який не споживає. Однак навіть серед них були любителі такого екзотика.

Для корейських, okroshka також здавалося дивним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Єдина печера полягає в тому, що вони п'ють її як освіжаючий напій, як лимонад. Уявіть перед очима залийте лимонад просто нарізаний салат, навіть м'ясом. Але вони люблять смак, кажуть, дуже освіжаючи.

Які країни їсти ковбасу, і ось блюдо, що змушує мене відчувати змішані. Хоча в сім'ї це продукт свинарної крові на велику честь (мами часто подаються з кашу). Але погляд і смак цієї делікатеси не вражає азіаток. Проте західні європейці не люблять. Але всі слов'янські національності і сусідні з ними включають синці в список своїх національних страв.

Але те, що застрягти мене самим, що в Латинській Америці, особливо в Аргентині і Уругвай, свиня люблять ще більше, ніж в нашій країні. З повагою! Тільки вона називається по-різному - марсігія, і варити її виключно на відкритому вогні або на грилі. Таким чином, звичайно, краще смакує.

Як смачно подавати льоду, щоб пробудити апетит людини Дуже думав, що з'їсти зрізаний свинячий жир, їсти його часником, занурює деякі гурмани в шок. Все правильно, якщо воно має шари солоного м'яса, але так само, і навіть зі шкірою? Більшість моїх зарубіжних друзів відмовляється від такого роду, крім... Німці!

У своїй традиційної кухні є так звані муки Турінгена - мелений свинячий м'ясо з крилом, сіллю і спеціями, які використовують в якості поширення на сендвічах. Ви можете знайти в будь-якому супермаркеті. Навіть мої співвітчизники знаходяться в невеликому ударі, як можна їсти сиру свинину. Тим не менш, корейські є найбільш популярним м'ясом в Південній Кореї.

Для того, щоб познайомитися з друзями, я мав піти на трюк і підготувати поширення. Що таке мелена з прянощами і часником, які в охолодженій формі можна розкласти на чорному хлібі замість вершкового масла або сиру. Успішний експеримент. Таке блюдо буде наповнювати апетит людини! Але заморожені і тонко нарізані льодом з зеленою цибулею вирішили не спробувати все.

Походження цього напою вкорінюється в кулінарних походженнях Київської Русі. А тепер він п'яний в Україні, Росії та Польщі. Для переселенців з інших країн цей напій щось схоже на нефроценовий желе. Важко зрозуміти, як правильно їсти желе: ложка, як пудинг? Або ви все ще пити? Щоб розгладити ситуацію трохи, краще уявити желе як пудинг, що ідеально підійде як закуска.

І хоча корейці називають желе «рідкий мармелад», його фруктовий аромат не може залишити їх байдужим.

Що робить гематоген Якщо ви просто лікуєте іноземець з гематогеном, він абсолютно повинен його смак. Після того, як цей продукт нагадує щось між ірисом і шоколадом. І тільки якщо ви сказали, що традиційний гематоген містить кров, починаються проблеми. Більш точно, чорний альбумін сушений стабілізований кров угортання. Якщо цей факт зберігається секрет, немає проблем. Це маленька деталь, до речі, удари не тільки відвідають гостей, але і наші діти, коли вони ростуть і навчають, що гематоген дійсно є.

Ми знаємо, що добре і належним чином варена кошаня смоліна практично делікація. Коли це невидиме, з маслом, а іноді навіть з медом і фруктами - це абсолютно інша справа. Вона, як желе, краще приписується до пудингів як за зовнішнім виглядом, так і в консистенції. Не дивно солодкий мансарди може і використовуватися замість заварки. Для західноєвропейских, омоліна стане цікавим експериментом, але азіати підозряться на нього. Нагадуємо їх рідкого тіста.

Виходячи з усього вище, я прийшов до висновку, що порятунку грає величезну роль - він відповідальний за зовнішній вигляд апетиту. Включаючи цей огляд найбільш резонансних страв, я хотів би перерахувати деякі страви, які абсолютно зроблять бризку навіть на міжнародному столі. Перш за все, це драніки зі сметаною (і ще краще - з грибним соусом). Борщхт, солянка і галушки також викликають захоплення, особливо серед представників Латинської Америки, адже густі супи і гуляші знаходяться на великій честь. І, звичайно, млинці! Які інші страви ви думаєте будуть вражати гостей з далеких країн?