Я недавно зустрілася з дивовижною жінкою, вже думав про це, але є один нюанс, що я не можу вирішити.

Останні 4 роки життя не було легко для мене: після майже 20 років шлюбу, дружини і я вирішив, що кожен для себе. Я був в сім-му небі з щастям! Тепер, після майже року відносин, я думаю, про позування. Вона є Ph.D., красивий, пара років молодшого мене, і її фігура просто погляд. Дочка доросла окремо. Тексти пісень, а це означає: Але є одна невелика річ, яка тримає мене зайнятою. Я знаю, що люди не змінюютьАле я не віддаю сподіватися, що ми можемо зробити щось про це.

Я сподіваюся, що ви зрозуміли мене правильно. Я не один з тих чоловіків, які думають жінку, це безкоштовна домогосподарка. Не складно мити посуд або вакуум, але все має кордони. Справа в тому, що з приготуванням в наших відносинах є повна беззаконність. Я б сказав, що це реальна катастрофа...

Чи є надії в цьому зв'язку, або люди не змінюються? , м. Київ

Я скажу вам, як я пішов самостійно. Коли діти залишалися для школи, мій екс-дружина і я припинив спілкування або навіть спати разом. До того, як ми прийшли до висновку, що це не вдалося продовжити. Важко розпочати чистий шифер, адже в старому будинку я залишилася практично все. Але найважчіша частина мене була. приготування їжій

Я, ймовірно, 45 років, але я навчився готувати трохи після моєї розлучення. Довгий час я використовую тільки сендвічі і пельмені. Я дізнався, як зробити пасту в ВМС і протягом декількох місяців тільки їсти їх, поки вони остаточно подаються мені. Якщо свінгериЯкщо я був двадцять футів від моєї роботи, я, ймовірно, відірвав до смерті. І приготувати щось серйозне для себе, я не бачив точки.

Коли ми зустрілися з Xenia, ми зрозуміли, що нам було багато спільного. Наприклад, вона не схожа на приготування їжі. Той факт, що її дочка є алергія, тому мій обраний був варити окремо протягом 17 років: для сім'ї і дочки. До речі, вона тривала розлучення. І так як її дочка не живе з нею, вона не варить. Він повинен бути щось. травмай Спочатку я думав, що це не буде блоком, але я був неправильним.

Ми побачимо сьогодні і ми навчимося жити в двох будинках. Я завжди маю деякі напівфабрикати в холодильнику, такі ж пельмені і пельмені. Я можу швидко вирізати бутерброди і навіть, так як тепер модно назвати, макарони Bolognese (хоча для мене це ще те ж пасти в флоті, просто з томатною пастою). Але коли ми приїжджаємо до будинку Xenia, вона завжди має кульковий прокат.

Нешвидкий Ні, нехай мені, я не відчуваю себе шкода для їжі. Я буду щасливий, щоб купити все необхідне! Але хтось буде готувати його пізніше, і вона не буде. Неважливо, скільки я запитую її, незалежно від того, скільки я натякаю. "Ви хочете їсти?" Потім варіть себе, це все. Я люблю готувати щось смачно, але я не можу. Я можу виправити машину, я можу зробити меблі і навіть змінити проводку. Я не можу варити! Неважливо, що я намагаюся, це не смачно.

Загадуємо, що вона їсть у моїй відсутності. Що хвилює мене багато. Ксенія їсть в основному деякі йогурти, безпечно вечеря (вони також продаються як закуски), перейдіть на кав'ярню по дорозі додому або купуйте бутербродів під час перерви. Вона не їсть або їсти нічого за межі будинку. Може бути, чому вона так тонка. Але особисто я не можу вечеряти з родзинками і горіхами, навіть якщо вони з йогуртом.

Часом ми пропонуємо доставку піци або суші на свята або вихідні. Але не можна їсти так. Не завжди корисно, це просто не доступний.

Решта Xenia проста. феєріяЯ відчуваю, що я таємно мріяв про гулаш або свіжо варений борщ. Мені сниться домашня їжа в ніч, я пропустив її так багато. Але я не можу зробити все про це, тому що Xyusha зробив це ясно, що вона не збирається доторкнутися до плити. Я вже мав кілька аргументів про це.

р.

І я люблю її. І я думаю, що він пішов. Не пропустіть момент, щоб подивитися на дзвінки, але відкласти все. Я про це питання приготування їжі. Я зберігаю, що вираз "Не змінюйте" Це не вірно, і я буду в змозі отримати Xenia принаймні навчати мене, як приготувати. Проблема не те, що вона не може. Вона просто не хоче!

Я навіть поїду на курси приготування їжі, але немає часу. Я хотів би працювати тут замість того, щоб зробити заняття. В цілому, як сміх, так і гріхів. Що ви думаєте? Я маю шанс на борщ або я повинен чекати пропозицію? Я голодний, я вичерпаний!