Моя мама сина годує його тільки їжею від доставки, не чистить будинок, не розумію, чому така жінка в будинку

Приготована їжа з доставкою дуже корисна, коли немає часу, щоб приготувати вечерю самостійно. Але ми використовуємо цей сервіс у виняткових випадках, тому що ми віддаємо перевагу домашньому приготування. Я вважаю найсмачніші страви, які готуються самостійно. Ця думка поділена більшістю моїх друзів, а в колі наших друзів вона налаштована для отримання гостей в домашніх умовах.

Моя мама сина годує його тільки їжею від доставки, не чистить будинок, не розумію, чому така жінка в будинку

З готової їжі з витратами на доставку більше, ніж вартість домашнього обіду, необхідно пам'ятати: якщо ви хочете заощадити сімейний бюджет, вам доведеться розкачати рукави і стояти на плиті. Це правило спостерігає всі мої друзі і варити, я кажу вам, неймовірно смачно. Я хотів би зробити це! Але ні, їм легше їсти напівфабрикати, ніж дізнатися, як випікати пиріжки і смажені труси! А потім подають заготовки магазину до своєї родини.

Наша генерація була привезена за старовинними традиціями, згідно з якими приготування їжі переважно проводиться жінками. Чоловіки беруть участь в процесі рідше, а потім за індивідуальним запитом. Мій хлопчик вже п'ять років, але я вже хвилююсь про те, що він отримає. Я бачу, як живуть молоді люди, і стає страшним, що чекає їх сім'ї в майбутньому. Дуже добре: 15 років, можливо, світогляд за життям різко зміниться.

Я хочу розповісти вам інструктивну історію, яка сталася до мого найкращого друга, а точніше її сина Колі. Коли він був 19 років, він закохався в дівчину Юлії. Своїм батькам неспроможно протестувати проти таких ранних відносин, але відносини між молодими людьми продовжили стрімко розвиватися. Кілька місяців тому ми говорили про співрозмовлення. Батько спробував причину з Миколаєм, але він не слухав всіх під впливом гормонів. Всі бесіди закінчуються гістериками і скандалами. Під загрозою було вивчення сина в університеті, а друг засудив її чоловіка не заважати гарячим хлопчиком, щоб начинити власні коні.

У вільний час Коля працювала в піцерії, і він мав невеликі особисті заощадження. З цими фондами під час літніх канікул він орендував окрему квартиру, де почав жити з матір'ю. Сім'я не відмовляється від сина, коли він просить допомогти. Вони побачили, що гроші молодої пари були дуже короткими.

У Миколаєві було важко. Юлію належить до категорії дівчат, які були створені для любові.

Це, вона не знаю, як приготувати, не хочу чистити, і ніякої роботи влаштовує її. Подруга спостерігала як її тільки син втратив вагу, і її серце було кровотечею. Коли попросили, що молоді люди їсти сьогодні, вона тільки чув: чорниця, млинці, пельмені. Все було придбано в замороженій формі. У вихідні дні вони замовили їжу в ресторані. З моменту готової їжі з доставкою не завжди було доступним для студента, найчастіше вони мали нагоду в миттєвій їжі. Щотижня хлопчика завітав батьків. Мати, потім сіли Ніколаї на столі, подаються до скидання і зібрані повні подги різних смачних речей з нею.

Любов не може стояти так закоханих півроку. Юлія залишила будинок тільки в барберку або найближчому супермаркеті, і приурочила весь вільний час спілкування в мережах. Молода краса не працювала в будь-якому місці, бо вона не могла знайти підходящу вакансію. Не дивлячись на те, що вона не дивилася на неї, але сидів на повній підтримці хлопця. З того, як дівчина була задоволена ситуацією, і Микола був напруженим, вони почали кварель.

Батьки помітили, що син приходить до них частіше, залишаються довго і рясно листя свого дому. І в одній точці, Коля повернула додому з його приналежністю і повідомила, що він і Юлія зламався. Коли мама запитала, що сталося, він відповів коротко, "Я зрозумів, що це не мій!"

Ця історія послужила Миколая як наука. Він розумний хлопець і зробив правильні висновки. На жаль, не всі хлопці так розумні. Тому я запитую всіх жінок, які мають дочку для екстрадиції, навчити майбутніх наречених смачно варити і управляти сімейним бюджетом. Вони можуть бути корисними, тому що на готовій їжі з доставкою ви не прослужили довго. Чи не так?