На допомогу моїй донці я пішов працювати, але коли я повернувся назад, я зрозумів, що все змінилося занадто багато.

На жаль, така концепція як бідність І досі існує, навіть зараз, в 21 столітті. Все відносне від країни до країни. Для деяких, бідність просто нездатність купувати більше одного автомобіля за сім'ю. А деякі випадки, коли ви повинні запозичувати гроші від друзів, щоб мати достатню кількість грошей, щоб купити їжу в магазині. Так це було, так що це, і, ймовірно, буде довго.

На допомогу моїй донці я пішов працювати, але коли я повернувся назад, я зрозумів, що все змінилося занадто багато.

Багато людей, щоб виправити власну фінансову ситуацію, вирішуючи активні дії. Займіть кредити та запустіть свій бізнес. Або, наприклад, продати нерухомість для інвестування в щось. І якщо ви не маєте впевненості або знання про те, що, добре. Багато людей переходять на багаті країни і будують свої кар'єри там. Звичайно, ніхто не бере їх на місце банкірів. Але навіть важка, однотонна і відносно неоплачена робота може нести плоди там. Головне - мати мотивацію і силу волі. Ось як працює.

Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не думав, що це буде, але так. Я також досвідчений гроші за кордоном. В цілому я зможу жити мирно в моєму домі, в сільській місцевості. Але обов'язки батька не дозволяли мені це зробити. Тільки дочка з чоловіком і дитиною просто дав мені ніякого іншого вибору. Ні, вони не запитали мене за будь-які грошові перекази, досить навпаки. Але я мати, і я можу бачити, що речі не йдуть за планом. Як я можу зробити інакше?

Зіна переїхала в місто відразу після весілля. І не в квартирі чоловікові, але в їх загальному, знімному. Я думав, давайте це. Є більше можливостей у місті, вони молоді, вони ще можуть врятувати себе. Але, як і раніше, я мав онука, і вони продовжували жити в тому ж хрущовці, хоча вони зауважили, що вони були повністю задоволені нею. Право, гордість. Але я не задоволений цим замовленням речей. З іншого боку, мій син-в-право відмовився переїхати в село. Він сказав, що він був некомфортний, і без автомобіля буде важко їздити щодня до міста, працювати.

Так, після маленької думки, збиравши мене в мій кулак, я вирішив, що я не повинен бути мереживним, але піти в іншу країну і спробувати удачу. Не для себе, але для моєї дочки і дитини. Ось нам мами. Ось як ми вийшли всередині. Моя подруга, яка знаходилася на протязі тривалого часу, покликала мене до. І тепер мені довелося набрати її номер, щоб дізнатися, що потрібно для успішної роботи і в цілому, які підводні камені. Після вивчення мови я пішов. Надії, що нічого поганого буде до мене за кордоном. І я був щасливий.

Я швидко влаштувався в нове місце, було багато людей, які говорять мені в тій же мові, тому акліматизація, можна сказати, було успішним. Через півроку моя дочка звернулася і попросила, якщо вони могли жити з мною. Я, безумовно, погодився. Будинок був порожнім. Але що про роботу і в цілому, як буде син-в-право реагувати на це? Тоді мій дочка сказав мені, що вона просто не побачила. Так він може тримати свою думку самому, поки нічого не зміниться.

Через три роки я прийшов додому. Поговоріть з Зіною, син-в-правом, няні твоїм онуком. І я повинен сказати, що я не визнав мій будинок на всіх. Молода сім'я зробила зовнішні ремонти, купили деякі меблі. І в моїй кімнаті мій син-в-право зробив сам офіс. Я не можу сказати, що мені подобається цей підхід. Тепер я відчував себе дуже незручним. Ну, що ще можна сказати, якщо невелике ліжко на в'їзді перетворилося в новий заплутаний газон? Не можна навіть висаджувати помідор. Всі трави ростуть. Що потрібно? Немає нічого подібного Люди цінують те, що вони мають.

Моя дочка відповіла, що вона і її чоловік вирішив. Вони все ще молоді, тому їхні будинки виглядають сучасно. Коли запитали, куди з'явилися гроші, Зіна сказав, що вони вийшли в кредит. І це майже платно. Я не знаю чому. У будь-якому випадку немає практичного компонента в плоскому газоні або появі мого будинку. Я не буду говорити про мій син-в-право. Нехай він дійсно потребує його. Я особисто сумніваюся, що.

Я залишила свою дочку деякі гроші: одягаються, купити щось для дитини, і це все. Так, з різними думками я повернувся до роботи. Коли я приїхав в іншу країну, вона була натисканням на голову. А сад, один за будинок?! Я використовую його для збору врожаю і навіть переповненої їжі до моєї дочки. Тексти пісень, а це означає: Він майже пішов! Я не приділяв уваги. Які вони роблять весь цей час, якщо вони не працюють на землі? Зателефонувавши дочку, я почула наступну відповідь: вони звикли до життя міста і садів, які вони не потрібні. Так само легко купити їжу в місті протягом декількох тижнів і жити. А лопатки і граблі не є їх «ручним».

Після того, як слухайте це, я консультую свою дочку, щоб зробити її розумом і не бути мереживним. Оскільки земля подає важку роботу. Отримання птаха або тварини не буде працювати. Місто зробив це так, щоб руки виростили з виворітного місця. Майте свіжі або консервовані овочі цілий рік. Як ви коли-небудь відмовитися від цього? Моя онука не більше дитини, він менш стурбований. Тож чому б не подбати про себе, якщо у вас є вільний час?

В короткий час мій дочка обіцяє, що вона слухала мене. І наступного року я зробив відео томатних паростків, огірків і навіть солодких перців. Він був приємним і я чула Зіна. Шукаю свого будинку, не затримала сльози. Я знав, що будинок був повністю саморобним. Так було час змінити курс. Я зроблю гроші не для квартири моєї дочки, але для одного кута. Я теж любила життя міста. Тому не жити в квартирі будинку? Однокімнатний номер достатньо для мене. Хоча свіже повітря і відсутність гучних шумів, звичайно, красиво.

Я почула ноту негативності в голосі. Звісно, однокімнатна квартира тепер не підходить для них. Вони використовуються в с. і навіть сусідам. А не мій син-в-право, ні Зіна подобалася всім. Вони запропонували мені повернутися до них. Ми будемо будувати ще одне приміщення. На боці будинку або на другому поверсі я можу жити з родиною. Вже його сина-в-право захотіли його дуже багато, хоча він раніше сказав, що він не зможе відчути себе майстером. Що змінено?

Дочка каже, що вона пропускає її дуже багато. Моя син-в-права – це бабблінг. Але я особисто маю підозри, що вони просто хочуть повісити мого онука навколо шиї, і в той же час, що я також зробити домашню роботу, коли вони обидва інші. Ви знаєте. Чи це конуру? Я не схожий на цю опцію. Я не мав часу приїхати додому. Я думаю, що я буду жити для себе. Я зроблю свою дочку гроші. Це його. Ви не можете задіяти доброту. Ви не можете. Як мінімум я почув себе добре, з точки зору здоров'я. Але я не хочу перетягнути всю сім'ю. Робота для себе дрібно. Але тримати три більше людей? Я шкода, мені потрібно знати мірку.