На допомогу моїй донці я пішов працювати, але коли я повернувся назад, я зрозумів, що все змінилося занадто багато.

На жаль, така концепція як бідність І досі існує, навіть зараз, в 21 столітті. Все відносне від країни до країни. Для деяких, бідність просто нездатність купувати більше одного автомобіля за сім'ю. А деякі випадки, коли ви повинні запозичувати гроші від друзів, щоб мати достатню кількість грошей, щоб купити їжу в магазині. Так це було, так що це, і, ймовірно, буде довго.

Багато людей, щоб виправити власну фінансову ситуацію, вирішуючи активні дії. Займіть кредити та запустіть свій бізнес. Або, наприклад, продати нерухомість для інвестування в щось. І якщо ви не маєте впевненості або знання про те, що, добре. Багато людей переходять на багаті країни і будують свої кар'єри там. Звичайно, ніхто не бере їх на місце банкірів. Але навіть важка, однотонна і відносно неоплачена робота може нести плоди там. Головне - мати мотивацію і силу волі. Ось як працює.

Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не думав, що це буде, але так. Я також досвідчений гроші за кордоном. В цілому я зможу жити мирно в моєму домі, в сільській місцевості. Але обов'язки батька не дозволяли мені це зробити. Тільки дочка з чоловіком і дитиною просто дав мені ніякого іншого вибору. Ні, вони не запитали мене за будь-які грошові перекази, досить навпаки. Але я мати, і я можу бачити, що речі не йдуть за планом. Як я можу зробити інакше?

Зіна переїхала в місто відразу після весілля. І не в квартирі чоловікові, але в їх загальному, знімному. Я думав, давайте це. Є більше можливостей у місті, вони молоді, вони ще можуть врятувати себе. Але, як і раніше, я мав онука, і вони продовжували жити в тому ж хрущовці, хоча вони зауважили, що вони були повністю задоволені нею. Право, гордість. Але я не задоволений цим замовленням речей. З іншого боку, мій син-в-право відмовився переїхати в село. Він сказав, що він був некомфортний, і без автомобіля буде важко їздити щодня до міста, працювати.

Так, після маленької думки, збиравши мене в мій кулак, я вирішив, що я не повинен бути мереживним, але піти в іншу країну і спробувати удачу. Не для себе, але для моєї дочки і дитини. Ось нам мами. Ось як ми вийшли всередині. Моя подруга, яка знаходилася на протязі тривалого часу, покликала мене до. І тепер мені довелося набрати її номер, щоб дізнатися, що потрібно для успішної роботи і в цілому, які підводні камені. Після вивчення мови я пішов. Надії, що нічого поганого буде до мене за кордоном. І я був щасливий.

Я швидко влаштувався в нове місце, було багато людей, які говорять мені в тій же мові, тому акліматизація, можна сказати, було успішним. Через півроку моя дочка звернулася і попросила, якщо вони могли жити з мною. Я, безумовно, погодився. Будинок був порожнім. Але що про роботу і в цілому, як буде син-в-право реагувати на це? Тоді мій дочка сказав мені, що вона просто не побачила. Так він може тримати свою думку самому, поки нічого не зміниться.

Через три роки я прийшов додому. Поговоріть з Зіною, син-в-правом, няні твоїм онуком. І я повинен сказати, що я не визнав мій будинок на всіх. Молода сім'я зробила зовнішні ремонти, купили деякі меблі. І в моїй кімнаті мій син-в-право зробив сам офіс. Я не можу сказати, що мені подобається цей підхід. Тепер я відчував себе дуже незручним. Ну, що ще можна сказати, якщо невелике ліжко на в'їзді перетворилося в новий заплутаний газон? Не можна навіть висаджувати помідор. Всі трави ростуть. Що потрібно? Немає нічого подібного Люди цінують те, що вони мають.

Моя дочка відповіла, що вона і її чоловік вирішив. Вони все ще молоді, тому їхні будинки виглядають сучасно. Коли запитали, куди з'явилися гроші, Зіна сказав, що вони вийшли в кредит. І це майже платно. Я не знаю чому. У будь-якому випадку немає практичного компонента в плоскому газоні або появі мого будинку. Я не буду говорити про мій син-в-право. Нехай він дійсно потребує його. Я особисто сумніваюся, що.

Я залишила свою дочку деякі гроші: одягаються, купити щось для дитини, і це все. Так, з різними думками я повернувся до роботи. Коли я приїхав в іншу країну, вона була натисканням на голову. А сад, один за будинок?! Я використовую його для збору врожаю і навіть переповненої їжі до моєї дочки. Тексти пісень, а це означає: Він майже пішов! Я не приділяв уваги. Які вони роблять весь цей час, якщо вони не працюють на землі? Зателефонувавши дочку, я почула наступну відповідь: вони звикли до життя міста і садів, які вони не потрібні. Так само легко купити їжу в місті протягом декількох тижнів і жити. А лопатки і граблі не є їх «ручним».

Після того, як слухайте це, я консультую свою дочку, щоб зробити її розумом і не бути мереживним. Оскільки земля подає важку роботу. Отримання птаха або тварини не буде працювати. Місто зробив це так, щоб руки виростили з виворітного місця. Майте свіжі або консервовані овочі цілий рік. Як ви коли-небудь відмовитися від цього? Моя онука не більше дитини, він менш стурбований. Тож чому б не подбати про себе, якщо у вас є вільний час?

В короткий час мій дочка обіцяє, що вона слухала мене. І наступного року я зробив відео томатних паростків, огірків і навіть солодких перців. Він був приємним і я чула Зіна. Шукаю свого будинку, не затримала сльози. Я знав, що будинок був повністю саморобним. Так було час змінити курс. Я зроблю гроші не для квартири моєї дочки, але для одного кута. Я теж любила життя міста. Тому не жити в квартирі будинку? Однокімнатний номер достатньо для мене. Хоча свіже повітря і відсутність гучних шумів, звичайно, красиво.

Я почула ноту негативності в голосі. Звісно, однокімнатна квартира тепер не підходить для них. Вони використовуються в с. і навіть сусідам. А не мій син-в-право, ні Зіна подобалася всім. Вони запропонували мені повернутися до них. Ми будемо будувати ще одне приміщення. На боці будинку або на другому поверсі я можу жити з родиною. Вже його сина-в-право захотіли його дуже багато, хоча він раніше сказав, що він не зможе відчути себе майстером. Що змінено?

Дочка каже, що вона пропускає її дуже багато. Моя син-в-права – це бабблінг. Але я особисто маю підозри, що вони просто хочуть повісити мого онука навколо шиї, і в той же час, що я також зробити домашню роботу, коли вони обидва інші. Ви знаєте. Чи це конуру? Я не схожий на цю опцію. Я не мав часу приїхати додому. Я думаю, що я буду жити для себе. Я зроблю свою дочку гроші. Це його. Ви не можете задіяти доброту. Ви не можете. Як мінімум я почув себе добре, з точки зору здоров'я. Але я не хочу перетягнути всю сім'ю. Робота для себе дрібно. Але тримати три більше людей? Я шкода, мені потрібно знати мірку.