Я нещодавно вирішив відвідати сестри в Австрії, але ця поїздка розчарувала мене.

Як і в Європі, і АвстріяВони живуть власними законами і нормативними актами. Багато наших людей, які вміли там, через кілька років, стають носіями іноземної культури і, крім того, досить неповторні види. У будь-який час вони, очевидно, відрізняються від людей, які вони були раніше. Що це, витрати суспільства, радикальні погляди на певні питання або просто мінливі тапочки заради теплоти? До кожного себе.

Я нещодавно вирішив відвідати сестри в Австрії, але ця поїздка розчарувала мене.

Тим не менш, це одне, щоб відійти від коренів, з яких вони виросли. Це зовсім інший, щоб стати новими громадянами нового світу. І забути про родичів, родичів, традицій, деяких звичок, які колись утворили свою особистість. У сенсі людина знаходиться в новому місці і повинна бути Але, з іншого боку, забуваючи про основи не найкращий розчин. Крім того, в деяких випадках його засуджують, як серед родичів, так і серед колишніх, але однодумців. А потім ви повинні діяти на ситуацію. Риба шукає, де це глибоко і людина, де це добре.

Я повернувся з Австрії два місяці тому. Я побував у маленькому містечку Сент-Пєльтен, де поселився моя сестра і чоловік, і був дуже вражений своєю красою і архітектурою. Я ніколи не приділяв увагу тому, що місто може виглядати. Вони були всі однакові для мене. Центр краси і замовлення. Можливо, деякі історичні будівлі та споруди. Але ви йдете в спальну зону і все те ж саме. Так, я туристичний, я був тільки в пострадянських країнах. Але ця поїздка змінила мій розум. На жаль, це не просто міська інфраструктура.

Маша зустрів мене з чоловіком, але не в аеропорту, але в центрі, в кафе. Я не бачу її, але я думав, що вона з'ясувала. Це не кожен день, який ми бачимо один одному, і я думав, що це був очевидний жест полоненості. Не було нічого, що я захоплюся на ній, і де я б взяв. Але ні, не вистачає часу і енергії. Так мені довелося навантажувати таксі разом. Включаючи подарунки для своєї родини.

А потім на кав’ярні я запросив платити за себе. У мене була чашка кави, але вона була добрим. Я почав мати сумніви про те, чи варто брати участь у цій пригоді. У мене було гроші, але я не забув концепт гостинності. Як приїхати це просто початок, і я все ще маю тиждень, щоб жити тут. Чи є все, що буде так?

Так, це право. Коли ми приїхали в квартиру моєї сестри, я даю номер, який тільки вміщав ліжко і мав номер для столу, де я міг поставити свій ноутбук. Немає номера для інших речей. Так мені довелося поставити їх в вітальню. Ось так, як вони вийшли туди весь час, коли я побував. Дивитися? Вронг слово. Особливо з Маша та чоловіка поділилися окремою кімнатою. Ви не вірите, але вони сплять в окремих кімнатах, починаючи з початку шлюбу. Сестра говорить, що цей спосіб вони сплять краще, і її чоловік любить рогову. Я не помітив останнього.

У холодильнику є окрема харчова полиця. До речі, купивши їх самостійно. Оскільки Маша переглядала фігуру і вона потрібна спеціальна продукція. Її чоловік, Tobias, любить м'ясо. Як ви бачите, він не збирається поділитися з ким-небудь. І хоча я приніс мені багато їжі, які, звичайно, поділилися з власниками, це ставлення здавалося б, навіть дещо неприпустимо.

Я нещодавно вирішив відвідати сестри в Австрії, але ця поїздка розчарувала мене. р.

Ніщо цікавіше сказати, я напевно не можу. Наш відпочинок був досить простим. Моя сестра і я ходила в вечірній містечку, вона продемонструвала мене цікаві місця, поділилися історіями про її життя. Не про що я очікував більше. Але ми ніколи не пішли в бар. Просто нудний, звичайний, вимірюється життя. Не навіть життя, але часті. Я розумію, що у нас є рутин. Але це занадто багато. Навіть в домашніх умовах ми не дивилися телевізором, але тільки прийшли і всі були захоплені екраном свого гаджета. Я не можу зробити це вдома.

Навіть коли я пішов за аеропорт, ніхто не бачив мене. Сестра і її чоловік просто хвилювали руки на таксі і це було. Не вдалося відновити протягом тривалого часу. У той час я був в якомусь чарівному селі, де час був заморожений і ніхто не сказав місцевим населенням, що це було схоже на задоволення. Люди люблять роботи. Не менше сім'ї сестри. Як змінитися так багато? Або ж вона псує мене для чогось? Але мій приїзд був її задумом. Що пекло?

Для деяких, це питання може здаватися нормально. Але звичайно не для мене. Я знаю мій сестра дуже добре, і що дівчина нагадувала мені хоча б її в минулому. Не думайте неправильно, але ми як дівчата в житті. Ми любимо товари, сторони. Ми хочемо, щоб говорити голосно і весело. Навіть мене, хто просто виповнилося 35. І Маша завжди була енергійною. Не дивно, що 3 роки молодше мене.

Що я бачу, коли я зустрічаю мій сестра? Що таке? Мінімальна косметика, домашній манікюр, нова зачіска. Я не любила її, до речі. Без емоційності, не вираження. Просто холодний, спокійний і якийсь тьмя. Я вірю, у всіх моїх рештах у Сент-Пельтені, я ніколи не бачив молодих людей, які мають задоволення. Навпаки кожен здавалося б, Так вони мають свої особисті проблеми. Але вони дуже добре одягаються, в дорогих автомобілях, з гарними обличчями.

Або можливо, її чоловік освічений її? Я не можу вірити, що. Маша і перед ним були чоловіки, але вони завжди отримали гідну відповідь, якщо вони поведіналися непристойно на її думку. Моя сестра завжди була людиною особистої думки, що це природа. Стійкість – це як риба, що зупиняє плавання. Немає іншого способу. Що дивитися зараз? Дієта, вона з її ідеальним малюнком! Не познайомитеся з сестрою на площині. Не впишуться в голову.

Ми можемо тільки вгадати, що це було і як це закінчиться. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що чоловік є жорстоким. Ні, особливо, фізична. Він, як нормальний хлопець. Проте, за 3 роки в іноземній країні, можливо, вона змінила себе? Ви вбираєте настрій міста, його правила та традиції? Тоді дуже погані новини. А мені, така сестра, як незнайомець. Я знаю її занадто довго і добре. Я спробую запросити її додому. Без чоловіка. Вона значить, як вона була до. Важко бачити когось так змінено. Важкий і дуже тривожний.