19
Похід по поїздці 2024, обов'язково подивіться всі правила для ручної поклажі
Так ви шукаєте, щоб їздити залізною птахом. Відпочивали, ділові поїздки або просто шукайте безпечне місце? Якщо ви їдете, важливо знати правила ручної поклажі. Які розміри і ваги допускаються в 2024 і які можна покласти в скарбничку? "Сайт" Вони підкажуть, що взяти на дошку і що ні.
Варто зазначити, що правила, встановлені авіакомпанією індивідуально, з урахуванням розміру та класу судна. Обов'язково уточнюйте ці пункти на офіційному сайті авіаперевізника. Якщо Ваш багаж не вписується, не допускається на площині.
Зайдіть лише те, що вам потрібно. У головному багажі необхідно розмістити наступні елементи:
Варто зазначити, що правила, встановлені авіакомпанією індивідуально, з урахуванням розміру та класу судна. Обов'язково уточнюйте ці пункти на офіційному сайті авіаперевізника. Якщо Ваш багаж не вписується, не допускається на площині.
Зайдіть лише те, що вам потрібно. У головному багажі необхідно розмістити наступні елементи:
- Манікюрні ножиці (другі іграшки), стружки, ріжучі, файли, твітери та інші гострі предмети.
- Шпильки, молотки, смужки та інші фіксуючі інструменти.
- Будь-які предмети і рідини, які можуть зловити вогонь і спалах.
- Гірськолижні, парасольки, зброя (включаючи іграшки).
Після того, як я побачила картину Сергія Андріяка «Новий рік» і з тих пір я не можу зупинити мислення про це, дуже доторкнувшись сюжету.
Навіть після народження мого діда, мій мати-в-право не хотів допомогти нам, і нещодавно я дізнався, що мій чоловік не сказав мені всю правду.