Коли я прокинувся до кого-небудь обережно зроблю свою руку, діти дали мені несподіваний сюрприз.

Чи важливий подарунок для чоловіка? Я не думав про це до того, що я рідко зіпсував дорогі подарунки. Зазвичай я був представлений необхідними для будинку, кухні або дому. На День Народження я віддали перевагу не відсвяткувати: підняти три дітей і додаткові гроші на бенкет не було. Збережемо гроші на себе, бо чоловік в сім'ї був тільки «необхідним»: він не надав нам фінансово і не брав участі в виховання дітей.

Коли я прокинувся до кого-небудь обережно зроблю свою руку, діти дали мені несподіваний сюрприз.

Звісно, отримати персональний подарунок на ювілей жінки дуже приємно. Я відчув, коли я був 50 років. За цей час діти, і вони в погоді, вже виросли і отримали освіту. Напередодні мого дня, мій найдовший син і молода дочка приїхали до нас.

Моя середня сина не могла приїхати. Як завжди, але це не про нього. Я не чекав ніяких подарунків, але я планував встановити святковий стіл. Не для себе, але для своїх улюблених гостей. Увечері я проживаю довше на кухні, щоб зробити препарати для майбутньої гала-вечері, і поїжджати до спалень.

Несплаш я втомився, але я був сонний. Вранці я прокинувся від того, що я був дуже ретельно взятим рукою. Я відкрив свої очі і побачила наступну картину: моя дочка худнула над мене і притискала мій індексний палець на новий смартфон. За її словами, наша перша дитина. Він високий хлопець, важко пропустити.

Я не збираюся. Діти захопили мене, поцікавили мене і сказали мені, що дотик телефон був їх день народження. Вони пояснили, що пальцем слід щільно притиснути до вікна, щоб пристрій прочитав відбитки пальців. Це було необхідно додатково розблокувати телефон. Я ніколи не чула про це, тому я здивував. Але сюрприз не зупинив мене від щирого спасибі дітям за подарунок, бо він доторкнувся мене до сліз.

Це було задоволення, щоб мати щось, яке було призначене для мене особисто. У святкові дні, як правило, я був представлений об'єктами загального користування: чашки, чайник, праска, постільна білизна та інше. Звичайно, все це було корисно в повсякденному житті, але такі речі не можна назвати особистим подарунком. Вони були передані переважно родичами, крупами та колегами на роботі.

Я не бачу будь-які подарунки від мого чоловіка, я не відчуваю велику любов і турботу. Три роки тому приніс мені кільце. Давайте мені зрозуміло: дешева трійка. "Дуже!" Ти щедрий! Чи заслуговують всі роки життя разом? З политості я тримав тихий і кладемо кільце на полиці. Я не хочу носити свій подарунок. Я соромлюся носити ювелірні вироби. Я вірю, що серйозні жінки повинні носити ювелірні вироби з золота або срібла. А якщо дорогі ювелірні вироби не доступні, краще піти з одним весільним кільцем. Який я

Коли я прокинувся до кого-небудь обережно зроблю свою руку, діти дали мені несподіваний сюрприз. р.

Нешвидкий Моя дочка нещодавно одружилася. Її чоловік був розумний хлопець, який робить хороші гроші. Цього року вони дали мені ноутбук для мого дня народження. Моя син-в-права “відповіла” і обрала електронний пристрій, і його юна дружина дала йому моральну підтримку. Але це не точка. Головне, що діти не забувати про мене навіть на відстані.

Неважливо, як «здивився» краса років, глибоко в душі вона залишається вразливою дівчиною. Вона плащується увагою інших, чи є її чоловік, діти, працівники або сусіди. Тому подарунок на ювілей жінки дуже важливо: навіть якщо леді не відсвяткувати наступну дату туру, вона буде служити підтвердженням, що вона кохана і цінується. Ви погоджуєтесь з нами?