Ельдер Марія Самара довго тому розповіли, що стане світом в 2024 році, сильна пропіца

Жителі Самара давно знайомляться з дивицем і іменинником Мері. Вона прогулялася вулицями з великими мішками за плечима. У мішках були камені, глина і кропива. Хто хоче допомогти їй, вона відмовилася і завжди сказала: "Я буду нести гріхи." Згодом люди припинили увагу на неї. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про останні пророки п'ятого п'яльця і які її прогнози на новий рік – 2024.

р.

Марія Самара пішла до церкви і на боці всіх почали молитися, просивши прощення гріхів усім, хто прийшов до церкви. Вона завжди сказала, що ви не повинні запитати Бога за все. Якщо ви запитуєте щось, будь ласка, приготуйте для вас щось. Таким чином, для її молитви за прощення гріхів, вона підняла камені на її крихких плечима і закоханих їх, так само, як і багато ведмедя, загибель, заздрість.

2024 р. Марія Самара завжди проживала за наказами Бога. Чудо сталося 23. Почула молитву в її голові, бо молитву не було. І це молитва з нею, де вона пішла. Марія вирішила зав'язувати її долі до Бога, бо вона знав, що він вибрав її за місію. Вона стала ніндом і почала молитися щодня. Після цього Марія Самара проживала в храмі Пресвятої Богородиці в Самарі і прийшла до вівтару щодня. Багато людей вже знали її і завжди купили її щось. Тексти пісень, а це означає: Але вона ніколи не взяла їжі, і кладемо все на вівтарі, як пропозицію до Бога.

У неї було кене око і слухання. Коли я був 86, я можу почути і зрозуміти. Побачила через людей, побачила всі свої гріхи і яскраві сторони. Я знала всіх за назвою і завжди запитав про своє здоров’я. Прогноровано майбутнє людей та цілих народів. Вона дивилася на людей і вибрали, які підходити. Вони були люди, які необхідні поради або допомога. Попередження небезпеки або хвороби. Якщо хтось прийшов до неї і попросив бачити своє майбутнє, вона була дуже сердитися: «Я не ворожий казувач для прогнозування долі. й

В останні роки життя вона часто сказала, що люди повинні звернутися до Бога. Забути духовності людини. Це призведе до глобальної катастрофи. Загиблий загиблий в 2000 році, але навіть тоді мова йде про майбутнє, який чекає нас в 2024 році. Вона сказала, що люди стикаються з голодом і девастацією, війни будуть споживати землю. Люди заповнять ненависним і небезпечним. Все це буде відбуватися на території Росії, і зло прийме звідти. З того, що він знаходиться в цій грі, демон, який переносить людей. Він є королем і вимагає того, що весь світ поклоніння його.

У 2024 буде вирішальна битва між світлом і темрям. І якщо російські люди не бачать непорозуміння свого сервісу до демону, то Росія перестає існувати назавжди. Люди на цих територіях повинні променювати двічі стільки, щоб подолати темряву всередині себе і приїхати до світла. Профілактика Святого Марія Самара завжди приходять вірними, і це пропагація важко сумніватися.

Це прогнози на Новий рік - 2024. Що ви думаєте про це?