Професія священика Анатолія Берестова для приходу 2024, ми чекаємо на щось дивовижне

Багато Визнання Вони знайшли свої докази в минулому. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що Анатолій Берестов попереджає. Він є одним з великих чоловіків нашого часу і вже пророкував багато речей. Анатолій Берестов був важким життям, і поки він допоміг тисячам людей.

299477

Анатолій Берестов не тільки священик з великим серцем. Він є видатним дитячим неврологом, доктором, який знайшов свій шлях в службі Божої Матері. На його прикладі Анатолій показав, що він ніколи не пізно, щоб змінити своє життя і звернутися до Бога. В сім'ї не віруючих, його шлях до Бога не було легко. Після школи він служив в армії, потім вступив в медичну школу, а потім - в медичному інституті. Берестов був одним з кращих студентів на своєму курсі і отримав стипендію Леніна.



Але в третій рік Євангеліє впало в руки, і це змінило своє життя. В юнаті Атоліт може бути непристойним або навіть пострілом для бджільництва у Бога. Ікони і сакральні книжки переслідували закон. Можна вірити тільки в душу і не розповісти нікому. Але майбутній священик, таємно відвідав храм. Коли він був у п'ятому році, інститут дізнався, де він пішов, і вони збиралися його розгорнути. На зустрічі Комсомол та молодого лікаря було надано можливість захистити себе.



Попри те, що він був під захистом Бога. Він помітив, що його віра послав йому сприятливі події в житті. Коли Анатолій вирішив зрадити свою кохану дівчину, одного з його монахівських менторів спробував його випустити. Він сказав, що його шлях у служінні і Анатолій повинен піти в ченці, і з дружиною він не жив довго, тільки 10 років. Після своєї дружини вмирає, анатоли залишаться самостійно з двома дітьми в руках. Але Берестов вирішив це зробити і все ще одруженим. Все відбулося, як монах був прогнозований. Після смерті дружини Анатолій Берестов вирішив стати монахом.



Шлях Анатолія Берестова до монастики не був легкий. Він зробив успішну кар’єру лікарем, був головою реабілітаційного центру для інвалідів у Москві. Але в 1991 році він пішов до священика в храмі біля реабілітаційного центру. Після двох років служби в церкві він вирішив стати монахом і пішов до Валаама. Сьогодні батько Анатолія зцілює не тіло, а душа людей. Багато людей приходять на допомогу і поради. Допомагає людям загоє душу і серце, що призводить до загоєння організму.

9930920р.

Майбутнє нашого світу Анатолій Берестов неодноразово пророкував важливі події в житті людей та держав. Він завжди сказав, що майбутнє країни залежить від віри своїх громадян. На прикладі Анатолія Берестова, щоб очистити світ від зла, Господь послав світовий паводок. Події, які відбуваються в світі, сьогодні можуть призвести до другого очищення землі. Тільки в цей час він буде фіерією. Війни поширяться по всьому світу, багато людей загинуть.

52517734

Щоб захистити себе і ваших близьких, потрібно молитися і вірити в Бога. Це єдиний спосіб спалювання. До тих пір, поки не буває хорошого і справедливості у світі, будуть відбуватися страшні речі. Майбутнє цивілізації залежить тільки від людей, які живуть на землі. В залежності від кожного з нас, який світ ми залишаємо на наших дітей і онуків. Чи будуть вони жити в хорошому і добробуті або виправити наші помилки? Віра завжди допомогла людям, навіть у найгірших разів, і це допоможе.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное