Просте меню на Новий рік, яке порадує гостей і допоможе господиня економити енергію на свято

Я не знаю про тебе, але хочу відзначити Новий рік лише близькими. І проведіть якомога більше часу з ними, не витрачаючи дорогоцінні години на відпочинок, готуючи громіздкими стравами. Тому я почав збирати повільні рецепти з усього Інтернету, щоб встигнути купити всі необхідні продукти. У цей час я знайшов простий меню для Нової 2024 без труднощів! На кулінарному YouTube каналі Alina FooDee.

Все, що я хотів: кілька закусок (симпатична, на боці, і деякі, щоб зігріти); одне основне блюдо (необов'язково м'ясо); запечена картопля і, звичайно, десерт. По-перше, я переконаний, що не потрібно, щоб стіл перерву з стравами. Головне, що вони люблять вибір! Мене і всі мої господарі трохи втомилися від традиційних новорічних ласощів - молодець, оливкова і vinaigrette. Я хочу щось нове.

Просте меню для новорічних ялинок 2024 з листового тіста я закохався в любов з цими ялинками на перший погляд і вже встигли запекти на спробу. Щоб приготувати їх, потрібно взяти невелику упаковку з шарованої без дріжджового тіста, один пакет з бекону і один пакет вже зрізаний сендвіч-сир. Ви також можете взяти дріжджове тісто, але важко передбачити, скільки воно буде підніматися, тому я не рекомендую його.

Виготовлений тісто розрізають на смужках. Покладіть беконом і сир на одну смугу, і покрийте другу. Потім тісто у вигляді зигзагу нанизують на мечі і запікають протягом 15 хвилин при 220 градусах. Чи не так геній? І найголовніше, просто.

Сирні кулі Youtube Для цього легкої закуски потрібно натерти два плавленого сиру, два варених яйця, пара зубчиків часнику і трохи твердого сиру. Це дуже швидко і зручно. В результаті малюк повинен змішати з майонезом і сформувати кремові кулі.

Тепер потрібно натирати крабові палички на невеликій тертці і в отриманих стружках, щоб розкачати над кульками. Також кулінарний блогер Alina FooDee, з якого я запозичила цей рецепт, раджу покласти всередині кожного кульки щось цікаве, наприклад мідії або креветки.

Огіркові тартилети з червоною рибою прийнято цього року, щоб спробувати приготувати харчові тарлети. І цей рецепт просто правий. Для цього зніміть середину від вимивальників огірка (але залиште дно), потім фарш з вершковим сиром (сир Аліна заповнює гірчицею Діюна і дрібно нарізаний кропу) і прикрасить шматочок слабосоленої червоної риби.

На кулінарному каналі також побачили ідею дизайну. Рибу необхідно нарізати тонкими стрічками і перекручувати в троянду. Потім кладуть в огірковий тралет на сирній підкладці з шматочком салатного листа. Це краще, ніж суші рулони!

З залишків вершкового мазка Аліна запропонувала зробити класичний закусок - тарлети з салямі і помідорами вишні. Для цього до мазка додають дрібно скибочку. Дві скибочки салямі складаються в троянду і застрягають безпосередньо в сирну масу. Помістіть шматочк томата зверху, і елементарна закуска готовий!

Навіть такий кулінарний експерт, як Аліна вважає, що новорічний стіл без оселедця. Звичайно, можна просто викласти на квадрати житнього хліба і прикрасити його червоною маринованої цибулею, старомодним способом. Але кулінарний майстер рекомендує диверсифікувати подачу і зробити оселедець підкладкою варених яєць, маринованої червоної цибулі і майонезу. І зверху оселедця можна додатково змащувати гірчиці Діюна.

Рол Зелений дракон Не без символічного оформлення столу - рулон в тонах символу майбутнього року. Однак я не міг знайти зелену лавашу, я зроблю її від звичайного. Для цього змащуйте прямокутну шматочок лаваші з вершковим сиром, як Філадельфія, викладіть шар листя норі, і використовуйте слабосолену червона риба, авокадо та вершковий сир як начинку. Авокадо можна замінити огірком, а рибу з креветками або крабовими паличками. Потім рулон слід видалити в холодильнику не менше години, щоб він добре зберіг форму.

Просте меню для Нового 2024 та обрізання овочів Прогода, один спосіб або інший ми обов'язково ставимо на стіл зелень, овочі та різні солі. Хост каналу також пропонує не відмовитися від рослинного асортименту. Можна обсмажити баклажани, огірки і помідори, червоний і жовтий болгарський перець. А щоб дивитися різання цікавим і смачним, ви можете ароматизувати його з улюбленою станцією газу. Наприклад, соус бальзамічного оцту з оливковою олією або майонезним соусом з часником.

Це перший раз я бачив рецепт картоплі! Я не можу чекати, щоб спробувати його. Для випікання потрібно взяти красиву глибоку страву і покласти на неї картопля. Картопля повинна спочатку поперчити, засолити, додати спеції за смаком. Зверху закладають обсмаження цибулі і моркви, змішаних з бурштиновим сиром. І в ньому, як при формуванні очищення, шампіньйони застрягають так, щоб нічого не було видно, крім них. Шапки слід олити, засолити, а потім покласти картопля запечена в духовці за годину. Кореневий овоч одночасно тушкована в грибі і сирому соусі.

Свиняча на головній блюдо Для цієї страви краще взяти жирну шию. Наріжте його в стейки, солоний і перець за смаком. Не зайво додавати коріандр і сушений часник. Посмажте стейк в сухому сковороді і покладіть його на миску, змащуючи їх гірчицею Дійона. Уявіть, наскільки смачним буде!

Отже, для кожного стейку покласти два кільця ананаса, а всередині кілець замочують заздалегідь чорнослив без кота (або великих маслин). Тепер посипати все тертим сиром і запікати в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах.

Що може бути свято без десерту? Я хочу щось яскраве і цитрусове. Так що я зроблю два кремні джелі з скибочками без гнів. Для цього потрібно просто збивати сметану з желатином, ванільним цукром, згущеним молоком і лимонним соком, а потім залити мандаринову ложку на порційні форми. Ви просто повинні покласти його в холодильник, а в кілька годин десерт готовий. Що мені подобається найбільше, що ви не повинні варити нічого.

До речі, десерт можна подавати в цікавий спосіб, якщо ви знайдете глибоку форму (можна взяти татерапію) і покласти мандарини всередині одного поверху іншого, посадку на мечі. Потім залишається тільки залити желе і чекати готовності. Цей десерт унікальний!

У мене вже написано те, що я готую. Я запікаю картоплю і м'ясо одночасно, і я зроблю десерт в першу чергу, щоб я встигнути заморозити. Я зроблю снеки під час основної страви. Все, крім різдвяних дерев, я покладаю їх в духовку останні, можливо, навіть до приїзду гостей. Я люблю при запеченому тісті ще свіжі, теплі. Це те, що простий меню виглядає як для 2024. Я шукаю його і не чекаю на свято!