Коли я повернув додому, я вирішив дати дочку всі гроші, але мій син-в-право відмовився приймати будь-яку допомогу.

почуття гордості Людина вважається чимось яскравим, навіть благородним. Але насправді це не завжди справа. Не дивно гордість вважається однією з найважливіших гріхів. Наприклад, з практичної точки зору ця емоція може заважати. Щоб відпустити, і не тільки одну людину, а й інші: родичі, друзі, друзі, команда. Це єдиний в кіно, який гордий чоловік подолає всі перешкоди. Життя набагато складніше, і має свої нюанси.

р.

Пілінги особливо дратівливі для фізичних осіб, які використовуються, щоб взяти на себе право говорити всім. Наприклад, в офісі, в робочій пропозиції виходити на свята. І люди, як правило, не розуміли. Але ні. «Ми не будемо йти на це, ми маємо власний бізнес!» Неважливо, що платіж буде багато разів більше, і не працює так. Типовий приклад гордої людини. Чи є все, що це коли-небудь сталося, шановний читач?

У своїй практиці було багато різних професій. Я працював касиром, очищувачем ринку, навіть театральним шафою. Це не мрія. Але вона змогла зібрати свою дочку самостійно, дати їй освіту і підняти нормальну людину. І я знаю величезну кількість людей, які живуть як шахта: простий, звичайний рутин, змішаний з низькою роботою. Не всі є мільйонером.

Я вирішив спробувати за кордоном. Дітям поспілкував мене. Вона сказала, що вона допоможе з житлом, працевлаштуванням і обіцяє навчати мову, принаймні базове. Я нічого не знаю, але я відчув фінансово прийнятний. Але я хотів зробити хороший ремонт і змінити щось в моєму житті. Дочка одружена, з дитиною. Так не хочу нічого від мене. Хто ще потурбував про те, що не пропустіть спідницю? смішний.

Я пішов з легкою душею, щоб підкорити іншу країну, абсолютно незнайому для мене. Ну, щоб бути чесним, я зрозумів, що навіть якщо я не вдалося, купуючи квитки на поїзд не вдарив свою кишеню. Я здаю квартиру для хлопців, я знаю непрямо на рік або два. Я не мав нічого крадіжки, і я завжди тримати готівку в безпечному місці. Займає ризик!

Коли я отримав на потрібне місце, друг зустрів мене. Ви, ймовірно, думаєте, що вони пішли неправильно, так як? Що я б сказав про без грошей чи чогось? Не можна чекати. Ми почали жити з нею вперше. Робота була виявлена буквально в три або чотири дні. І був комфортний з нею. Він був своєрідним дивом. Увечері ви працюєте, а вечори знайомляться з пам'ятками. Сніданок та обід на кошти роботодавця. Подумайте про це як курорт, Богом.

Я навіть почав отримувати імпульс, я отримав трохи піднятися, і я запропонував мій друг, щоб піти від неї. Дуже вдало домовилися, але, швидко шукаючи щось з нерухомості, потрапивши один дуже успішний варіант. Красиві і дуже вигідні. Наші стандарти Збудження почав зловживати мій апетит, і я почав економити гроші. Чому ні, якщо все буде добре. Зробляйте в пару років і зрозумійте, що у вас немає копійки грошей? Не робіть це.

р.

Так мука досить короткий чотири роки. Я навіть втратив вагу і краще виглядав. Хороша їжа, сонце і водні процедури в чистому морі працюють чудеса. Я не хотів би говорити про це. У будь-який час я кохаю його, але я хотів піти додому. Моя дочка і я був постійно на зв'язку, і недавно вона сказала мені, що вона була в позиції знову. Яку маму не хочеться давати дитину, і привітати її на великі новини?

Але мій друг, слухання, що я збираюся залишити, навіть якщо за деякий час, був трохи засмічений. Ніщо, тільки від свого досвіду, що приходять додому, означають деякі проблеми. Назвіть, розщеплення заробітку. Вона має два вирощених дітей. І вони завжди просять, немає, вони просять гроші. Тексти пісень, а це означає: І ніхто не називає її назад. Добре, ви знаєте, генеруюче споживання, що робити. Але моя дочка не схожа на це. Хто знає, я не маю ніяких заощаджень. І за останні чотири роки я накопичив щось тут.

У будь-якій ситуації був придбаний авіаквиток, і я був психічно підготовлений. Життя, як завжди, виконано налаштування. Моя дочка зустрілася з сина-в-правом, чуком і величезним живітом. Я знаю, що вона була вагітна, але її шлунок повинен бути меншим. Все вийшло простіше: діти чекали близнюків. Двомісний Чи знаєте ви, що це означає годувати трьох дітей? Я можу тільки вгадати.

Мій син-в-правил Паша є великим хлопець, хороший сімейний чоловік і я дійсно люблю його. Але він працює як молодший фахівець у своїй галузі, і він буде дуже важко для нього фізично годувати таку гангу. Особливо вони живуть з дитиною і дочкою в двокімнатній квартирі. Що б бути маленьким для п'яти осіб. Діти діляться дітьми. Не вистачає місця для них.

Звісно, перша пара днів спілкувалася дуже тісно, я прийшов з сувенірами, різними смачними продуктами, які ми не можемо знайти. У будь-якому випадку це було весело. Але коли мій син-в-право був на роботі, я запропонував дати дочку, яку вона заробила. Я все ще повинен повернутися. По суті, мені не потрібно грошей. Але їхня родина буде потрібно набагато більше розширити житловий простір. Звісно, моя дочка була щаслива з цією пропозицією, подякувала мені, навіть скориставшись.

Забава завершена, коли Павло повернувся додому. Він, незважаючи на персуазія моєї дочки, плачно відмовився приймати "покраплення від матері-в-прави". Я працюю для себе. Вони роблять свою власну. І пропагувала акція, і допоможе від компанії. І якщо я таємно даю мій дочку гроші, вони не йдуть в будь-яку квартиру, нехай він може подумати про себе. Особисто для власних потреб. Він був головою своєї сім'ї, тому він вирішив.

А коли я включив «стару жінку і матір своєї дружини», син-в-право не змінив свого розуму. Просто отримайте більше дратівливих, це все. Потім ми вирішили повісити його на деякий час, і через тиждень я полетіти назад. І це, як я все ще маю, і моя дочка про народження. Що робити в цій ситуації? Чому мій син-в-право, нормальний чоловік, раптом ставати так ненародженим? Навпаки я хочу краще. А чи є наречена чоловічої статі? Я не отримую.

Поки я чекаю, реальне життя поставить Паша на своєму місці. Дочка намагається поспілкуватися зі мною на абстрактних темах, вона любить чоловіка і не хоче суперечать йому. Як мати, я відчуваю себе дуже сумним всередині. Спробуйте зробити щось. Вони не цінують його. Приходьте Час покаже, хто був правий. Головне, щоб кожен був безпечним і здоровим. І прийде відпочинок.