Jeep rammed 16 автомобілів на садовому кільце

Власник Срібла СУВ зумовив велику аварію в центрі Москви. Власники ванкарських вагонів позбавили його. Не вдалося затримувати водія за кермом Hyundai Terrakan, який обрамлений близько двох десятків автомобілів на Садовому Кільце. джип почав обрамляти вагони на Схухаревській площі з внутрішньої частини садового кільця. Після першої аварії водій срібла «хнеда», очевидно, вирішив вийти з сцени ДТП. Але він не міг далеко. На Садовій-Черногадській, він знову віддрукував на автомобілях, що стоять на дорожній дорозі, а потім кермовані автомобілі. Серед уражених машин, найважчі пошкодження отримали Toyota Camry, Kia, Ford, Toyota Corolla та Infinity FX 35.

Не вдалося затримувати водія за кермом Hyundai Terrakan, який обрамлений близько двох десятків автомобілів на Садовому Кільце. На високій швидкості великогабаритний автомобіль збитий на вагони, що паркуються на боці дороги. Після першої аварії водій срібла «хнеда», очевидно, вирішив вийти з сцени ДТП. Але він не міг далеко. На Садовій-Черногадській, він знову віддрукував на автомобілях, що стоять на дорожній дорозі, а потім кермовані автомобілі. Серед уражених машин, найважчі пошкодження отримали Toyota Camry, Kia, Ford, Toyota Corolla та Infinity FX 35. джип почав обрамляти вагони на Схухаревській площі з внутрішньої частини садового кільця.

Водій закручений власниками автомобілів і поліцейських. Слабкий обличчя був повним кров'ю. І він також сердився власниками автомобілів додано. За кермом СУВ був 44-річний Московіт Олег Н. Перед розгортанням в центрі столиці справжньої військової операції людина поїхав до своєї цивільної дружини Тетяну прийняти до гімназії 12-річного сина, який живе з матір’ю. 2 години до інциденту Олег назвав матір'ю. - Я не знаю, що це може статися! - sighs mother brawler Світлана Костянтинівна. Він сказав мені в нормальному звуковому голосі. Олег ніколи не прокинув п'яний і відвертий дуже рідко. Пропрацював відеооператор, навчався директором. Мій син – дуже тонка, творча людина. Я підозрю, що він був збуджений про щось. У день до того, як він страждав від безсоння.

Олег був відправлений на медичну експертизу, а хініки, означають, почали формалізувати ДТП. Він був створений, що на Садовому Кільце, відступник, який зібрав 16 транспортних засобів. В будинку No 22 на Садовій-Спасській, він обрамлений 12 машин, а потім в будинку No 24 - чотири більше автомобілів.
р.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное