Які страви лікують застібний дракон на Новий рік, щоб він став сприятливим і давав багатство

Що нового року? Для більшості це чаша Олів'єра, холодна, «Весна під шубою» і цукерок для чаю для десерту. Моя бабуся каже, що це було і завжди буде, але я не погоджуюсь. Я розумію, що вона виросла в складних часах, коли для палиці ковбаси до святкового столу довелося боротися по лініях. А ще у мене є можливість перетворити новорічний стіл на щось цікаве. І ось я думаю про приготування для новорічного столу 2024 року.

Я сподіваюся, що я не єдиний шукаю до 2024. Я люблю вірити, що він буде особливим через його потужний покров, Зелений дерев'яний дракон. Астрологи обіцяють тим, хто замовляє його, не тільки удачі і довголіття, але і багатства. Після того, як символ приходу 2024 переважно символізує гармонію і благополуччя. З усіх тварин в китайському календарі дракон вважається найбільш потужним.

Що приготувати для новорічного столу в 2024 році, щоб задіяти Дракона до того, як я не приділяв багато уваги такому символіці, але цього року я хотів щось схоже на це. Після перегляду декількох кулінарних форумів я зрозумів, що святковий стіл може стати реальним інтерактивним. Китаянка, виходить, просто багато цікавих традицій - і конкурсів не потрібно забувати! Ось що я надаю на мій новорічний стіл, щоб зробити дракон.

Запечена вся риба Дракон - істота досить омніво і вихлопних. Він любить м'ясо, рибу та солодощі (ми будемо говорити про десерти пізніше). Спочатку я думав про те, що випікають яловичину на столі, як я завжди зробити, але цей раз я буду робити по-різному і віддати перевагу рибі. Я повинен запекти його головою і хвістом. В Далекому Сході вважається, що наявність рибного голови і хвоста символізує хороший старт і кінець року.

Також цікавим є те, що риба повинна розташовуватися з головою до найбільш благородних або старших гостей як знак поваги. Вони першими намагаються спробувати рибу. Я вирішив, щоб випікати рибу в солі. Я збираю коропа або, якщо я знайшов один, великий форель. Ферма овочі мариновані в лимонному соку з спеціями - це буде свято!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. У оригінальному рецепту необхідно приготувати його на кілька днів! Звісно, це з маринацією і знеболюючим випічкою з карамелізацією. А замість цього беремо кращі рецепти - маринади на апельсиновому соку з імбиром і медом. Курка з апельсинами обов'язково змусить сплести серед сім'ї, які люблять кисло-солодкі комбінації.

Чи знаєте ви, що цитрусові фрукти є невід'ємною частиною китайського Нового року? Мендарини і апельсини часто подаються в якості десертів або в подарунок для шановних гостей. У китайському, навіть дуже ім'я «помаранчевого» і «мандарина» з словом «смак» і «солодкий». Крім того, яскравий колір червоного золота прекрасно вписується в улюблену палітру Дракона.

1 999 р.

Фунгоса з яловичиною та овочами Без м'ясних страв в рік Дракона не обійтися. Великий закваска повинна бути захвата від сорту, і він точно сподобається вибору цього конкретного страви. На Новий рік в Китаї є так звана локшина довголіття. Це звичайна локшина пшениці, але дуже довго. Іноді вона досягає довжини півтора метрів! І не можна нарізати її на шматки, потрібно їсти ціле. Вважають, що таким чином ви можете продовжити життя.

Шукаю локшину довголіття в наших широтах досить складно, тому я просто зроблю улюблену страву локшини, грибозу з м'ясом і овочами. Після того, як час, хороший друг поділився рецептом зі мною, і я поліпшив його трохи. Я зроблю локшину, потім додайте багато кисло-солодкого соусу (соєвий соус + апельсиновий сік + мед + томатна паста), обсмажені овочі і шматочки м'яса.

Достатньо знати, що всі вищі раки вважаються щасливими шарами: креветки, лобстер, лобстер, краби. Дракон 2024 чітко має хороший смак, але я можу навряд чи годувати його повноцінною стравою креветки. Так я вирішив зробити компроміс: Я зроблю закуску з пряною вершковою креветкою. Я ще не вирішив, що це буде - брюкетки з соусом папіріну або ще тартарети з гуакамоле.

І ближче до китайської традиції я використовую відомий рецепт Сихану для смаження креветок. Очищені креветки спочатку мариновані в соєвому соусі, а потім обсмажують на вершковому маслі з перцем чилі, імбиром, зеленою цибулею і горіхами кешью.

Звичайно, це не всі страви, які будуть на новорічному столі, але це те, що я хотів би зосередитися на. Приготувати в якості добавки буде: смажений сир Тофу, рисові закуски, смажені китайські мариновані мариновані овочі.

Десерти для новорічного столу 2024 Я ніколи не думав, що дракони падають для солодощів. Зелений дерев'яний Дракон 2024 не буде на увазі десерту. Просто не забувайте про те, що потрібно подавати свіжовареним зеленим чайом. Кубок зеленого чаю принесуть вдачу і процвітання наступного року.

Я знайшов інформацію, що китайський дракон любить рисові десерти, такі як пудинг. Як пощастило це те, що кожен Новий рік я варю солодку каву з маком і сушеними фруктами! Цього разу я не заперечую себе насолодою.

Також традиційно для Китаю є торти з солодкою пастою боби, але це не так легко знайти його. Азіати додають його до тортів, тортів і навіть цукерок. Я думаю, що я можу замінити цей ласощі з сирими рисовими коржами.

Я теж здивував, що желе на святковому столі також вітається, особливо в зелених або червоних відтінках. Дракон любить все блискуче і мерехтіння. Так я думаю, що робити желе і подавати його в склянки. Також буде доречно додати свіжі фрукти і ягоди.

Що хвилює мене більшість не те, що деякі страви не зможуть, але серце моєї консервативної бабусі, яка запросила на новорічний стіл. Вона обов'язково принесла винен або оливкову, я знаю напевно. Ви думаєте, що це буде моє уявлення? Я буду повільно знайти правильні рецепти. Якщо у вас є один або два, я хотів би поділитися ними в коментарях.