Батьки дали нам розкішний заміський будинок для весілля, здавалося б, що ще хочеться, але мій чоловік не оцінив і залишив мене.

Хто не мріє в цьому житті? подарунок? Ну, власне, це місце, де ви можете жити без гранати. Вирощування, виховання дітей. Більш просторий, ніж квартира. Додаткові номери, які перетворюються на все. Сусіди, знову, не заважають. Звичайно, деякі бургери, які не можуть спати без шуму міста, і виснаження автомобілів для них є очищувачем, ніж гірське повітря. Це винятки, які тільки підтверджують правило. Приватний будинок красива.

р.

Однак не варто забувати про інші умови. На відміну від квартири, будинок вимагає особливого лікування. У місті багатоповерхових будівлях часто почалися таргани. Ми поїхали з сусідів до сусідів, спини і форту. Тепер вони не скажуть, випромінювання від мобільних телефонів вони не люблять. І були мурахи у приватних будинках, А також потрібно робити сливи, провести газ. Для квартири це сорт самовизначення речей. Але в вашому будинку ви повинні зробити це самостійно. Але потім, вирішивши всі проблеми, життя, здається, цвіте.

Будинок моїх батьків купили причину розлучення. Я маю на увазі, не точно його, дійсно. Але примноження було такою покупкою. Я здався з тривалої депресії: 6 місяців тому я був дуже хворим. Але я не можу сказати, що я ставлю життєрадісною і життєрадісною дівчиною я був перед я одружився. Я сподіваюсь на те, що я знову забуджу свій гіркий досвід.

Так сталося, що батьки мали лише дочку. Всі любов і допомога завжди були направлені на мене. Зовні я пішов на мій тато: він такий видатний чоловік, який не страждає від зайвих комплексів. Я теж, до того часу я був 17, дав всі дієти і вирішив для себе, що мій князь любив мене шлях я. Мій батько має власний бізнес і він досить успішним. З Я не хочу нічого. Я дуже вдячний батькам за це.

Мама - тонка, працьовита жінка. Я приїжджає з села. Тому, її погляди на життя завжди були для мене і мого батька, щоб говорити, особливо. Вам необхідно працювати своїми руками, зберігати продукти отрути. Більше корисного, ніж приймати щось на ринку, немає нічого. Ну і це. Я не подобалася їй порадою, коли я був дитиною, і, ймовірно, що я виріс не струнку, і не працюю. Ну, буває.

Так, коли я отримував fiancé, я не покажу його довго, щоб батьки мали гроші. Але він тримав спробу виграти мене над, і він, ймовірно, виграв мене. Тоді, коли я нарешті зрозумів, що Леша моя людина, я вирішив розкрити всі карти до нього. Мій тато сподобалося, і мій мама любила його. У своєму розумінні я довго застрявся у дівчат. В цілому, право на весільну церемонію, батьки оголосили мені і чоловікові, що їх подарунок молодим - двоповерховий будинок, передмістя, але досить близько до міських обмежень. Леша вже мала машину, тому розташування, на мій погляд, було замовлення.

3610Р. 4200Р.

У нас є все, щоб просто приїхати і жити. Навіть Інтернет сплачується за рік заздалегідь. І супутник. Так мій чоловік і я жив на деякий час і не знаю гранату. Я сидю в домашніх умовах і просто живу життя. У мене були гроші, щоб замовити прибирання, і я готувався за своїм настрійм. У нас є багато кафе і шашликів, і для постійних клієнтів, які мають знижки. Роль сексуального пилососа не влаштовує мене.

Леша пішов на роботу, ріелтор зобов'язаний поговорити з клієнтами в особі. І був комфортний з цим. Заспокійливий, звичайно, не є фонтаном. Але я був сподіватися, що Дад з часом знайде місце для нього. Ось чому я не був Чому? Але мій мама зіпсувала наше свято. А точніше, прагнення до нас звинувачувати, неприпустимо, до «реального» життя. Вона така людина і я не слава її.

Вона просто почала приїжджати до нас з часу і забираючи землю, як завжди, і вона хотіла. Він прийде, висаджувати овочі, сидіти з нами, поспілкуватися з нами. Я люблю маму дуже багато, тому її візити завжди хороші новини для мене. Але Леша швидко почала втомлювати їх. Знебочена нервова робота і, можливо, незвичайні обставини. Ви бачите, він хотів, щоб почекати його, коли він отримав додому і все інше в своєму розумі мав зайняти спинки сидіння.

І ось мій мама з її садовими проблемами. "Ком на, син-в-право, допомогти мені. Рукоятки. Він був конфліктом між двома світами. Леша, незважаючи на те, що громадянин до кістки, не може дозволити нам розкішне життя. І мій мама, звичайна жінка з села, проживала більше на таксі, ніж вона могла принести найбагатший урожай огірочків. З того, як різні батьки, я звик до неї. І чоловік був нервовим на думі про копання картоплі, посадку томатів, огірків і все інше.

Але давайте чесність? Він любив умови, мама ніколи не вимагала кар'єрного зростання або переоцінив його на інші помилки. Просто для неї, працюючи в свіжому повітрі, відпочивати. І я покажу вам ще більше, коли чоловік почав відмовитися від роботи своїми руками, вона приймала це. Але вона не перестала йти. У нас з'явилися сварки з нашим чоловіком, навіть гістерики на його складі. «Я не можу відпочивати в будинку! Коли це закінчиться? Я скажу цей сільський сад з травою, ми будемо грати в футбол!

І один день Я зустрівся з ним. Вона сказала вниз. Але просто так, що газон плоский, подбати про нього, жити як один з тих Голлівудських будинків, я не розумію. Але робити це на власні кошти і купити газонокосарку теж. Як чоловік. Я підтримую вас. І що загинув його. Леша почала скаржитися, що я нічого не робив, сидячи на шиї батьків, і він не має додаткових грошей, щоб зробити таку нечутливість. Ми не говорили в дні. І тоді, коли мій мама прийшов назад, він просто потрапив в машину, і він був так.

Нейтер зробив сімейний терапевт. Навіть Дад спробував говорити, це не працює. Чоловік подав за розлучення, приймав пару своїх речей, ми напевно не мали нічого спільного. Це, історія закінчується там. Ми не жили разом на рік. І я не розумію причину. Вона навіть скаржалася на маму. вона була приступна.

Тепер, поступово, я прийшов до моїх почуттів і усвідомлю, що мій князь був просто звичайним хістерією. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не знаю, що він збирається з ним, це не дуже цікаво. Але я дізнався щось для себе і тепер я маю краще розуміння того, що мені потрібна. Ви знаєте, що перший млинець, він не люм. Це просто навчання. Мій наступний шлюб буде краще, я знаю, що. Зацікавити, я можу, якщо вас цікавить. Найкращий спосіб дізнатися від ваших помилок.