Моя мама прийшла до мене, а через годину мій мама-в-право прийшов до квартири, я навіть не підозрю, що скандал все вийде.

Як культурно змащувати матері? Іноді мама чоловіка повністю втрачає ідею особистих кордонів і починає відновлювати своє замовлення в сім'ї. Герой нашої історії нещодавно подарував їй першу дитину і тепер бореться з обсесивною опікою її матері-завдання. Одного разу вони мали серйозну боротьбу. Справа в тому, що забрав серйозний поворот і може йти до розлучення. Що таке благ для цієї ситуації?

713788

Я був одружений протягом 4 років, нещодавно подарував дочку Христину. Мій чоловік не має чаю, але з матір'ю, Інною Вікторовною, все не вийшло з самого початку. До тих пір, як я знаю її, мій мама затопив мене з порадами про те, як ферма, смажити патрути і мити своїх мурах. Я завжди пишу рекомендації в порядку тону. І натяки, що я погану маму, і я не можу впоратися з дитиною. Я навіть спробував зупинитися в квартирі, до речі!

Її чоловік розгубив її, і все припинилося на деякий час. А потім Інна Вікторівна знову зламала в наш будинок без попередження. Я відразу ж побіг до дитини без миття рук з вулиці. Я був відхилений моїми коментарями, знебочений. Вона також принесла свою їжу багато. Ми не маємо ніякої їжі, дочка-в-одному!

1990Р. 2199Р.

Приїзд моєї мами і великим скандалом я здався протягом тривалого часу. Намагатися потрапити в її позицію. Після того, як мама її чоловіка не обрали. Недавній мій мама прийшов до мене. Через годину вони називають інтерком - вгадайте, хто прийшов, і знову незапрошення? Моя мати-в-правді прийшла і дуже здивувала мій гість (звичайно, Інна Вікторівна – єдиний бабуся). І з дверей вона кинулася до Крістіну.

Я сказав вам, щоб мити руки першим. Чи не так? Відповідав мені, що Мадам був одяганий рукавички. Але з рогантними видами вона пішла до ванної кімнати. У цей момент у вітальні, мама годувала Христина в руках. Я пішов змінити постільну білизну в спальню.

Херсон

Трохи пізніше я перейде в вітальню і див. малюнок. Моя мама сидить і свердлить маму і дитину з великим поглядом. А потім в порядку тону він вимагає дати їй дочку, щоб показати її, як правильно харчуватися. Мама нічого не скаже. У той момент, коли дитина кашлювала слину, і Інна Вікторівна здавалося розбити ланцюг. Вона атакувала її маму і знеболюється, «Що ви робите, вам фольго, дати мені її зараз! й

Моя мама кинулася в ударі. Я взяв глибокий дихання. Загиблий. Вона попросила маму, щоб залишити. Вона зірвала на мене, а потім кричав, як dare I. Я показав їй знову залишити будинок. Вона захопила її приналежності і застібається двері так, щоб штукатурка вийшла з стелі в передпокої.

Що робити? Спочатку я ледве reassured мій upset mom. Потім через годину мій чоловік назвав і зробив мене. Я показав йому приїхати додому і послухати свою маму версію. Коли він прибув, він мовчазвся до нашої історії, то я взяв мій будинок матері. Чоловік був дуже відхилений і вранці мовчазно перейшов на роботу. Що мені? У мене закінчилися 4 роки, нерви не залізо.

Тоді чоловік озвучив версію матері-завдання. Не знаю, як правильно тримати і годувати дитину, тому Інна Вікторівна була страшна і була настільки сувора. Я шкодую, що мій мама не перестала мене і закривав рот. Все правильно, молодий зелений, що я можу зробити? Але не розуміючи, що мій мама жив життя?

Я був безмовним через мій вихід. Звертаємо вашу увагу на те, що вона була просто страшна для дитини. Я побачила чоловіка, що це не дасть їй право говорити. Я маю досвід подібних страхів, і я завжди займався назад. Мій чоловік сказав мені мудрості і знайти компроміс. І я знаходжу його. Хто сумнівається?
Я не можу і не хочу змінити свої принципи. Людина - 30 років старше мене і дозволяє собі бути таким непрозорим. На мій чоловік, я пішов на борт, але я сильно не погоджуюсь! Наші стосунки з ним зараз надзвичайно напружені, ми не дійсно говоримо. Якщо він хоче, я отримую розлучення, що я думаю. У нас є багато чоловіків, але тільки одна мама!

Як ви суддя героїв цієї історії? Чи повинен головний герой на горлі своєї гордості тримати миру в сім'ї? Поділіться думками в коментарях.