Нещодавно мій тридцятьрічний син оголосив, що він хотів взяти квартиру на тапотеці, спочатку я був щасливим, але через тиждень я отримав виклик.

Що це таке? базові людські потреби? На основі знаменитої піраміди Абрагама Маслоу можна виділити наступні 5 позицій. Фізіологічна, безпека, соціальна, самооцінка та духовні потреби. Вони формують нормальну людину в кожному з нас. Якщо будь-який з вищевказаних відсутній від життя когось на тривалий час, стрес, незадоволення, і навіть критичний результат може дотримуватися.

Нещодавно мій тридцятьрічний син оголосив, що він хотів взяти квартиру на тапотеці, спочатку я був щасливим, але через тиждень я отримав виклик.

У дитинстві всі потреби дитини піклуються про батьків. Що, я повинен сказати, це їх безпосередня відповідальність. Але протягом багатьох років люди, як правило, стають більш незалежними. І в якийсь момент він повинен мати справу з власними потребами. Проблема полягає в тому, що в якому віці не існує специфічних чисел. Взаємовідносини батьків і дітей є особистим. І ось де починаються проблеми. Хтось піклується про свою дитину до сірого волосся. І хто відправляє на «безкоштовне плавання» з школи. Хто правий, хто життю, кожен вирішує себе.

Моя дружина і мені вдалося підняти єдиний син, це правда. Катя любить його до точки несвідомості, але як батько, бажаю йому більшої незалежності і здатності досягти все самостійно. Не хвилюйтеся, ми теж почали. Я працював в заводі, штатний працівник, Paycheck to paycheck, ви знаєте. Моя дружина була регулярною варильною кімнатою. Молоді? Я. Якими були перспективи?

І тепер я маю власний бізнес, який приносить хороший прибуток. І не просто мене, але всі мої підлеглі. Моя дружина стала господинею, але вона все ж піклується про себе. Хоча я спробую зробити її щасливим і якщо вона просто хотів, щоб лежати на дивані весь день, немає проблеми, я б дав її. Важкий момент, тільки вона підтримала мене, вона була самотньою. Я ніколи не відмовляється від цієї жінки або зрадіє її.

Peels And Timoha, він відрізняється. кохана, попсована дитина. Він був щасливий, коли ми були молодими. Ви повинні подбати про нас зараз. Ні, я в моїх сертиках, і я все одно. Немає стабільної роботи. Навіть без власного будинку. Тим не менш, ці часи... Але ми подарували йому все, що йому потрібно. Краща школа в місті, інститут. Ми любимо взуття, купили найсвіжіші товари, я думав, можливо, зайдіть в спорт. Що? Ніщо.

На одному сімейному святі він колись почав залити, що хоче виростити і взяти квартиру на заставу. Так що, отже, не орендувати з кимось ще, але мати власне житло. Я слухав її з кута мого вуха: тут було багато гостей, а настрій не серйозний. Але його дуже бажання, здавалося мені дуже правильним, нехай пов'язаний. Наприкінці вечора він навіть поголів руки з сином. На мій пізній батько, що був найвищим знаком поваги. Що я думаю зараз.

Але через тиждень Тимофія попросила мене зустрітися з ним і навіть тоді я запашила щось неправильно. Він виявився, щоб допомогти мені. Фінансова допомога, пов'язана з іпотечним. Для повного щастя він нічого не забрав - половина необхідної кількості. Але якщо ви в цьому видітеся неприємності, чому б ви бували? "Привіт, я шкодую, тато. Я хотів би поділитися хорошою новиною швидко, але я даю його пізніше.

По-перше, я б не був. Він живе на власній, на власній. Хто не має великого сина? Але потім я дав струнку і домовилися. Я не знаю. А потім коли я бачив, що квартира, я прокинув. Не було квартири для життя, але для вечірок. Маленька кухня, але величезна ванна і високі стелі. Якщо ви розірєте одне вікно, ви платите всю зарплату. Це апартаменти. Безперечно не підходить сім'я.

Але що я можу зробити? Один спосіб або інший, нерухомість нерухомості. Нехай це буде набагато дорожче. Краще, ніж витрачати гроші на вечірку або навіть автомобіль. Тимофій не буде працювати водієм таксі у своєму житті. А бензин тільки на рік отримує дорожче. У будь-якому випадку, океї. Допомогло і допомогли. Але це не все!

Пілінги Наступний місяць плавно пішов. Моя дружина і я побачила сина. У правому напрямку я не думав, що син змінився. Принаймні ця покупка була для нього новим поштовхом. Але через місяць, Тимофій прийшов до мене знову за ручку. Не було достатньо грошей для оплати власної квартири. А потім, ви знаєте, що ви не платите, тому це не ваш. І я дав йому гроші, які час, бо я думав, що він просто не розрахувати витрати, а потім він буде більш обережним про відходи.

Але коли він повернувся, я не сказав. Я не доглядаю, якщо гроші опікуються. Я не здогадав про це. наука Тим. Я не збираюся бути бідним, і він провів, що він заробив. Тоді ми навіть мали боротьбу. Він звинуватив мене про житло, що є основною. Це те, що він потребує і якщо я не хочу допомогти йому, я поганий, як батько. Ординарні дитячі маніпуляції від здорової дитини. Я сказав, що я думав про це все, я пішов. І навіть заблоковано телефон Тимофєєва.

Але хлопець, очевидно, вирішив не відмовитися. А коли я отримав додому, я мав сердитися дружину чекав мене. Катя просто заспокоїти і поганяти з гнівом, і я чесно зізнаю, що я боїться її в цій державі. Я не чую зловживання, і я не люблю її. Виявилося, що наша «бой» подарувала йому всю ситуацію. Просто перевернув його вниз.

Звинуватив мене не хочу, щоб допомогти йому з грошима, тому що я не хотів його квартири. Що насправді правда. Але не було причин, що я відмовився. Він також сказав, що я просто не хочу бачити його незалежними і заборонених грошей. І він хоче взяти ризики, почати серйозне життя, виростити як людину. Якщо я хотів би, я хотів би купити цю квартиру на всіх, але Тимофій сам не хотів би піти в цей шлях. Крім того, він пообіцяв повернути все, кожна копійка. У будь-якому місці шоу було щось інше.

Незважаючи на протести своєї дружини, я все-таки не дала грошей. За принципом. І я був готовий до того, що через моє рішення, квартири, що це було, буде втрачено. Але, ні. Він був три місяці з тих пір, і мій син все ще живе там. І тепер я маю сумніви. Чи допомагає мама сина з житлом? Вона має свої гроші. Я не знаю скільки. Але такі питання завжди повинні обговорюватися зі мною. Я не чув слово з неї.

Нещодавно мій тридцятьрічний син оголосив, що він хотів взяти квартиру на тапотеці, спочатку я був щасливим, але через тиждень я отримав виклик. р.

Поки що я не запитую. Я чекаю її зізнатись. Але якщо виходить, що все точно так, як я думав, буде буря. Ні, ми не отримуємо розлучення, але в очах вона збираюся пасти дуже низькою. Хоча я люблю і поважати її, моє ставлення до неї зміниться. Так як я пишу ці лінії, я сидів на спицях. Успішна людина змушена відчувати себе з місця свого сина. Я не мав ідеї, що коли-небудь трапиться до мене. Життя, що ви непередбачувані.