Про рік тому я помітив, що мій сусід став дуже хворим, вирішив допомогти їй від доброти серця, але незабаром його пошкодили.

У наш час, коли волонтерство Навіть деякі заморожені кошеня кладуть на дисплей, онлайн, правда догляд залишається в тіні. Так, дійсно, є волонтери, про яких ніхто не знає і тільки деякі скребки своєї роботи потрапляють на суд людини. Що говорить про нашу комунікацію? травень. Але, можливо, ми стали настільки зайнятими власними справами, що звичайний людський компасіон для нашого сусіда більше не викликає ніякої реакції або поваги. Хто знає.

П'єси побили людей, старі люди. Це населення буквально потребує нашої уваги. Як ми можемо допомогти? Є різні державні програми, але вони природно відсутні. Що далі, діти? Так, вони повинні бути першими, щоб допомогти батькам. На жаль, це не завжди можливо. А іноді ті, які ви принаймні очікуєте, приходять на допомогу, звичайні сусіди. Вони жили протягом багатьох років. Але все так зрозуміло в цьому випадку? Як показує життя, не завжди.

Чи знаєте ви, скільки їжі ви пішли в магазинах останнім часом? Злаки вирушили в ціну, як божевільна. П'ять яєць, як крила від Boeing. Я не говорю про м'ясо і рибу. Препарати фармакії не залишалися ні. Здається, що незабаром вам доведеться обробити зеленню і корінням. Традиційна медицина, людина. Де я можу отримати гроші за все це? У мене немає ідеї, і я не хочу купити його самостійно, але я також повинен купити його для старої леді з квартири по вулиці. Уявіть, як стрес для бюджету.

Я помітив, що Марія Євгенівна стала дуже хворим. Якщо раніше вона могла піти з третього поверху, посидіти на лавці, обговорити речі з іншими пансіонатами і ходити по будинку, зараз цей марафон став занадто важким для неї. Максимально - виходити з входу, отримати свіже повітря. Тексти пісень, а це означає: І тоді вона просто чекала когось, щоб допомогти їй. Здоров'я більше не те ж саме.

р.

Вона має дітей, одного сина, напевно. Але за останні роки вона стала абсолютно непомітною. Повинен бути багато роботи, сім'ї. Він не молодий, але що різниця робить, якщо ваша мама повинна перетворитися на інші люди, щоб допомогти просто отримати будинок? Так немає, він прийде кожні шість місяців з пакетами їжі, сидіти і бути здоровими. Не його. Що про Бабця? В цілому, в якомусь моменті я втомився від неї і я вирішив допомогти Марія Євгенівна. Добровільна допомога, щоб говорити.

Я прийшов до свого часу, допомагаючи їй стільки, скільки я міг. Тут, наприклад, потертий пил по всій квартирі, можна уявити, скільки його накопичують. Тоді я думав, що стара жінка втомилася від їжі однакова гречана. Я пішов в магазин, купивши інші продукти, яблука, ті ж яйця. За гроші, кров. Це сталося більше одного разу, я запевняю вас. Далі ми почалися разом. Увечері я також працюю протягом дня. В короткий час я збираю для мого бабуся, як я був сім'єю разом.

Моя сина прийшла пара разів. Він мав таку ж політику до своєї матері. Приходьте і переконайтеся, що вона все ще жива. І залишити на півгодини. Чи є це випадок? Чи можна викликати сина чоловіка, який піклується про свою матір? Я не ходив до своєї квартири в цей час. Я був просто погойдалкою з виходом. Що ще можна сказати?

141942 р.

І я був навіть сердитися, але Марія Євгенівна постійно захистила свого старого сина. Я шкода, і просто тримав мене те, що «диффікулта» ситуація, яку він мав. Три дітей, бабусі та багато роботи. Але, нехай буде логічно, якщо він так зайнятий, то він має гроші, тому він може зайняти медсестра, право? Але ні, очевидно, сина, що за свою маму.

А потім, один день в нашій розмові, тема прийшла до того, що мене подумав. Виявилося, що в планах мого сусіда було наступним: перезаписати всі свої майно, а саме двокімнатну квартиру в нашому в'їзді, на улюбленому весіллі. Уявіть собі. Я розумію, вони пов'язані. Матернальні інстинкти і всі. Але давайте чесність. Я проживав рік після її очищення, купуючи крупи, ходьба. Він зробив все, що він повинен зробити, насправді. Чи не це? І спасибі вам так багато. В короткий час, моя добровільна допомога не була оцінена.

З тих пір ми доторкнулися на тему кілька разів. І я повністю переконаний, що ставлення до старих леді. Її син є сином, незалежно від того, як нездатний і приступний він. Я навіть підказав, що ви можете побачити, хто обслуговує вас, що скло води у віці. Але вона не була. І щось зламало всередині мене. Я зрозумів, що це не так нічого. Що таке непереможливість – це просто характерна риса своєї сім’ї, і вони просто не бачать добро інших. Я вгадаю так.

Коли я вирішив сповільнити. Прийміть менше, щоб прийти, менше спілкуватися. І як поспілкуватися з жінкою, навіть якщо не молодий, хто в точковому діапазоні не бачить, що не варто няти її взагалі. Що я повинен зробити, занадто, але я все ще знайти час, щоб допомогти незнайомцю. Як і горох проти стіни, чесно.

Тоді я вирішив розрахувати скільки грошей, які я витратив на одну подорож в магазин для Марини Євгенівни. Ви бачите, це не те, що я купую її чорною ікрою, для себе немає такого засобу. А ось крупи на полиці, вони, ви знаєте, не безкоштовно. Навіть побутова хімія мити посуд. Чи падає вона з неба? Ви йдете. Я був покупка протягом усього року! Що ви отримали в поверненні? Без подяки.

Тому не дивно, що коли я торкнувся сина старої жінки, дуже «груда», я запропонував, що він якось закрив цей рахунок. Я запустив номер вниз. І все ще вийшов багато грошей. Так, що він очікує? Але його відповідь було дивно боорішним і грубим. Він сказав, що він нічого не кинув, але його матір. Він сплачує борги, як він бажає. І просто переїхала. Як непристойні люди після всього!

, Україна

Але я не просто збираюся залишити його все позаду. У судовому суді є ідея звернутися до адвоката. Або по всій родині. Люди, які не цінують добро і допомогу інших, повинні бути враховані законом. Це право зробити. На жаль, це не швидко, я не маю ніяких експертів, які я знаю. Я не знаю, як шукати таку інформацію в Інтернеті. Ви знаєте, я не 25 ні. На 56, я знаю, що ви не можете відпустити людей. Тексти пісень, а це означає: В іншому випадку вони сидять на шиї і прийдуть до мене для їжі. Вони сидять і повісять ноги. Що сина, матір його. Я просто вирішив бути одним днем. Просто добровільна допомога. Тепер я знаю, що це не може бути зроблено в нашому часі.