Настав час приготувати новорічне меню, обов'язково напишіть в список салату «Новий рік дракона» для аплікації покровителя

Новий рік – це свято, що об’єднує всі національності світу в одному імпульсі. З усіх куточків світу вбирають культуру і традиції. Однією з цих традицій є приготування особливого, символічного посуду. Згідно зі східним календарем, рік зеленого дерев'яного дракона наближається. Що звучить длясереднього. Ми вважаємо, що навіть такий чудовий рептилій може бути доповнений. Це буде достатньо, щоб зробити дракон салат на Новий рік.

Насолоджуйтеся будь-яким смаком страву, приготованим на його честь. У нашій культурі не існує жодних труднощів. Тому не даруйте святковому столі свого смаку в цьому році?

Оригінальний салат дракона на Новий рік Ви точно (і більше ніж раз) побачили салат з браслетом Malachite. Основна композиція інгредієнтів зазвичай курчата, яйця, горіхи, майонез і ківі. Комбінація є чудовою, але знайомою. Я хотів би щось більш незвичайне, що ніхто не мав. А що робити, якщо ви берете найкраще з цього салату - соковита зелена вага свіжих ківі записів?

Такий декор не просто створює тематичний ефект. Ківі добре поєднується з іншими інгредієнтами, не тільки куркою.

Салат "Курований дракон" Склад
  • 5 яєць
  • 400г крабові палички
  • невеликий канат кукурудзи (250 г)
  • 1 порей цибулю
  • 1 зелений яблуко
  • 3 ківі
  • 1 огірок
  • 200г майонез
  • оливкові оливки (для декору)
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Зварити курячі яйця важко, а потім занурити їх в льодову воду - так ви будете легше чистити їх від оболонки.

Нешвидкий

2. Подрібнити цибулю якомога простіше. Не забудьте порізати грубі зелені пері, використовувати тільки стебло. Його смак набагато делікатніше ніж з білих цибулі.
  3. Чистіть ківі. Не варто страждати картопляним піском або, гірше, ніж. Просто порізати ківі навпіл і, використовуючи столову ложку, витягти половинки. Потім вирізаємо ківі по півколів. Якщо ви хочете, щоб ваш салат дракон, щоб мати круглі ваги, ви все ще повинні оловитися з очищенням.

Нешвидкий

4. Наріжте огірок невеликими кубиками. Бажано спочатку очистити її від твердої шкірки. Таким же чином очистіть яблуко і наріжте його на дрібні кубики.
  5. Тепер змішайте дрібно порізані крабові палички, яйця, кукурудза, яблуко, огірок, пори з майонезом. Додайте сіль і перець за смаком, потім оберіть велику круглу страву і запустіть декорування.

Нешвидкий

Для формування салату рекомендуємо покласти склянку в центрі. Таким чином, ваш вишитий дракон обов'язково отримає потрібну форму. Виготовляємо салатну суміш, натискаючи руки добре з боків так, щоб поверхня не була занадто брудною. Це ківі час. Смажені тонкі скибочки так, щоб вони покривають салат з зеленими вагами. Войла! Ваш дракон готовий. І якщо ви хочете зробити це більш чуйним, дотримуйтесь інструкцій. Продовження рецептури обов’язково сподобається творчим варенням. Щоб зробити пластини на спині крилатої змії, використовуйте шматочки зеленого яблука, щоб сформувати гребінь.
Оливки, як можна здогадатися, є для очей. Самі продумані також можна додати до дракона висихаючи полум'я з боків, виготовлені з солодкого червоного перцю. Для створення протипожежної гнилі також підходять гранули помоги.

Поваренок

Цей салат має яскравий, незабутній смак. Але можна зробити більш ніжним, замінивши крабові палички з вареною курячою грудкою. Для тих, хто на дієті, майонез не повинен бути мухальним блоком - використовуйте замість солоного грецького йогурту. Ми сподіваємося, що цей рецепт не залишить вас байдужим: Я готовий до одягу, що дракон точно сподобається. Я хочу, щоб ви були кращими!