Коли мій син одружився, я пропонував йому і дружині, щоб переїхати з мене, то вони відмовилися, але тепер вони почали просити назад.

Дуже приємні сюрпризи. У будь-якому випадку, ці сюрпризи повинні мати справу. З повагою. Релізи Побудувати нормальні відносини. Шлюбний партнер, діти, батьки. І іноді це завдання стає дуже складним. Але що робити? У будь-якій ситуації можна знайти правильне рішення. Все, що ви повинні зробити, щоб зробити компроміс, який зручний для кожного.

П'яти молодих пар, в першу чергу, часто страждають проблемами з житлом. Оренда нерухомості болить ваш гаманець і плутає всі плани. Ви хочете мати дитину? Це з'єднання. Але ви маєте достатньо грошей, щоб купити речі для вашої дитини і все після оплати всіх перевірок? Ні? Ну, потім ми отримали трохи більше. Рік, два, п'ять, десять. І в цей час рутальні і побутові їсти всі романтики. Можливо, саме тому темпи розлучення були настільки високими.

Як правило, у віці від батьків і дітей немає таких проблем. Як мінімум, мені здається, такі ситуації не повинні виникати взагалі. Але, мабуть, такий час прийшов до того, що я, як вирощена жінка, доведеться вирішити, чиє щастя і моральний баланс для мене є більш важливим - міном або Кирилом. Я хочу, щоб кожен був щасливим. Як завжди, ні тут немає. Тос монета.

До того, як мій син зустрівся з дружиною, ми мали велике відношення. Ми проживали в двокімнатній квартирі і ніколи не боролися. Навіть з вітчизняних питань. Він навчився, я працював, життя пішов на звичайному режимі. І я тільки сподівався, що один день він знайде гідну дівчину, і вони будуть дружніми, близькими Яка мама думає інакше? Я дуже щасливий. Вона взяла її з усім теплом свого серця.

Я не хочу, щоб слати душу, але мій дочок-в-завдявся мене крутіше. Добре, що має бути характер. Навіть на день весілля вона була лівою самотньою з мене в якусь точку, просто мовча, дивиться. Право через мене. Ну, я просто мати, вона не живе зі мною, вона живе з сином. До речі, це на весілля, яке я зустрілася з батьками, перш ніж ми говорили тільки на телефоні. Це спосіб речей.

Матчовики висловили думку, що дітям необхідно придбати окрему квартиру. Але з моїм пансіонатом і неповною заробітною платою я не могла дозволити собі розкіш. І син знав його. Це трохи розмаїття, але я єдина жінка без заощаджень. Не існує мільйонів нас навколо? Не всі щасливі в житті, уявіть собі. Але, з іншого боку, я не розумію, щоб познайомитися з сином і дочкою. Нехай вони живуть з мною. Одне приміщення буде достатньо для них, і з господарськими хребтами я можу навіть допомогти. Краще, ніж орендувати квартиру в інших країнах.

Тим не менш, діти вирішили зробити інакше. Матчовики дали їм певну кількість для першого встановлення на іпотеці. Я не хотів цього рішення. У вас є така відповідальність на початку сімейного життя? І для чого? Двокімнатна квартира в новобудові. Так, стелі високі і є ремонт. Але сусіди, до мене, можна почути дуже чітко. У дворі невелика і, якщо ви подивитеся на неї, виглядає як тверда парковка. З інфраструктури поруч з магазином і зупинкою громадського транспорту. У мене є цегляний будинок в гарному районі. Що краще?

Але вони обрали цей шлях і почали жити в сім'ї. Іноді мій син назвав мене, іноді ми зустрілися в кафе. Я навіть відвідував їм пару разів, ніколи не порожне. І все, здається, буде добре. Я не бачив багато змін у житті. Дочка-в-одному захотіла все. Після двох років у дитини, потім ще одна. Кирило почав зникнути на дні на роботі: іпотечні платежі не зникли в будь-яку точку. Вони також молоді і хочуть жити добре. Де ви отримуєте гроші? Я хотів би дізнатися.

Для того, щоб врятувати себе від самотності та інших проблем, я почав говорити про стару другу шахти. Ми звикли бути друзями, але потім якось припинили утримання на дотик: мій сон весілля і особисті враження повністю відволікли мене. Але зараз було багато часу. І запровадив мене до Сергія, її колишнього однокласника. Він хороший, красивий чоловік. Божественний, але з хорошим почуттям гумору і приємним характером. Я ще не 60. Я ніколи не подумав себе старою жінкою.

Трохи трохи, я мав деякий страждання для цього чоловіка. І він оцінив. І так як ми не старі люди, але ми не діти більше, я хотів, що мій новий чоловік, щоб бути мій бік. І Сиозха не розумів. Так ми почали жити разом. Навіть з сином, вони знайшли спільну мову буквально з першого дня знайомства. І я почав сподіватися, що наше життя тільки підніме догори.

Через кілька місяців, Лера стала вагітною. І це дрібно, великі новини. Але виявилося, що молоді люди не готові до цього етапу життя. Починалися з побутовими непорозуміннями. Про гроші, обов'язки, плани на майбутнє. Не було гармонії. І вони, особливо, дочка-в-право, захотіли змінити щось в житті. Про мене і квартиру. Дійсно, чому не перейде до неї, так як це справа, і ваша іпотечна квартира не дає третім особам? У мене є всі умови, прямо?

Але я пропоную робити це до того, як було кожна можливість. Але зараз Сергій живе зі мною і чотири люди не підійдуть в двох кімнатах. Я знаю, і я впевнений, що це до теперішнього часу. Син почав відступати. Для того, щоб якось вплинути на ситуацію, Сергій запропонував залишити все, як це. І подарує йому машину в подарунок Кирилу. Для особистого користування або навіть продажу його, якщо іншого рішення немає. До тих пір, поки моя дочка не хоче рухатися.

р.

І навіть для них не було. Я почав називати комбікормів, намагаючись погладити мене, що через мій учень наші діти повинні страждати і все це. Вони мають більше можливостей, але що я можу зробити? Сериозха приходить додому від роботи щодня без настрою і готовий підібрати її речі. Але я не можу. Чому варто залишити мене, якщо я не хочу жити з вагітною дочкою? Тиск величезний і болить мій внутрішній настрій. І що робити, я не розумію. Я сподіваюсь, що у мене є онука і діти будуть відсортувати свої проблеми. Я не можу знайти іншого чоловіка, тому я буду стояти землю до кінця. Я шкода, Кирило, але ви дорослі.