Мій батько чоловіка будував великий будинок з двома входами для своїх дітей, а нещодавно сім'ї і переїхали там, але не було так казковим.

Моя мама розповіла мені, що життя з родичами чоловіка не буде легко. Але я не слухав її. Я думав, що моя ситуація була винятковою і моїм навичками зв'язку були достатньо для всіх. Я не змогла знайти спільну мову з моїм неперевершеним материком! Але коли вона загинула, неприємності прийшли з того, де вони не чекали. Ми ділимося дахом з сестрою-в-правом на рік. У спадкуванні будинку, і вона опинилася в ній набагато раніше. Невідомо нам, ми переїхали на нашу половину. Саме тут з'явився атласний характер Галини Костянтинівни - ми живемо під її строгим наглядом, і її чоловік не скаже слово. Ви часто повинні використовувати фрази, які кладуть людей на своє місце. Що робити?

Я розумію, що характер не зіпсований гарним життям. Галина мала тяжкий час - вона старша, ніж мій чоловік на 9 років, матір їх була дуже хворою людиною. А. А. В., А. В., В., В. В., В., В. В., В. В., В. В., В. В., В. В., В., В. В., В., В. В., В. В., В. В., В. В., В. В., В. В., В. В., В., В. В., В. В., В., В., В. В., В. В., В. В., В. В., В. В., В., В. В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В., В.

Вона приймала його до школи і зробила свою домашню роботу з ним. Андрій так використовується для прослуховування її у всьому, що навіть зараз він не може суперечити їй нічого. Я підозрю, що він боявся її (від старої звички).

Моя батько-в-права працювала важко перебудувати цей будинок. Я повинен сказати, що вона вийшла як казка! Будинок великий, дзеркальний, з двома входами і двома еквівалентними ділянками. батькам Андрія планували все, щоб вони могли б викопати дві рівні частини до своїх дітей.

Нешвидкий Ми, в той час як мої батьки були живими, орендували двокімнатну квартиру на три - мене, мій чоловік і дочка. Коли загинув матері-в-право, сестра чоловіка відразу перейде на свою половину. Ось де все почалося.

До цієї точки ми добре вийшли, хоча ми тільки побачили один одного на сімейних бенкетах. Моя дочка зростає, але вона є пара років старшого, вона вже в школі. Так ви сидите, щоб поговорити з людиною, і здається, що все між вами добре, навіть є якесь розуміння. Але життя разом змінив все. Будь ласка, зауважте, що ми зараз разом, хоча я вірю, що це не повинно бути справи.

Коли батько загинув, згідно його останнього бажання, ми переїхали до дому батьків. Я маю на увазі, половина його. За цей час Галина Костянтинівна вже мала план невеликої реструктуризації. Ідея була трохи оновити краєвид. Вона запросила архітектора, і садівника, і бюджет був підірвав. Ми були тільки необхідні для того, щоб допомогти нашій половині, а сестра-в-правила організацію та планування. Здавалося б гріх скарзі.

Ідея полягала в тому, що оновлення обох сторін було також дзеркально, щоб вигляд не зіпсувався. Наша сторона вже була запланована за смаком Галини. Я не розумію, і мій чоловік, теж, в кінці, гроші було вкладено багато і ідея була красива. Кілька декоративних дерев, живоплот, кам'яні доріжки в новому вигляді, в цілому, все фен-шуй.

Я колись сказав, що білі двері не можуть бути найбільш практичним рішенням, але ніхто не слухав мене. Навіть чоловік, ми завжди приймаємо рішення з тепер на боці моєї сестри. Після того, як стартував решфл.

Я виріс у приватному будинку і не схожий на бюст міста. З дитинства я допомогла мені бабуся в країні і я знаю, як обробити землю. Після життя в квартирі я хотів виростити щось. До цього я тільки вишневий помідор на підвіконні, і тепер все багато. Я не хочу.

Ніщо спеціальне: огірки, помідори, пара зі сквошу. Вибираючи чудовий неділовий день, я почав підготовку і очищав трохи ділянки під вікнами. Я просто починає ставити на теплицю, сестра-в-одному тут. Кричуща по вулиці! Як зробив я, не проконсультував її, «поширюючи її ландшафтний дизайн» і «важко зробити загустку бур’янів». Я просто приглушений.

Не тільки зробив всі рішення про мій прецинкт, але я не можу висаджувати нічого. Так як все, ви бачите, повинні бути однаковими і акуратними, сусіди заздрять.

Мій чоловік намагався переконувати мене, щоб здатися. В результаті я вирішив відкласти ідею до наступного сезону за принципом «лову і постраждати». І здавалося мені, що цей жест доброї волі повинен нести плоди, але речі тільки погіршилися.

Як я сказав, є багато декоративної рослинності в обох областях, і хтось повинен подбати про це. Кожна зустріч з братом-в-завдяком отримує напрямки. Коли і що різати, копати, запліднити і так далі.

Не тільки що вона також дає інструкції до нашої дочки і навчає її. Остання солома була, що я помітив, що Машенка припинилася на сусідній ділянці, щоб грати з дочкою Галина. Я запитав, що сталося, і вона сказала: "Ант Галя заборонила його." Виявляється, що сестра-в-право не хоче Маша, щоб ходити «квітки, що трамплені» і взагалі грати на цьому сайті, тому що вона боїться для чистої стіни і доріжки. У той же час, дочка спокійно робить все, що вона хоче на нашому сайті!

Я вирішив, що це не може продовжуватися, і зробив власний оборонний механізм. Увімкніть, що вона може бути організована! Тільки слова повинні бути обрані іншими. Ось список моїх улюблених фраз, які я використовую, коли мій сестра-в-одному починає будувати мене знову.

Непристосуйте: «Я ваш життя так нудно, що ви тримаєте в шахті? й

«Коли мені потрібна порада, я буду знати. й

«У мене є вибір, і я хочу зробити це. й

Як тільки я чітко визначив свої межі, я помітив, що Галина Константинова не була настільки неприпустимою в її рішеннях, але тільки якщо вона була надана свободою. Ви кладете трохи тиску на неї, і він відразу віддає перевагу. Заборонено не використовується для відмови.

Я не вітав перед. Ми завжди робимо «погано» і «погано». Тепер вона каже, що я кажу,

«Так, я знаю, що це погано і неправильно. Дуже дякую! Він є частиною мого стилю. й

Коли я відкрито відмовляється робити що-небудь для ландшафтного дизайну на моєму сайті, Галина починає тантруб, відставляючи, що неможливо жити, як це, і ми лікуємо її, щоб вона порушила свої права. Тоді я пропоную, що це поліцейський, щоб судити нам. Є інші ефективні аргументи, які допомагають мені говорити:

«Дякую мені. й

«Якщо вам так важливо, щоб пейзаж був таким же, що ми робимо. й

«Що я збираюся вирішити з чоловіком. й

У вас занадто багато вільного часу, судячи, як часто ви даєте мені.

«Це дуже важко стежити за життям і вашими, ви, ймовірно, дуже втомилися. й

Непристойний чоловік в першу чергу не хвилювався, що ми "зробили". Але ми не отримали. І з часом вона, здається, стає нудним, і вона показує в наших дверях менше і менше. І її дочка теж.

Я дійсно не знаю, що робити зараз. Люди скажуть, що це мудро або виїжджати або продати частину будинку. Зняти житло на своєму сайті також не опція, а продати чоловіка не хочеться - все ж батько-в-право збудував все своїми руками, особливо для нього. Я не хочу жити в постійному стресі. Крім того, я хочу отримати собаку. Але я боїю Галина може отруювати бідну тварину, якщо собака занурить її землю.

Я чекаю весни. Ви думаєте, що слід покласти парник?