Ми сидимо на меморіальному столі, коли я вирішив розпочати цю розмову, обличчя сестри раптом змінилася.

Більшість людей не думають про це. що говорять на прогулянцій Він має сенс. На жаль, у нас є можливість подумати про те, що яскравіше і радісне. У нашому житті дуже багато негативності? Тим не менш, якщо ви відчуєте всю гіркоту і просто попросите цю тему, щоб розширити свої горизонти, ви можете побачити, що пробудка є дуже складною і ніжною матерією.

р.

Люди на цьому заході повинні бути як правдиві, чесний і лаконічний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми завжди повинні залишатися холодним, тому що немає причин, щоб пошкодити все. Сьогодні ми ділимося сюжетом про це і відбиваємо на те, що вони говорять на прогулянці, і що вони мовчать.

І це сталося, що замість моєї матері сестра Таня, була наша тітка. Тітка Larissa. З того часу я був 13, ми проживали в своєму будинку і проживали повністю за рахунок її вартості. Вона купила їжу, одяг, все необхідне. Ми ніколи не сказали нам, не судили нас, як наш реальний батько зробив. Мати часто плутають з різними чоловіками і не дотрималися до своїх дочок. Це не дивно, що один день він просто пішов нам з іншого джентльмена і ніколи не прийшов назад.

Життя з моїм Тітом було різним. Тітка Лариса не мала дітей своєї справи, тому вона дала нам всю теплоту і любов вона накопичила. Для цього я дуже вдячний. Я хочу, щоб ми прожили, поки я хотів. І ще один ложний дьоготь: моя молодша сестра, Таня, вона завжди любила більше. Я не знаю, якщо це вікове або що-небудь, але факт залишається, що я завжди був проведений назад. Менше прав, більше обов'язків і господарських хорів.

Ось чому я не шкодую про одруження. Ви знаєте, що я втомився від почуття трохи поступається щодня. Мій чоловік був буквально переніс мене в руки. Так гормони взяли їх пальцем. Я починав жити окремо, і Таня трималася з нею тітка. Вона пізніше вирішила рухатися. Так, не де, але до абсолютно іншої країни - заробляти гроші, щоб побачити світ.

Тим не менш, кожні шість місяців Тетяна повернулася до неї. Для пари тижнів або так. І кожен раз інвестував гроші, які вона заробила на реконструкцію будинок Лариси. Ви вдарили паркан? Потрібно змінити. Витік даху? Змінити його. Я хотів це зробити, але на жаль, моя зарплата буде достатньо, щоб зробити деякі косметичні зміни. На фоні сестрових інвестицій вона буде виглядати патологічно.

Тоді я мав дитину і не було зайвих грошей. У той же час, Таня продовжував їздити назад і вперед, і я нарешті зрозумів, що вона була виконана. Тітка Лариса була не молодий, вона була прозорою. Але кожен раз я бачив її, вона оцінила Таню більшу частину часу. Як чудовий і працьовитий вона, як корисний вона. І це буде приємно знайти чоловіка за кордоном, як у кіно. Це буде чудово. Моя справа була менш цікава їй, навіть мій тітка прийшов до мого сина в останній момент на день народження. Він був пошкодженим.

Моя сестра і я також відокремлений. Якщо раніше, в першій парі років, ми активно трималися на зв'язку по телефону, поділилися новинами, то все пройшло кудись. Я був зайнятий з життям і вона була зайнята з нею. Багато робіт, рутин і все. Добре, ви знаєте. Вирощування.

Тексти пісень, а це означає: І коли Aunt Larissa раптом відійшов, це був шок для обох з нас. Удачливий tanya був будинок. В іншому випадку я не думаю, що вона прибула вчасно. Я хотів би поговорити з нею. На прогулянці вистачало людей: тітка під час свого життя мала багато друзів, знайомих. Сусіди любили її, тому сльози в очах не підроблялися. Цього разу, Таня і я зробив як Фусс: потрібно провести кохану людину на останню подорож, щоб пізніше не було соромно.

Я був сподіватися на цей день буде все про Aunt Larissa. Ми будемо пам'ятати, як вона була в житті, скільки добре вона зуміла зробити. Що кажуть, що на прогулянці є загальним. Попри те, що це моє особисте мовлення. Я провів нічне мислення про те, як пощастила моя сестра і я. Якщо мама залишила нас, і мій тітка не з'являвся в правому моменті, то це страшно навіть подумати, що ми вирощували. Шкіряний заморозок.

Що кажуть на хвилі Таня сказав після мене. А її слова були цілком вірними і неоднозначними: її тітка була найбільшою і найяскравою людиною в нашому житті, і навіть зараз, після того, як ми виростили, важко уявити, хто може бути ближче до неї. Так ми знову були справжніми сестрами. Хто жив разом, поділився секретами і не поділилися водою.

А ось сусіди й друзі приїхали на підлогу. І вони не говорили про мертвих людей, які залишили цей світ. Про Тан, моя сестра. Про те, як добре вона була. Він завжди відвідував свою тітку, зробивши щось з нею будинок. І як вони були друзями, як багато хороших жартів про своє життя. І -- зламав мене. Я спробував не думати про причини цього tannin поведінки. Але все занадто зрозуміло. Вона була просто реконструкція цього будинку для себе. Не знаєте?

доб.

А потім це було схоже на когось, хто зробив мене, щоб мати мій сестра біля і почати цю розмову. Не навіть розмова, але інсталяція. Продам будинок і розбити гроші. Немає іншого варіанту. Вона не буде жити там, незалежно від того, як вона намагається. І якщо вона так ненавидна, ми зателефонуємо оцінювачу. Половина того, що він говорить, моя сестра повинна дати мені з власної кишені. Немає іншого способу.

Я думаю, що це було в мене довго. І емоційне напруження і різкість всього, що сталося збити все з мене одночасно. Це, ймовірно, не те, що вони говорять на прогулянці. Але ні, ні зараз я можу сказати, що я шкодую нічого. Краще швидко і різко, ніж тягнути гумку і не знаю, як почати розмову. Таня не оцінила мій відрив емоцій. Я бачив, що вона хотіла сказати мені щось, але в останні хвилини вона лопала в сльози і відійшов.

р.

Ми зараз не спілкуємось. І так. Я розумію її. Я повинен грати трохи потерпілого і ігнорувати мої повідомлення. Але це було 2 місяці, і я не збираюся відмовитися. Я думаю, що ще один місяць, а потім ми будемо говорити знову. Життя йде на, і ви повинні бути в цьому якось. Я не збираю будинок до своєї сестри, який дуже сміливо перетворив для себе. І вона не зможе будувати жертву довго. Тітка Larissa була якомога ближче до мене, як Tanya. Так це не просто для мене. Суддя мені стільки, скільки вам подобається. Але я думаю, що я зробив право. У мене є моя сім'я і моя дитина. І хто б я був би, якщо я не думаю про його добре?