Мишей залишить будинок в організованому порядку, якщо ви посипаєте трохи цього виробу всюди, навіть мій великий

Позбутися від мишей в приватному будинку назавжди - це мрія кожного власника, адже цей район неприємний, викликає матеріальні пошкодження, і небезпечно для життя людини і здоров'я. На жаль, мрії не завжди приходять вірними: деякі методи контролінгу гризунів неефективні і після певного часу, невеликі шкідники повертаються.

Мишей залишить будинок в організованому порядку, якщо ви посипаєте трохи цього виробу всюди, навіть мій великий р.

Редакція "Сайт" У будинку є кілька способів позбутися мишей.

Навіть якщо ви не бачите мишей, це не означає, що вони не є вдома. Щоб випустити наявність сірих тварин може підозрювати іржі, вичавити і стискати вночі. По дорозі знайдено пошкоджені вироби, отвори в стіні, на підлозі і бітені предмети. Існує також специфічний запах сечі, а на полицях можна побачити темні довгасті кали. Після того, як навіть ardent тваринний захисник хоче позбутися від мишей в приватному будинку один раз і назавжди!

Мишей залишить будинок в організованому порядку, якщо ви посипаєте трохи цього виробу всюди, навіть мій великий

У разі несприятливих умов у колишньому звичаї мишей підвищується ймовірність виникнення «незапрошення гостей» на території. Коли під час важкої осені мишки затоплюють водою, тварини йдуть в пошуках нового будинку. Але найбільш активна міграція гризунів спостерігається восени. Вони роблять свій шлях до барнів і будинків, знайти їжу там і можуть поселитися поруч з вами протягом багатьох років, крім випадків, коли аварійні заходи приймають для просування виробників, зволожувальних властивостей. Тобто залишки гризунів, які оцінюють отруту, а потім сходження під шкіру і загинув там, слід висихати без розкладання і стейки. Але практика показує, що без неприємного запаху не обійтися.

Якісно знищити гризунів, придбаних мишками. Але така пастка призначена тільки для однієї людини. Прийме час ловити всю кількість мишей.
Well-proven саморобні пастки. З точки зору «продуктивності» не поступаються фірмовим приладам.

Значно зменшити броду мишки допомагає спеціальному Velcro. Вони призначені для одноразового використання, тому витрачається матеріал разом з гризунами, які вступають в існування, повинні бути розподілені.

Для мишей необхідно розмістити в місцях, недоступних для дітей і домашніх тварин. При обробці отруйних препаратів необхідно дотримуватися правил безпеки і використовувати гумові рукавички. Дальні грижі і залишки отрути рекомендується закопувати на глибину не менше половини метра. Після фізичного перевищення мишей, догляд слід приймати для подальшого запобігання вторгнення на сайт.

Мишей залишить будинок в організованому порядку, якщо ви посипаєте трохи цього виробу всюди, навіть мій великий доб. 2

Способи утримання мишей від дому
  1. У отворах, виготовлених гризунів, виштовхують бавовняні диски або гребінці, замочені в розчині солі, берези та перцевого екстракту, беруться в одному співвідношенні. Ви також можете перемішати концентрат м'яти з аміаку. Непристойні речовини відлякують мишей до стійких запахів зношуються. І коли відбувається, сіль на тканині запобіжить жінок від виготовлення гнізда з неї.
  2. Зробіть всі тріщини і отвори з розчином штукатурки або цементу з домішкою зламаного скла.
  3. Ретельно знімайте всі номери і протріть підлоги розчином хлору або оцту.
  4. Придбання ультразвукових пристроїв для видалення гризунів.
  5. Помістити букети з сухих запашних трав навколо будинку: м'ята, ромашка, черв'яне дерево або коріандр.
  6. Отримати кота. Мишей не схожий на його запах. Навіть якщо вітчизняний пресатор не захопить їх, гризунів не буде їх уникати.

Скористайтеся цими порадами і переконайтеся, що вони дійсно допомагають отримати мишею з дому!