В'язкість,
наречена Рідко веде до чогось доброго. Тільки як паливо для когось, хто хоче зробити більше. Більше. Чи є Ваші гроші, сімейне щастя або, наприклад, визнання колег? Дуже добре, потім допоможе, наполегливість, робота, суперлюдський ентузіазм. Але як для всього іншого, це більше мінусів, ніж проз. Зберігайте їх якомога простіше.
3250Р. 3700Р.
Наречена і гордість приносили неприємності для багатьох людей. У зв'язку з нею сім'ї зламали, кар'єри зламали, і що там було? У Біблії вважається гріх. Але людина так влаштовує, що якщо щось здається непривабливим до нього, він не буде мені з ним. Особливо це стосується інших дій людей. Принципи вступають в гру і немає спини.
Наречена і гордість Згадуються дев'яни Усього не тільки на вулицях, але і в головах. Безперервність, дуже тривожна кримінальна ситуація і багато іншого. Весь пострадянський простір був струнким. Я знаю її. У той час мій тато пішов мій мама і ми обидва відчували себе погано. Багато людей ностальгія за останні дні. Але я радий, що моя мама і якось пережили.
Я пам'ятаю мій мама, що працює, як вона може. Вона варила в домашніх умовах, пришивається, в'язаний, навіть приймав чужий одяг для миття (шкіра не займе пральної машини). У будь-якому випадку це було весело. Я відчув його важко для неї. Але для самої частини я розумію, як і більшість дітей часу, що краще не плутати під ногами батьків. Тому вона пішла, щоб грати з друзями, просто ходити, щоб не бути вдома і не потрапити під гарячою рукою. Я, що сталося.
Як я виріс. Я знайшов себе гарним хлопцям, і незважаючи на мій молодий вік, ми вирішили його здивувати. Артур використовувався для того, щоб розповісти мені, що він працював на заводі, але якось я завжди пропустив його. А потім один день, коли запитав мене зустрітися з ним на роботі, він заснідав на голову: Я знаю це місце! вона була маленька дівчина і навіть пішла всередині з матір'ю. Дад працює тут!
Що сталося. Мій fiancé був підлеглим Дад, який не дивно, коли ви думаєте про це. Наше місто не дуже великі і перспективні місця для роботи не так багато. Я вже розумів, коли я зустрілася з батьками, тримаючи руки однією з його підлеглих. Я думав, що мій батько ігнорував мене або, швидше за все, скажеш hello і відключаю. Але ніхто не бачив сюрпризу на обличчі і великої посмішки. З тих пір ми почали спілкуватися.
Ви не можете сказати, що мій батько і я маю безпосередньо стати родичами з тих пір, але для весілля мені і Артура, він дав квартиру. З явних причин я не запрошував його на вечірку. Моя мама дізналася про те, що наша зустріч була приємно. Я думаю, що це мій батько і моє життя. Якщо мій тато хоче купити квартиру, це його рішення, і в кінці це право.
В той час я почав знати мій тато більше. Він завжди сказав, що hello мені через дружину, але ненав'язливо. Що, щоб бути чесним, зробив мене щасливим. Моя мама була зраджена, що приїжджала в гості, просить спілкування. Він точно знав, де жив Артур і Я. Але не було нічого подібного. На мій день народження він дав маленькі подарунки і це.
Я не знаю, як це сталося. Спочатку ми зустрічали трійка з чоловіком. Атмосфера була доброзичливою і чоловічою, для найчастішого, розмовного про бізнес, і я був, як це було, не брав участі. Але мій dad - сказав, що мій мама і я сказав, що я не хочу говорити про це. Він був чітким з очей, що він хотів продовжити розмову, але я наполягав на себе.
Далі, в якомусь дивний спосіб, перекреслені доріжки по вулиці. Ми пішли в кафе і говорили про минуле. батько зізнався, що він пошкодив свої дії і дасть все, що йому довелося повернутися назад. Він також розлучився, що жінка і не знає, куди піти. Несерйозні. І серце його тягнеться до своєї матері, яким він загубився в самий непристойний момент. Але що робити зараз?
Я пам'ятаю перший раз, ми запросили батька за день народження Артура. Ввійти, говорити. Сім'я, право? Моя мама не повернулася і відчувала себе погано. І я нічого не сказала. І коли вона нарешті виявила через шість місяців, вона була дуже сердитися з мною. Але щоб бути чесною, що я зробив? Він мій чоловік бос. Що, теж, необхідно врахувати.
І тоді я вагітна і мав сина. І прибув мій дочок. А потім питання з батьками почали нагріти. Вони не хочуть бачити один одного, тому вони приїхали до нас на свята. До того ж, Артур і я вже змінив квартири, навіть придбав авто. Все здавалося б, але ситуація з мамою і татом була важкою для мене. Я хотів би це зробити. Крім того, часові загостри. Ми повинні говорити як дорослі. Яким чином?
Я вирішив не запросити друзів або подруг. Моя дружина попросила мене зробити те ж саме. Але я назвав мій мама і тато. Я не думав, що вони борються, як діти на столі. Дочка доросла, має свято. Що був план. Я думав свою гордість і гордість не буде в дорозі.
Ми вже встигли чути перший погляд від моєї матері, коли, нарешті, з дихання і з гарною подарунковою коробкою вгорі, мій батько з'явився на двері. Він привітав мене приємно, сказав hello до Артура, і тільки тоді він побачив свою матір. Я думав, що це буде романтичним моментом. Але коли вона побачила його на дверцятах, вона відразу лопається в сльози. А потім вона підійшов і одягнулася мовно. Коли ми прийшли до наших почуттів, вона перевернулася до мене і назвав мене траєктором. Вона сказала нічого, щоб її ex-husband. Я вгадаю, що я думав, що він був
Тексти пісень, а це означає: Тоді коли я вирішив назвати її, думаю, що моя мама заспокоїлася, ми мали розмову. Ну, я слухав. Мама сказав мені. Вона сказала мені, що я був дорослим і знайшов щастя в житті. Так ми не можемо спілкуватися. Проживаю з батьком. Він має гроші і близько до чоловіка. Я не хочу знову зателефонувати. А потім з'явилася пара більше "афекція".
Я не розумію, чому вона відреагувала. Вона не мала чоловіка з Даду, як я знаю? Що все це шляхос і гордість? Я бажав згасити їх, але я був екстремальним. Як поводитися зараз, я не маю ідеї. Але знаючи свого персонажа, на той час як я дійсно краще не назвати її. Це природа. Наречена і гордість, що ще можна сказати?