Моя дочка розлучила чоловіка і прийшла до життя з мене в с., і тепер відправляє мене до роботи.

З школи ми навчимося, заробіток Більше зусиль він витрачає на отримання хорошої професії. Це підручники і нудний роте не є збитком батьків, але спосіб дізнатися і досягти чогось в майбутньому. Лофери з спини - це просто звичайні втрати і в майбутньому вони не очікують нічого хорошого. І за жодних обставин слід слухати їх. І це найкраще для того, щоб ви могли жити в житті.

Що б не було, щоб дізнатися заздалегідь, що буде, на жаль, неможливо. Є занадто багато змінних в рівняння. Ми можемо лише сподіватися, що в певній точці ви зробили правильний вибір і продовжуєте працювати, щоб зробити все краще. Так що ні ваших батьків, ні ваших майбутніх дітей будуть захоплені вами. На Вашій вулиці буде свято.

З віком я більше і частіше почав ловити себе мислення, що я зробив багато в житті неправильно. Це, мабуть, знак зростання, але в моєму випадку, ймовірно, стає старшим. Що, якщо моя дочка 27 і мій бабуся є про поворот 5? Але вони найбільш важливі і найдорожчі речі у мене. Так не боятися, але розкачати рукави і допомогти їм, незалежно від чого. Ну, давайте мені 50 років. Я думаю, що це ще здоров'я.

Моя перша помилка була залишатися в селі після весілля. Моя людина і я був як локальним, але він хотів спробувати орендувати квартиру в місті, так і в іншому випадку спробувати підхопити там. Я проти неї. Я не схожа на ідею переміщення і навіть страшного мене. Крім того, я вагітна досить швидко після весілля, тому я був нервом, буквально, про будь-яку дрібницю. Ми поговорили з нашим чоловіком і вирішили відкласти рух до кращого часу. Але що може бути більш постійним, ніж тимчасовий?

До речі, я зробив дуже добре в школі. Так я був сподіватися, що навіть тут, в звичайному селі я знайшов себе гідну роботу. І це, ймовірно, мій друг. Якщо ви молодий мама і домогосподарка, ваша кар'єра закінчена. Я не бачив ніяких зворотних прикладів, крім фантастичних фільмів або серіалів. До речі, я хотів би відзначити, що мій ex-girlfriends і однокласників, які в минулому нічого не зробив, ніж постійно маючи справу з старшими хлопцями, все одно зламався у людей. Я ніколи не думав про це, але це факт.

Моя дочка пішла в місто після її весілля. Вона також мала дитину швидко. Але після цього нічого не сталося. Чоловік почав ходити, спочатку таємно, а потім повністю без приховань. Аліна спробувала якось змінити ситуацію, щоб дізнатися, яка причина цього ставлення до неї. Але відповідь була простою і банальною. І він не піклується про дитину, грубо кажучи. Розлучення та переїзд. До мого села.

За цей час я поховав чоловіка і живу. Іноді це було важко, іноді простіше, але нічого не неправильно з тим, що моя дочка і дитина буде жити з мною. Погано: наші погляди на комфорт були занадто різними. Людина швидко звикла до хорошого і я бачив, що життя міста зробила Alina м'якше. І хоча вона відхилялася, я знаю, що настала на 5 років. Для мене це стало нормою роками. Ви повинні сидіти на телефоні менше і спати одночасно. Чи не це?

Речі затримали трохи дивних. У мене є невелика ферма і я люблю працювати на землі. Нещодавно після прибуття моєї дочки я купила коза. Для молока сир ще можна зробити. Дуже корисним придбанням для села. Але Аліна, замість того, щоб подякувати мені, підказав, що вона і мій бабуся не схожий на кози. Так само, вона пахне, змащує багато і в цілому, з нею багато проблем. Я не збираюся,

34018962

Пілінги З іншого боку, дочка отримує алімонію. Не виходив колишній син-в-право, так як багато людей роблять сьогодні, і вказав свою чесну зарплату. Тому, по відношенню до села, алімонія не виглядала так мало. Але Аліна не хоче витрачати її. Я починав кинути щось. Я був німим, хоча, звичайно, додаткові кошти не зашкодили нас. Якби вона не бачив, якби всі її думки були зайняті чимось іншим.

І я скоро зрозумів, що це було. Або ж, ким. Василь, локальний інженер з заводу. Молоді, стюардеси. Але що не припинило його від висихання мого дому. А друг сказав мені, що вона побачила їх ходи разом. Я сидів з моїм онуком, якби я не був інший бізнес. Ні, я люблю цю дівчину, але вона має мати, яка має виглядати після своєї дитини. Що далі? Вона буде мати серйозні стосунки з Васею, і що? Чи вона збирається взяти його в місто або він збирається надати йому тут? І так, і щоб не спинитися - немає шансів, вони занадто різні.

Пілінги Але це не дивно. І бесіда з Аліною і пропозиція вона зробила мене. В цілому, одна з її міст друзі розповіла їй, що її мама купила його і її чоловік квартири. І не просто коробка, але хороший житло в новобудові. Ось ми йдемо. І найцікавіше, що я можу зробити те ж саме, піти за кордон і почати працювати там. Зважаючи на те, що друг, робота - не вдарив пласкі. Не потрібно знати мову. Я дізнався німецьку мову в школі, але я не пам'ятаю її на всіх.

Чи є це? Моя дочка говорить про те, що в той час як вона підняла дитину і намагаючись поліпшити її особисте життя, я можу працювати і жити десь ще. Для мене це буде відпочивати, бо не існує нічого більш «гарячого», ніж спосіб життя. Крім того, вона навіть зберегла свій квиток, тому немає нічого платити або шукати. Сісти вниз і літати. І я можу відправляти частину заробітної плати її з її онуком, вона потім дасть, коли вона повертається на ноги.

І так, я добре розумію. Ну, що робити, якщо вона не могла заробити тільки дочку для нормального життя, доведеться почати старіння. Не мій перший, не мій останній. Але щось всередині мене говорить, що це, ймовірно, буде ще однією помилкою в моєму житті. Що нічого хорошого прийде його і буде тільки гірше. І я думаю, що Аліна потребує очей і очей прямо зараз. Але я не можу няти своє життя? В короткий час я повільно збираю речі і пишу найбільш необхідні фрази німецькою мовою. Я хотів би це в іншій країні. Як мінімум я бачу щось нове. Я можу допомогти дочку з чимось.