Ми робимо всі помилки, але Господь буде прощати нас, якщо ми приїжджаємо до нього з щирою молитвою.

Молитва до Господа прощення гріхів є потужним і ефективним. Соонер або пізніше, багато християни вдаються до нього, які дбають про свою долю і спасіння душі попередніх і майбутніх поколінь. Так як на землі немає особи, яка абсолютно нічого не торкається, рекомендується, щоб всі віруючі променя ділігуються і регулярно.

Сьогодні видання. "Сайт" Він подарує вам молитви, які допоможуть вам прощення.

Молитва до Господнього прощення гріхів так буває, що люди пазухи часто. Деякі роблять це непомітно і несвідомо. Вони просто не думають, що вони роблять неправильні і порушують християнські накази. Іноземці діють цілеспрямовано і не бояться лютого неба. Вони впевнені в їх неспроможності. Як тільки вони взяли гріх на душу, але ніхто не приніс їх до правосуддя. Тільки з роками приходить розуміння того, що гріхи і неправомірності можуть впливати не тільки на людину, яка їх чинила. Його гріхи зважилися на майбутніх поколінь.

Святий лист стверджує, що злочини предків можуть вплинути на третій і навіть четвертий покоління. Якщо дітям слідувати за ступеню батьків, то виникає ймовірність того, що з'явиться родзинка. Покарана Богом. Але кожен християнин має можливість попросити Креатора за милосердя і недбалість. Можливий спосіб врятувати душу осені люди є променям для прощення гріхів.

Прощення прощення гріхів різних поколінь. Якщо один з грішників загинув довго, то діти і близьких можуть попросити його. Щоб попросити прощення племінних гріхів, потрібно переписати імена всіх родичів в прямій лінії і згадати їх у молитві. У цьому списку бажано досягти сьомого коліна. Вони кладуть свічки і читають молитву перед іконою Ісуса Христа або Пресвятої Богородиці.

Молитва до Ісуса: «Наш Господь, Ісус Христос, прошу всіх гріхів безкоштовної волі і мимовільної, для того, щоб я подарував їм.» Я приніс до життя і мертвий для болю і розпаду, що я був викликаний в моєму минулому і теперішньому житті. Я прощаю своїх відступників, щоб вони викликали мене.

Господи, пробачте гріхи мого життя і загиблих родичів. Я молюсь за прощення для всіх людей, що живуть і мертвих. Хто опинив свою сім'ю за словом або знесеним?

Боже, я спалогізую для всієї родини. Я бачу тебе, пробачте всі наші гріхи, очищайте і заощаджуйте наші душі, зцілюємо і захищаємо рідних. Милосердя Ісуса Христа, Я запитаю Вас стати співчуттям і захисником нашого покоління, надсилайте нас Ваш благословення, найкращого здоров'я і благополуччя, заповнивши нас світлом і любов'ю.
Господи, збережіть свою сім'ю і направляйте нам на правий шлях. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа! Амен!

Молитва за прощення гріхів Пресвятої Богородиці Принесіть до Царя Небесного мого запиту про прощення всіх гріхів безкоштовно і мимовільно. Боже, я вірю в тебе, молитися Ісуса Христа для родичів мого життя і загиблого, дайте їм ремісії гріхів і Його благословення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа! Амен!

р.

Господи послухатиме ваші молитви, коли ви дійсно шкодаєте. До тих пір, поки ви не відкидаєте, не можете прощення гріхів.