Мами в її 70-ті роки, тому я вирішив повернутися до міста, але я скоро зрозумів, що це було помилкою.

Конструктивна критика власної дитини завжди є можливість запускати в конфлікт. Неважливо, як закрити і дорогі ми, кожен з нас – окрема людина, яка не любить чути негативні речі про себе. Тексти пісень, а це означає: І коли це відбувається знову і знову, речі будуть тільки гіршими. Саме тому виникає так звана проблема батьків і дітей. Різні покоління не хочуть чути один одного. Між ними є тимчасовий проміжок.

З іншого боку, дорослі не завжди толерантні до можливих претензій від молоді. Що вона розуміє, після всього? Чи має досвід судити тих, хто жив життя? Звісно не. Це не сталося раніше. Молода людина тільки продемонструвала повагу і йшла про свій бізнес. Не кажучи нічого. Він був дрібним, що зараз?

Конструктивна критика Я не можу сказати, що моя сім'я на власній, тому що це буде неправдивим. Мій чоловік хороший фахівець. Так, завдяки своїй роботі, моїм дітям і я жити досить добре. У нас є трикімнатні апартаменти біля центру, є автомобіль, котедж. Я дуже вдячний йому за це, хоча це через його роботу, яку ми бачимо один одному на дуже нерегулярному графіку. Пари днів не можна залишити квартиру, а потім поїхати на бізнес-тур за весь тиждень.

Але я знав, що я зробив. Роль господині прекрасно підходить мені. Сьогодні жінка не зобов'язана подрібнити деревину і перенести воду з весни. Багато залежить від сучасної технології, яка економить час, полегшуючи життя. Так мій діти і я можу ходити багато, піти на виставки, просто мати хороший і веселий час. І якщо у мене немає часу, щоб приготувати вечерю, служба доставки буде робити просто дрібно. Головне, щоб дізнатися, хто ввімкнути.

Моя мама живе в країні окремо. Вона понад 70, і вірю мене, як тільки дочка, я розумію все. Я використовую для відвідування свого чоловіка і дітей. Вони привозять гостей, їжу. Все, що потрібно. Але через постійне працевлаштування мого чоловіка я втомився запитати його жертвувати вільний час, щоб відвідати матір. Я не знаю, як водити себе, тому наші візити стають меншими і рідше.

Але не варто судити мене, конструктивна критика потрібна всюди. Я не забуваю про маму і, поговоривши все з чоловіком, вирішив переїхати з нами в місто. Дівчата люблять свою матір. Чоловік поважає, теж. Крім того, вона відчуває себе досить добре, тому вона не повинна бути тягаром для всіх. Якщо вона може служити в сільській місцевості, то тут, з мене і всім необхідним гаджетам, її життя стане більш комфортним. Що я думав. Але життя показало, що речі дійсно не так просто.

Ми подарували маму кімнату, яка не залишилася на першому місці. Великий телевізор, багато каналів. Я варився. Мама любить її. Кухня в самому серці, не за кордоном, як можна просто і смачно. Я був трохи боятися, що сім'я лікує це з негативністю, але борщ, чорниця і пельмені подобалися навіть дітям, не кажучи вже про чоловіка. Він також почав похвалити мене, що був дуже приємним.

Але після того, коли мама поселилася трохи, її ставлення до мене стала досить складною. В першу чергу вона змінила все в її приміщенні, як вона побачила. Тоді я пішов на кухню і навіть у ванній кімнаті. Я не зажадав їй чистити або мити посуд. Але з якоїсь причини вона перемістила всю побутову хімію з одного місця до іншого, кладуть кухонні рушники, де я ніколи не знайшов їх самостійно. І я досі не знаю чому.

Відповіді, цукор та інші трифлі, які знаходилися з верхньої полиці та переїхали до столу. Ні, я розумію, є велика кількість номерів. Але тільки чоловік п'є кави з цукром від всієї родини. Він єдиний, хто використовує гарячий перець. Ось чому всі ці продукти були зверху. Він високий, він отримає себе. Моя мати і я невеликий, і в цілому, я підібрав кухню бути комфортним.

156207

Те ж саме сталося з ванною кімнатою. Рештале не обходило її. І я розумію, якщо ви хочете приватний простір для мила, гігієни, зубної щітки. Але ліки для трубних закупорок. Що це те, що вам сподобалося?! Деякі особисті переваги, я думаю. Зробіть його фен-шуй. Чи є конструктивна критика? Про нас

Але це не закінчилося. Незабаром моя мама почала критикувати мене, бо я не робив багато побутових хорів. В її розумі я не маю занадто багато часу, особливо так як я мати двох дітей. Якщо кухар варить, це її заслуга, не шахта. Все, що я повинен зробити, йде на кухні і мити, готувати або чистити. І ось, ви бачите, навіть чайник відходить, коли він відвариться. Як це?

Я невірно про дітей. Ми дуже багато часу разом. Діти повинні піти в школу і зробити свою домашню роботу. Все, що ми говоримо про саморозвитку та інші речі для моєї матері порожній. Так само згоджена вода позбавить своїх онуків незалежності. Ну, принаймні, вона не зробила мене йти і навчатися з ними, як я використовую. Щоб навчити книгу, яка ніколи не буде використовуватися пізніше.

Я дуже хворий. Спочатку я думав, що місто вражало її. Я не хочу, щоб мати сидіти в чотири стіни. Ми покажемо про те, що все відбувається. Але не зацікавився. Тоді я запитав, якщо вона пропущила своїх друзів в с. і захотів відвідати їх. Відповідав: «Що я не бачив там, вони старі. й

І нарешті, я не можу стояти його і попросити мами, щоб приїхати додому. Може бути добре там, і вона не буде так нервовою. До якого вона погодила з нерозголошенням задоволення. Моя людина, і я збираю її назад. Ми завантажили машину, наповнену їжею, водою та всім необхідним. З тих пір, на телефоні, мама завжди має життєрадісний і веселий голос. Вона легко спілкується з мною і не забуває запитати, як є син-в-право і її онуки.

Я не розумію, де вона потрапила в характер. Вона розумна, вирощена жінка. Але чому мій мама починає діяти як кричуща дитина в моєму будинку? Чи є присутність нашої сім'ї так втомилися? Або, можливо, це просто мені. Він збиває мене з доріжки і навіть змушує мене відчувати себе порожнім і непоганим. Я сподіваюся, що вона дійсно відчуває себе вдома в селі. Якщо що-небудь, ми завжди вітаємо вас з матір'ю. Головне - власне бажання. І бути чесним, трохи більше, ніж нормальна людська позитливість.