Я пішов з про емоції і вирішив допомогти сина з дочкою-завданням, я не підозрю, що я був збитий.

Чи можу я орендувати квартиру? родичі і що прийде з нього? Питання для деяких людей дійсно горять, тому що сімейні зв'язки є одним, і живі копійки кожен місяць є досить іншим. Чи були навіть маніпуляції, тиск на життєдіяльність або загрози. Для деяких особистісних здобутків завжди буде вищим, ніж найбільш базові поняття честі. Що ми робимо зараз?

Крім того, для родичів, кілька людей подуматимуть укладення офіційного договору. Чи не існує ніякої довіри? Чому б ви орендували будинок з такими родичами, правда? Власне, немає. Неймовірно. У разі виникнення будь-яких проблем, які скорочуються або пізніше починаються, поміщик буде відповідальний за них. І це означає, що незгоди і роз’яснення відносин почнуться на абсолютно іншому рівні. І провадження вплине на досить широке коло людей. І в невеликих містах, це ціла подія. Найвища, ніж всі Латинські Американські ТВ-шоу поєднуються.

Що не готовий до жертви жінки для щастя тільки дитини? Ми не спати ночі, коли вони ростуть, ми сірі рано, коли вони стають підлітками, і ми дотримуємося розривів, коли вони стають вільними і незалежними. Я розумію ситуацію дуже добре, бо це те, що я. Але нещодавно я вирішив сповільнити трохи і жити за себе. Я думаю, що це час для того, щоб допомогти мені з чимось.

Я був дуже щасливий для нього день. Мій батьки і я оплачував навпіл на весілля, тому мій подарунок молодим був символічним. Гроші в конверті, щоб купити обладнання або щось інше. Я не знаю, як їх нова сім'я керувала пожертвами, і це не важливо мені. Зробіть свої рішення.

Після цього молодий переїжджає в квартиру, в якій вони мешкали протягом деякого часу. Знімна двокімнатна панель в хорошій зоні. Я хотів, що вони могли дозволити собі окрему квартиру, так як я знаю багато разів, коли інші пари мали це питання в головному місці. Так говорити, номер проблеми.

Проте, після кількох років, бізнес сина почав відхиляти, і такі витрати стали занадто зайвими для своєї родини. Тоді мій син повернувся до мене за допомогу. У той факт, що мій пасивний дохід складається з оренди іншої квартири, яку я отримав після того, як мій екс-людей, батько. Я орендував його до одного чоловіка, який оплачується щодня, був тихий і ніколи не зробив ніяких скарг про ремонт, сусіди або оренду. Золотий тенант.

Хоча я був дуже сумним, щоб сказати до моєї відносно стабільної фінансової ситуації, я вирішив допомогти сина. З тих пір, як я дізнався про те, що мій дочок-в-в-в-одному був на демолі. Я може жити на час без моєї улюбленої червоної риби і морепродуктів, але син є сином. Його сім'я потребує допомоги на всіх витратах. Після того, як його дружина почала спілкуватися з матір'ю. Я постійно питала пораду.

Але через три роки я зрозумів, що я впала в типову пастку хороших відносин. Коли це свого роду час для гостей і честь дізнатися, і розповісти про це, якось не повертайте язику. Моя синова справа вирушила, зарплата стала такою ж, можливо, навіть трохи зросла. Я помітив, що я був жиром, я мав задиха. Ви думаєте, що це гарне життя? Ні, друзі. Все про погану якість продукції: вони швидко отримують жир, тому що ви їсти тільки вуглеводи. Я не можу стояти. Постійна сонливість і тяжкість в шлунку. У будь-якому місці я мав зробити щось.

Так на одному з зустрічей я безпосередньо попросив сина, і коли він думає шукати нову квартиру. Після того, як шахта далеко від своєї роботи і, ймовірно, є безліч варіантів для кожного смаку. Але він, незважаючи на мої очікування, вирішив просто жартувати про це. А дочка-в-завтра тихо помітила, що мій онук ще занадто молодий і потребує деякого часу, щоб виростити. Для чого я прагнув відповісти на підготовлену фразу, які діти для мам в цілому завжди залишаються невеликими. До того ж у садку можна знайти нову квартиру.

Не дивно, що наша наступна розмова не працює. Я розумію це з самого початку, але що я можу зробити, якщо це важко для них, молоді, то які шанси нормального життя для мене, пенсіонер? Я нагадав їм, що їх сім'я ніколи не приносила мені їжу або допомогли мені фінансово. Скільки втрачених грошей я отримав більше років? Сама річ. Але ніхто не чув мене. Вони просто зберігають тихі і занурюють свої ніздрості, перспективні для відображення на мій слова.

Через тиждень пара знала себе. Вони запрошували одну з своїх рідних, які я бачив лише на весілля сина, на день народження. Як кажуть, я точно не пам'ятаю його. Я хотів відмовитися, скаржавшись про відсутність грошей на подарунок, але кореспонденти сказали, що не потрібні подарунки, тільки моя компанія. Ну, я сказав так, якщо це справа, ми повинні йти. Відносні засоби після всього.

І було реальне "шоу" на вечірці. На мене була увага. Як ви можете здогадатися, моє рішення «забрати квартиру з нуля». Я тільки сказав, що це один раз, але я пам'ятаю його. Як жінка мій вік ставить своїх дітей і онуків в такому страшному положенні? Чи є щастя на гроші? Чи є мій особистий комфорт більш важливим, ніж мати з дитиною та доброробним сином? Я в основному запитав ці питання. А натовп десять або більше дивився мене в око і тихо захопив мене. Я сподіваюсь, що вони не вірять про день народження.

В короткий час ми вирішили: нехай син і дочка-в-завдяки, але оплачуємо оренду. Про половину середньої ціни в місті. "Авро," Я маю на увазі менший спосіб. Але тепер я маю право діяти як реальний поміщик. Внески на ремонт, вимагають своєчасного оплати і так далі. Я був змушений зробити такі концесії просто, подрібнивши номер. Що ми робимо?

Я не думаю, що це буде працювати, тому що ми просто збираємося від одного, як сім'ї. Але немає нічого, тому що, крім мене, кожен щасливий з нашим контрактом. І, щоб бути чесним, я не буде як м'який з сином, як я звик бути. Будь-яке пошкодження або пошкодження вашого будинку буде виплачено з вашої кишені. Чи можу я усвідомити, що після двох або трьох інцидентів, як це, ми будемо відвідати один одного з рисом в нашій кишені? Звичайно. Але вони обрали цей тип відносин для себе. Я хотів щось абсолютно різне.