Я пішов з про емоції і вирішив допомогти сина з дочкою-завданням, я не підозрю, що я був збитий.

Чи можу я орендувати квартиру? родичі і що прийде з нього? Питання для деяких людей дійсно горять, тому що сімейні зв'язки є одним, і живі копійки кожен місяць є досить іншим. Чи були навіть маніпуляції, тиск на життєдіяльність або загрози. Для деяких особистісних здобутків завжди буде вищим, ніж найбільш базові поняття честі. Що ми робимо зараз?

Я пішов з про емоції і вирішив допомогти сина з дочкою-завданням, я не підозрю, що я був збитий.

Крім того, для родичів, кілька людей подуматимуть укладення офіційного договору. Чи не існує ніякої довіри? Чому б ви орендували будинок з такими родичами, правда? Власне, немає. Неймовірно. У разі виникнення будь-яких проблем, які скорочуються або пізніше починаються, поміщик буде відповідальний за них. І це означає, що незгоди і роз’яснення відносин почнуться на абсолютно іншому рівні. І провадження вплине на досить широке коло людей. І в невеликих містах, це ціла подія. Найвища, ніж всі Латинські Американські ТВ-шоу поєднуються.

Що не готовий до жертви жінки для щастя тільки дитини? Ми не спати ночі, коли вони ростуть, ми сірі рано, коли вони стають підлітками, і ми дотримуємося розривів, коли вони стають вільними і незалежними. Я розумію ситуацію дуже добре, бо це те, що я. Але нещодавно я вирішив сповільнити трохи і жити за себе. Я думаю, що це час для того, щоб допомогти мені з чимось.

Я був дуже щасливий для нього день. Мій батьки і я оплачував навпіл на весілля, тому мій подарунок молодим був символічним. Гроші в конверті, щоб купити обладнання або щось інше. Я не знаю, як їх нова сім'я керувала пожертвами, і це не важливо мені. Зробіть свої рішення.

Після цього молодий переїжджає в квартиру, в якій вони мешкали протягом деякого часу. Знімна двокімнатна панель в хорошій зоні. Я хотів, що вони могли дозволити собі окрему квартиру, так як я знаю багато разів, коли інші пари мали це питання в головному місці. Так говорити, номер проблеми.

Проте, після кількох років, бізнес сина почав відхиляти, і такі витрати стали занадто зайвими для своєї родини. Тоді мій син повернувся до мене за допомогу. У той факт, що мій пасивний дохід складається з оренди іншої квартири, яку я отримав після того, як мій екс-людей, батько. Я орендував його до одного чоловіка, який оплачується щодня, був тихий і ніколи не зробив ніяких скарг про ремонт, сусіди або оренду. Золотий тенант.

Хоча я був дуже сумним, щоб сказати до моєї відносно стабільної фінансової ситуації, я вирішив допомогти сина. З тих пір, як я дізнався про те, що мій дочок-в-в-в-одному був на демолі. Я може жити на час без моєї улюбленої червоної риби і морепродуктів, але син є сином. Його сім'я потребує допомоги на всіх витратах. Після того, як його дружина почала спілкуватися з матір'ю. Я постійно питала пораду.

Але через три роки я зрозумів, що я впала в типову пастку хороших відносин. Коли це свого роду час для гостей і честь дізнатися, і розповісти про це, якось не повертайте язику. Моя синова справа вирушила, зарплата стала такою ж, можливо, навіть трохи зросла. Я помітив, що я був жиром, я мав задиха. Ви думаєте, що це гарне життя? Ні, друзі. Все про погану якість продукції: вони швидко отримують жир, тому що ви їсти тільки вуглеводи. Я не можу стояти. Постійна сонливість і тяжкість в шлунку. У будь-якому місці я мав зробити щось.

Так на одному з зустрічей я безпосередньо попросив сина, і коли він думає шукати нову квартиру. Після того, як шахта далеко від своєї роботи і, ймовірно, є безліч варіантів для кожного смаку. Але він, незважаючи на мої очікування, вирішив просто жартувати про це. А дочка-в-завтра тихо помітила, що мій онук ще занадто молодий і потребує деякого часу, щоб виростити. Для чого я прагнув відповісти на підготовлену фразу, які діти для мам в цілому завжди залишаються невеликими. До того ж у садку можна знайти нову квартиру.

Не дивно, що наша наступна розмова не працює. Я розумію це з самого початку, але що я можу зробити, якщо це важко для них, молоді, то які шанси нормального життя для мене, пенсіонер? Я нагадав їм, що їх сім'я ніколи не приносила мені їжу або допомогли мені фінансово. Скільки втрачених грошей я отримав більше років? Сама річ. Але ніхто не чув мене. Вони просто зберігають тихі і занурюють свої ніздрості, перспективні для відображення на мій слова.

Через тиждень пара знала себе. Вони запрошували одну з своїх рідних, які я бачив лише на весілля сина, на день народження. Як кажуть, я точно не пам'ятаю його. Я хотів відмовитися, скаржавшись про відсутність грошей на подарунок, але кореспонденти сказали, що не потрібні подарунки, тільки моя компанія. Ну, я сказав так, якщо це справа, ми повинні йти. Відносні засоби після всього.

І було реальне "шоу" на вечірці. На мене була увага. Як ви можете здогадатися, моє рішення «забрати квартиру з нуля». Я тільки сказав, що це один раз, але я пам'ятаю його. Як жінка мій вік ставить своїх дітей і онуків в такому страшному положенні? Чи є щастя на гроші? Чи є мій особистий комфорт більш важливим, ніж мати з дитиною та доброробним сином? Я в основному запитав ці питання. А натовп десять або більше дивився мене в око і тихо захопив мене. Я сподіваюсь, що вони не вірять про день народження.

В короткий час ми вирішили: нехай син і дочка-в-завдяки, але оплачуємо оренду. Про половину середньої ціни в місті. "Авро," Я маю на увазі менший спосіб. Але тепер я маю право діяти як реальний поміщик. Внески на ремонт, вимагають своєчасного оплати і так далі. Я був змушений зробити такі концесії просто, подрібнивши номер. Що ми робимо?

Я не думаю, що це буде працювати, тому що ми просто збираємося від одного, як сім'ї. Але немає нічого, тому що, крім мене, кожен щасливий з нашим контрактом. І, щоб бути чесним, я не буде як м'який з сином, як я звик бути. Будь-яке пошкодження або пошкодження вашого будинку буде виплачено з вашої кишені. Чи можу я усвідомити, що після двох або трьох інцидентів, як це, ми будемо відвідати один одного з рисом в нашій кишені? Звичайно. Але вони обрали цей тип відносин для себе. Я хотів щось абсолютно різне.