Максим Галкін остаточно залишив Святу землю і не планує повернутися туди до не менше 20 березня

Життя іноді дає неприємні сюрпризи навіть художникам. У зв’язку з воєнним законом в Ізраїлі відбувся концерт Галкіна до 20 березня. Де я можу бачити комедія зараз? Це було прийнято рішення редакційної колегії. "Сайт"й

За місяць з Ізраїлю В результаті багато людей змушені залишити свої будинки. Сім'я Галкіна і Пугачева не виняток. Максим Галкін був першим, щоб залишити Ізраїлю. У Європі заплановано концерти. Так, жителі Великої Британії, Молдови, Кіпру та Польщі змогли насолодитися виставами художника.

Не дивлячись на всі події у Святій землі, Максим Галкін провів концерти в різних містах Ізраїлю. Але влада заборонила всі масові заходи в країні. Закриються школи та садки. Є тільки магазини і підприємства, які забезпечують населення базовими потребами і продуктами. Життя в цих умовах неймовірно складна.

Але Пугачева залишила країну з дітьми Ліза та Гаррі. Вони переїхали на острів Кіпру. Нещодавно родина купила майно, яке дозволило їм отримати громадянство цієї країни. Про те, де і в яких умовах життя Дай, ми писали раніше. В менш ніж два роки завершено будівництво особняку біля моря в місті Лімассол. До тих пір, коли тут розселилася зірка сім'ї.

А тепер Максим Галкін повернувся до своєї сім'ї і провів вільний час з дружиною і дітьми. Нещодавно записав відеоповідомлення до своїх шанувальників. Саме тому не можна провести концерти в Ізраїлі. Як довго війна триватиме складно. Тому концерти були перенесені на пружину 2024. Всі придбані квитки залишаються дійсними. Максим Галкін опублікував в Instagram нові дати концерту.

Здається, що сім'я проведе наступний рік на острові Кіпр. Максим, нарешті, має більше часу з дітьми. Він завжди підійшов до різних заходів і заходів для своїх дітей. У якій школі продовжать навчатися Ліза і Гаррі, залишається невідомою. Займатися онлайн-курсами в Ізраїлі. А для того, щоб не сидіти свічку, Максим Галкін вже оголосив свої виступи в містах Естонії та Швеції.

км

Але не ігнорувати те, що на різних відео повідомленнях Максим Галкін виглядає різним. Відео, записані в Ізраїлі, показали втому і зовнішній вигляд. Але здається, що Кіпрський клімат отримав користь художника. У останню чергу відео повідомлення Максим помітно освіжає і омолоджується. Звісно, шляпки негайно звинуватили Максиму за допомогою фільтрів для запису відео. Або, можливо, це все про інше освітлення і, звичайно, підтримує сім'ю, яка знаходиться поруч і сейф.

Війна завжди погана. Неважливо, що відбувається в світі, це завжди руйнування і гранат. Наш редакційний персонал приєднується до слова Максима Галкіна та бажає нашим читачам залишатися безпечними, подумати про хорошу та приємну атмосферу.