Я зустрілася з братом і дізнався про всі деталі життя моєї сім'ї, ледь затримала назад, щоб не відразу піти в дочку.

Для того, щоб вам було якомога простіше думати про нашу мову. Хтось більше, хто менше, але спілкування є важливою частиною нашого життя, незалежно від того, що хтось говорить. Однак, якщо ви пропустили частку власних кон'юнктури і прикрас в цьому зв'язку, в цьому випадку вона перетворюється в звичайний чаттер, який не несе в собі корисну інформацію. Як народжується gosip І чутки? Так, це дуже просто, точно в той момент, коли хтось перший вирішує вразити співрозмовника.

Тексти пісень, а це означає: І що дійсно боляче є те, що іноді говорять, як це може дійсно боляче. Хтось зробить невірні висновки для себе, відреагувати занадто багато – і жити конфлікт з синього. Тому навіть якщо говорити з близькими друзями і друзями, важливо не намагатися здивувати їх занадто багато. Перебільшення є нормальним, але ви не повинні йти за ним. Розповсюдження правди є найкращим рішенням будь-якої точки.

Останній місяць Я зустрілася з сестрами, які привітали мене на чудовому дочку. Вона також висловила шкоду, що мій син вже має проблеми зі здоров'ям у такому юному віці. Я був поспішним, тому я не звернув увагу на її слова. Але вже через тиждень я зустрілася з Кумою, яка на зустрічі розповіла мені про те, що саме. Коли я питав її правильно і нарешті з'ясував, що справа була.

Відповіді зробили мене гучним диханням і розкачати очі на машині. Знову Маша і її довгий язик без кісток. Моя дружина сина повертається в її репертуар. Як вона керує торкнутися з багатьма людьми? З-за кордону! Продовжити роботу з Богом. Не бачили дітей на рік, тому залишатися з ними і чоловіком. Ні, вона має йти з цілим містом, вона просто не може жити без неї! Як народжується сім'я.

Мій син одружений Марія про 7 років тому. Зняли квартиру, як працювали, так і швидко мали сина. Потім з'явився рік і половина пізніше дочка. Чудова молода сім'я з двома дітьми. Як бабуся, я хотів щось інше? Звісно, я не хотів, щоб Толя, мій син, будучи батьком всієї родини, мав працювати на обертанні основи. Він рідко прийшов додому, побачивши мало своїх дітей і дружини, але приніс гроші. Так їхній стандарт життя був досить гарним.

Тим не менш, що його безпосередній керівник був колишнього однокласника. Добрий друг і друг, навіть я пам'ятаю його з школи. Толя приймала мені, що якщо він не був для нього, він навряд чи отримав таке гарне місце з щедрою зарплатою і відносно доброякісними умовами. У будь-якому випадку Маша після народження сина поїхав на батьківщину, займаючись дітьми і насолоджуючись життям. І чому б не було постійного доступу до картки чоловіка? Ви можете піти в тренажерний зал, а в кафе з друзями. І як відчувається чоловік – неважливо, він хлібобулочний.

р.

Я може бути трохи упередженим, але ви пробачте мені для цього. Я намагаюся бути доброю матір'ю і не заважати необхитно в родинному житті сина. Але я не можу мовчати про те, що мій дочок-в-право занадто багато розмовника. Навіть на весіллі вона збирається багато контактів між нашими родичами і сином партії і почала активно спілкуватися з ними. Чому? Я не знаю, що це персонаж. Сенсорна мова - це особлива насолода для Марії.

На жаль, більше року тому Толя втратила свою роботу. Не через будь-які помилки або помилки. Власником бізнесу він працював на продаж все. На зміну старих робітників з новими. В цілому це історія. Але це було вона, яка значно потрапила сімейний бюджет сина та дочки. Тому, незважаючи на спроби Toli знайти роботу з гідною виплатою, Маша вирішила діяти самостійно. Щоб отримати гроші за кордоном. На щастя, одна з її багатьох друзів вже зловила там, тому не було проблем з пошуком роботи.

Peels Tolik попросив її, щоб прийти до неї почуття, дочекайтеся, поки він знайшов кращий варіант. Я не думаю, що вони вийшли з грошей в один день. Савви Маша не можна назвати, але навіть вона повинна розуміти, що вона має два діти, тому деякі гроші завжди повинні бути доставлені в сторону просто в разі. Тим не менш, що це дійсно сталося. Проте, мій син не чув, і Мері залишили на рік.

Весь цей час я допомагав онукам. Я прийшов, щоб побачити їх трохи, через мої здібності, звичайно. Приготувати, очистити, якщо було час. Моя сина не була на дивані, він завжди зайнятий. Покажіть вам правду, мій погляд полягає в тому, що він кладе дітей на ноги. Суддя за себе: він знайшов нову роботу, там немає шкідливих звичок, все добре з характером. Він не працює після того, як діти люблять курку, але він батько. Я вірю, що кожен в сім'ї має роль грати.

Пілінги І прийшли Марія. Це рік. Перш за все вона запрошувала десять людей, включаючи мене, в ресторан. Вона сказала мені, як вона працювала на своєму другому тренажері. Вона допомогла іншим дорослим жінкам схуднути і отримати у формі. В цілому вона зробила фізичні вправи тут, тому не було нічого важкого для неї, я думаю, в цьому випадку не було. Ну і я зробив гроші, і я бачив іншу країну. Що погано? Добрий день

Але, замість того, щоб заспокоїти і мати хороший час з сім'єю, вона забрала його назад. Вона поширила ромби, що мій син став слабким, і не мав вибору, але стати головою сім'ї. Тепер вона заробляє гроші, поки Tolia сидить з дітьми, як няня. І Маша, отже, з її гуппом буквально заробляє кожну копійку, кожен сантиметр, щоб витрачати все на сім'ю.

Пелеса - невелике місто, тому криється з усіх куточків. Ви знаєте, як народжується gosip. І з огляду на те, що дочка-в-право знає величезну кількість людей, таке слово рота не до моєї кришки. Мій син, я думаю, вже знає все. Він також має друзів. Виявляється, що наша сім'я в очах людей зараз вид безглуздих і захватних. І все завдяки Маша і її винаходам. А тепер я хочу почути про її більш невдоволеними, щоб вона почувала це почуття сором'язливості. Але я не можу думати про все, що варто. Історія про інші не мої улюблені. Але той факт, що дочка-завдяки повинні бути навчені - це факт.