Я не звертаю увагу до тих пір, поки це не пізно.

Не секрет, що в реальному житті дорослих, як дружини, так і їх чоловік, не всі, але ні, ні, так це буває, йти зліва. І не закрийте рот пальмою, і прокочуйте очі непомітно. Ця поведінка людей відомий буквально по всій історії людства. І ніхто не може змінити цей стан справ. Гормони, почуття і бажання є вроджені речі. Але є жінки і є чоловіки. Неповторнийй Не пропустіть!

П'яти, так що вони не обдурять? Що таке причина цього примушеного ставлення? Гроші, краса, полум'я? Насправді, трохи всього. Але перш за все, звичайно, це характер. Люди з міцним характером не запускаються після інших, не просять припадати увагу всім їх зовнішнім виглядом, не нудьгувати. З такою завжди цікавою, цікавою, цікавою і зручною для себе. Але не всі ми можемо похвалитися достатнім рівнем харизми і впевненістю. Тому слід ретельно стежити за нашими словами, щоб не впадати в мус обличчя при розмові.

Що може бути гірше, ніж втратити сім'ю в досить зрілому віці? Я не знаю, як його описати, але моя ситуація є такою природою. Я не зданий бути дуже старий, 53 роки, але мій чоловік не бачить мене, як жінка більше. По суті він знайшов ще одну сторону. Я ніколи не думав, що я до цього моменту, але мені потрібна допомога і підтримка. Я не можу взяти його. Щоб жити в чотири порожніх стінах, і все для чого?

Наш син тепер дорослий і готується стати батьком. Незважаючи на свої сімейні обставини, він і я іноді спілкуюся. Іноді він дає мені деякі поради, і десь я дам йому щось, що ми живемо. Я намагаюся не потрапити в життя з будь-якими інструкціями, адже він вже дорослий. Його батько ніколи не тягнеться до цього степу. Мій чоловік завжди сказав, що люди повинні бути більш незалежними. І я ніколи не промовив мені ще раз неорганізації і недбалості. Це свого роду людини він.

Хоча я не приховує, що я люблю чоловіка, незалежно від того, що. Він подбає мене всім своїм життям. З маленького міста, продемонстрував світ. Він допомогло батькам без репроха. Я став, хто я сьогодні. В той час як всі мої друзі скаржаться на тверде життя, чуйна робота, погане здоров'я, я не відчуваю себе. Навіть з вихованням сина, інші допомогли мені: носини, очищувачі і так далі. Так, так, я не маю підстав скаржитися на долю в цьому відношенні.

Саме тому протягом багатьох років я став приєднаним до мого чоловіка. Він завжди міцний, потужний, цілеспрямований. Спілкування з іншими впевнено, але з повагою. Тому він ще має безліч лояльних друзів, а від співробітників ніколи не отримали скарги про оплату або погане ставлення. Мій чоловік навіть навчив мене, як їздити, хоча інші відмовилися. Ось чому я думав, що наша спілка була схвалена в небі і ніколи не зламалася. Але були мрії.

З віком, незважаючи на всі мої зусилля і збираюся в тренажерний зал, я отримав вагу. Тренер консультував мене, щоб тримати ноти в блокноті, де я хотів би вказати те, що я ate протягом дня і скільки калорій я отримав в результаті. Я спробував заповнити все, але результат залишився таким же. Він був як жир на талії і стегнах, що виходять з повітря. Звісно, помітив мене в трохи депресії, і мій чоловік.

Ймовірно через мій зовнішній вигляд, і, можливо, через трохи меланхолі, але він віддає перевагу нашому тінню іншим варіантам. І пішов він на стару другу дачу, де обсмажені шашлики і пішли на річку. Після того, як мій чоловік повинен залишитися на роботі довше, щоб зробити речі. І знову він використовував для цього випадку депутати, але зараз це було зручніше для нього зробити все самому. Я, безумовно, погодився з кожним рішенням. Поки я нарешті дізнався, що всі мої ненависті були дійсно тільки для однієї мети: бути з іншою жінкою.

Моя дівчина чоловіка - 10 років молодше мене. Я був у віці. Навіть наш колір волосся однаковий. Вона може бути однією з тих жінок, які не обманюють. Так вона просто моя заміна, те ж саме мене, просто в кращій формі? Але Я народила сина. Мій чоловік жив з мною протягом багатьох років. Ми однакова пара, яка проживала в душі весь цей час. Такі речі не можна ігнорувати або забути. Я погоджуюсь з цим. Але що про почуття і взаємоповага, це не те, що має значення в відносинах?

Моє син мене заспокоює мене і каже, що мій батько просто почав вікову кризу. Що він може, нарешті, відчував свого віку до повноти і зараз намагається уникнути цього почуття. За словами сина, вся історія повинна закінчитися скоро, тому що він знає свого батька як визначена і послідовна людина. Я погоджуюсь з ним, але я став менше хвилюватися? Звісно не. Я ще не спати до ранку, чекаю чоловіка, щоб викликати мене.

Я не звертаю увагу до тих пір, поки це не пізно. р.

І хоча він взяв свої особисті речі з ним, залишаючи свою квартиру, мій автомобіль і мої гроші в сейфі, не думаю, що він зробив мене будь-яким щасливим. Я не буду голодувати і я можу зробити все, що я хочу. Але я не відчуваю себе нічого. Просто лежати в ліжку, удар бульбашки і подивитися на старі фотографії. У мене є багато спогадів і не поганих! Я знаю, що багато пар розлучаються, і це сумно. Але для них це як визволення, припинення страждань.

Це навпаки для мене. Я був щасливий у шлюбі. Мій чоловік був відповідальним. Я ніколи не думав, як жити наступного дня. Бо я повинен бути в домашніх умовах в будь-який день, і ввечері мій чоловік прийшов, і він був тим, хто вирішив, що робити. Кожен раз, його вибір влаштовує мене повністю. Якщо я хотів би піти з другом, я завжди буду запитати його думки першим і дати їм знати, якщо я збираюся зустрітися або ні. Це мій ідеальний життя. Я сліпо вірю, що я був свого роду жінки, які не обдурили.

Я не звертаю увагу до тих пір, поки це не пізно. р.

Я завжди чекаю на нього. Я не скажу слово про його досвід з цією жінкою. Я не доглядаю, якщо він навколо. Це моє ставлення до мого чоловіка, мій чоловік, батько моєї дитини. І якщо це не називається любов'ю, то скажте що. Я вірю, що нічого сильніше, ніж любов. Це єдиний, хто може дати мені можливість повернутися назад. Головне - вірити і чекати. Скоро чи пізно все знову впаде в місце. Ви побачите.