Що Britney Spears оплачується за її успіх і хто її доторкнувшись пісні "Всі часи" дійсно про це

Неважливо, скільки років Britney Spears приховує весь фон її важкої долі, 24 жовтня 2023, все буде змінюватися. Саме в цей день світ побачить спогад поп-співачки – «Жінка в мене», де Бритні поговорять про її дитинство, кар’єра, стосунки та життя під 13-річною опікою батька.

Вентилятори Гетьмана чекали багато розкоші. Серед інших речей, ми навчимося, чому дівчина любить взяти голі фотографії, що страшний секрет з'єднує її з екс-бойфрендом Justin Timberlake і до якого торкнулася пісня «Всі часи» фактично присвячена.

Уже тиждень до виходу спогадів знаменитої блондинки в мережі витікали деякі цікаві факти. 41-річна зірка присвячена книжці « любов її життя» до двох синів: 17-річний Jaden James і 18-річний Sean Preston.

За майже рік і половина зірки не спілкувалися з дітьми. Ті дуже болісно сприймають наркоманії, щоб стріляти себе у відвертому порядку і публікувати фотографії в соцмережах. У серпні 2022 року хлопці переїхали на Гаваї з екс-людією Britney Kevin Federline. Усередники повідомляють, що зараз співачка відновила спілкування з дітьми та навіть обговорювали з ними випуск книги.

3250Р. 3700Р.

Поза «Ложки» В осені 2021 р. Списки з’явилися з часів його батька. З тих пір вона просто була затоплена Instagram з її голими фотографіями і відео. Але для яких цілей? Вона сказала: Я розумію людей, які фотографували тисячі разів за роки. Посуд і вимушені позувати за погодження когось іншого. Я фотографую себе, бо я насолоджуюсь ним. Я кладаю себе, я позив, що я хочу, і я відчуваю себе привабливим. й

GettyImages Джастін Timberlake скандал Молодий Britney перший серйозний романтика з виходом зірка Justin Timberlake все ще смокче кожен. Хоча він закінчився 2002 року. І хоча цей зв'язок був схожий на казку, сьогодні успішний співак і актор немовний і боїться релізу своїх спогадів. Так що він навіть приніс в юристи, щоб затримати момент. Звуки, як добре.

Юстина та Бритні зустрілися з дітьми на множині дитячого шоу «Міккі Моус Клуб». І талановитий і перспективний, підлітковий вік закохався в любов і почав знайомства в 1999 році. За словами співачки, їхнє розбиття було одним з найбільш гучних і найбільш трагійних, які демонструють бізнес.

Габаритний зображення

Згідно з офіційною редакцією, підставою для розбиття стала зрада співачки з Австралійським хореографом Wade Robson. Невинний поцілунок на набір перетворився в коротку шафу. Непристойний обманений Тимберкук заливив свою сумність в знаменитій єдиній «Крим Ме А ріка» і був так, але через 20 років після тих подій, Списки виявили шокуючу правду.

Співак описав читачам складний момент його біографія. Виявляється, що під час відносин 19-річний Бритні став вагітним, і Юстін Тимберюк змусив її позбутися від дитини.

А актриса згадує, що рішення колишнього хлопця було неприємним сюрпризом для неї. Вона була любов'ю і сподівалася побудувати сім'ю з ним один день. Загнічення спонукало її до ремісничих планів, але дружець не був щасливий майбутнім малюком. У юному віці було занадто рано думати про дітей.

За словами співачки, вона ніколи не вирішила позбутися від дитини, якщо вона залежала тільки від неї. Жінка все ще вважає, що цей інцидент найстрашнішим випробуванням, що вона повинна пройти через.

р.

GettyImages Пісня "Всі часи" Крім того, поп-зірка приніс чіткість до іншого моменту його творчості. Виявляється, що її знаменита торкнена пісня «Всі часи», яка вийшла на рік після розриву з Тимберлею, не була присвячена екс-бойфренду. У ній списки просять про прощення - але не для форсону. Дівчина заливає біль і сльози на ненародженому малюку.

«Що я бачу тебе уві сні. Я бачу обличчя, ти бачиш мене. Прощати мене, дитина. Моя слабкість болить вас. З цією піснею, я променю за вашу прощення, дуже молодий дівчина Britney ущільнює таємницю за текстами пісні.

У 2007 році акторка пережила складні розлучення з Кевін Федерліну і під постійним прицілом папаразійських камер. У цей період, один з найбільш ексцентричних епізодів у своєму житті стався - гоління голови. Вона також сказала в її спогадах: Вирощування, я постійно дивився з голови до пальця, і моє тіло було постійно прокоментовано. Знаючи голову і грати в громадськість була моя відповідь на це протистояння.

За словами Britney, під опікою батька, вона усвідомила, що ті жорстокі часи пішли. Вона знову виросла волосся, втратила вагу, почала спостерігати режим дня і забрав всі ліки, призначені лікарями. Я сподіваюся, що дівчина буде один день знайти миру.

Бажаєте дізнатися більше про Britney Spears? Ви очікуєте, що її спогади вийдуть? Поділитися ним в коментарях.