Алла Пугачєва залишила свою затишну пентхаус в Герцлії та лівому Ізраїлі з дітьми

Пугачєва пішов з Ізраїлю з дітьми. Де зробив Дай, щоб жити зараз? В іншому випадку це питання вирішується самостійно. Редакція "Сайт" Повідомляємо про останні новини родини Пугачової та Галкіної.

Нещодавно Максим Галкін в своєму блозі оголосив про новий тур. Тепер гуморист пішов в Європу. На острові Кіпр, Польща, Великобританія та Молдова. І хоча з Хамаса запровадив Ізраїлю, Галкін запевнив своїх слідів, які вони залишаються вдома, змінилися плани сім'ї. У той час як Максим був з сім'єю, там був деякий досвід безпеки. Але після Дая залишилася самостійно з дітьми, сім'я вирішила залишити Ізраїлю терміново.

Пугачєва пішов з Ізраїлю після Хамаса атакував Ізраїлі більш ніж два тижні. Продовжувати удари і викликати більше знищення. Звісно, ця ситуація не є нормальною для дітей. Навіть якщо вони знаходяться в бомбосховищі на останнє слово надійності. Але незважаючи на це становище, деякі зірки вирішили залишити. За останні два роки Ізраїль провів чимало російських зірок. Вони були змушені летіти одну війну і в'язати іншу. На сьогоднішній день вони допомагають ізраїльській армії та висловлює підтримку Ізраїлю.

У перші дні війни та Максима Галкіна публікуються на своєму блозі слова підтримки. Він сказав, що його сім'я була в Ізраїлі. Оскільки ця країна стала рідною. Попри всі капелюхи, які прийшли в нього знову, він був зйомки відео. Ці відео показали, що він був в Ізраїлі вдома. Він навіть розмістив фото дітей в бомбосховищі. Найімовірніше, їх міжнародна приватна школа, як і всі інші, закриті внаслідок ситуації. Не батьки хочуть ризикувати життя дітей.

р.

Але, як ми говорили раніше, Максим Галкін провів концерти, заплановані в інших країнах. Так в кінці минулого тижня був змушений залишити Ізраїлю і літати на Кіпр. Вчора він мав концерт у Варшаві. Польські аудиторії були дуже привітними до гумориста на сцені. Не думаючи двічі, Алла Пугачєва взяла дітей і росла після нього. Ліза і Гаррі на Кіпрі з матір'ю. У 2017 році Примадонна купила віллу на пляжі. Є також інвестиційна програма на Кіпрі. Будь-який, хто купує нерухомість на острові, стає громадянином. Таким чином, Алла Борисівна, Максим Олександрович та їхні діти мають громадянство Кіпро.

Instagram залишається невідомим, як діти продовжать вчитися. У Ізраїлі в івриті вся школа. Тепер, швидше за все, вони повинні продовжувати навчання англійською мовою. Сім'я планує зупинитися на острові принаймні до кінця цього року. Майбутнє сім'ї залежить від ситуації в Ізраїлі. Якщо все добре йде, сім'я повернеться в будинок і продовжує нормальне щасливе життя. Найголовніше для батьків є безпека своїх дітей. Не дитина повинна чути ракетні вибухи або побачити девастацію війни.